OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 245,367
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

hazanh' Alıntı:
murat bey size ve diğer arkadaşlara bir kaç sorum olacak.. artık tamamen 2.2 fronti almaya karar verdim siz bu aracın her şeyini bildiğiniz için size sormak istiyorum özellikle.. aracı şehir içi ve hafta sonu hafif arazi için kullanacağım.. forumdan sayenizde araç hakkında gerekli bilgileri aldım bunun dışında uzun süredir opel kullanıcısıyım o yüzden pek çeklincem yok ama 1 yıl kadar evdeki tek araç olacak yani eşimde kullanacak bayan sürücü için bir sıkıntı olurmu.. şehir içi kullanım için uygun olurmu sizce? şu an vectra 2.0 dti kullanıyorum aracımla takas edeceğim büyük ihtimalle yani açıkcası aslında arazi işine çok hevesliyim ve forumda takip ettiğim buluşmalar organizasyonlar beni çok etkiledi bu konuda beni yönlendirirseniz çok sevinirim...
şehir içinde kullanımı çok rahat. fronteranın vites bölünmesi ( yani sürekli 4x4 değilde şehirçi 2x2 olması güzel bir özelliği var dağda 4x4 şehiriçinde 2x2) frontera kullanan birçok bayan arkadaşlarımız var, ben şahidim. haddim olmayaraktan derim ki, kullanılacak aracın otomobil yada arazi aracı olması olmasından ziyade kullanıcının yetenekleri etki eder derim. inan ki eşiniz alışınca başka araç kullanmak istemeyecek....

Etiketler

Quinsley' Alıntı:
Arkadaslar merhaba, bayram icin istanbuldan trabzona gelmistim dun aksam itibari ile ordu unyeye geldim bir kac gunde burda gecirecegim ancak bi yokus var dun cikana kadar akla karayi sectim 1. Viteste arabayi kaldiramadim kac sefer 30-40 cm gidiyo zorlana zorlana sonra stop edicekmis gibi oluyor acayipte bi koku geliyo sanirimbaski balatadan ben burayi gecen sene vw polomla cikmistim, nedeni ne olabilir acaba? Aslinda fotoda var ancak telefondan girdigim icin yukleyemiyorum
aracı hangi 4x4 vitesinde ve debrijajı ne kadar bırakarak yokuşu çıkmaya çalıştığınız ayrıca yokuş başlangıcından mı yoksa gerisinden mi başladığınız hakkında tam bilgi olursa daha rahat bilgi verebiliriz. özelden numaramı attım size.

balikay' Alıntı:
şehir içinde kullanımı çok rahat. fronteranın vites bölünmesi ( yani sürekli 4x4 değilde şehirçi 2x2 olması güzel bir özelliği var dağda 4x4 şehiriçinde 2x2) frontera kullanan birçok bayan arkadaşlarımız var, ben şahidim. haddim olmayaraktan derim ki, kullanılacak aracın otomobil yada arazi aracı olması olmasından ziyade kullanıcının yetenekleri etki eder derim. inan ki eşiniz alışınca başka araç kullanmak istemeyecek....

cevabınız için çok teşekkürler benim için önemli bir konuydu.... umarım yakında bir frontera alıp aranıza katılırım :smiley:

okufa' Alıntı:
şuan düğme basılı konsoldaki simge sürekli yanıyor şekilde. 4h ve 4l olarak kullanabiliyorum.

aracın maşallah temiz görünüyor. yalnız ÖNEMLİ bir şey var. 4x4 kullanımı sert arazi üzerinde yani asfalt, beton v.b. yüzeyler üzerinde KULLANMA.

sisteme ciddi bir yük biner ve daha ciddi sorunlara sebebiyet verebilir. hele hele 4L sakın...

hazanh' Alıntı:
cevabınız için çok teşekkürler benim için önemli bir konuydu.... umarım yakında bir frontera alıp aranıza katılırım :smiley:

benim eş'im de kullanıyor 3.2 yi... fakat alışması biraz vakit aldı yükseklik, gaz hassasiyeti v.b. şeyler yüzünden.

mrdnmz' Alıntı:
benim eş'im de kullanıyor 3.2 yi... fakat alışması biraz vakit aldı yükseklik, gaz hassasiyeti v.b. şeyler yüzünden.
eşinin nasıl araba kullandığını tuz gölünde gördüm. makinanın hakkını veriyor maşallah.

hazanh' Alıntı:
inşallah hayırlısı ile. bekleriz...

balikay' Alıntı:
aracı hangi 4x4 vitesinde ve debrijajı ne kadar bırakarak yokuşu çıkmaya çalıştığınız ayrıca yokuş başlangıcından mı yoksa gerisinden mi başladığınız hakkında tam bilgi olursa daha rahat bilgi verebiliriz. özelden numaramı attım size.

Levent abi ilgin icin cok tesekkurler, insallah istanbula vardigimda murat abi ilede gorusup arabanin sıkıntısini hallederiz.

mrdnmz' Alıntı:

3.2 otomatik olsa hiç korkmam ama 2.2 ve düz vites olunca biraz hanımdan çekiniyorum otomatik 2.5 v6 vectrayı çok iyi kullanıyordu şimdi 2.0 düz vites var alışması zor oldu ama bunuda kullanıyor uzunluk olarak aşağı yukarı aynıdır ama yükseklik işin içine girince bakalım nasıl olacak.. bu arada frontera bulupta alabilirsem emre bey direk sizi bulacağım haberiniz olsun :smiley:

Her keze selamlarr. Ben Geldimmm Çoktandır işlerden dolayı giremiyordum. Bu arada birde fotolayalım dedim. Geçmiş Bayramınız Mübarek olsun abilerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.

nostaljii.jpg

2012-07-01 15.55.07.jpg

Hoşgeldin mehmet herkezin gecmiş bayramı kutlu olsun.selamlar herkeze ve yeni fronteracı arkadaşlarda hoşgeldiniz...

mrdnmz' Alıntı:
aracın maşallah temiz görünüyor. yalnız ÖNEMLİ bir şey var. 4x4 kullanımı sert arazi üzerinde yani asfalt, beton v.b. yüzeyler üzerinde KULLANMA.

sisteme ciddi bir yük biner ve daha ciddi sorunlara sebebiyet verebilir. hele hele 4L sakın...
Aracı 4x4 den çıkardık. Problemin kaynağını öğrenmek maksadı ile deneme yapmak istedik. Bulunduğumuz yerde tamirci ve parça bakımından çok fazla imkan yok. İlk fırsatta trabzona götürüp gerekli bakımlarını yaptıracağız.
Bu arada şanzıman ve differansiyel yağ kontrolleri yapıldı sadece arka differansiyelde ufak bir eksilme varmış, keçe değişecekmiş, yağlarda bozulma yok.

okufa' Alıntı:
Aracı 4x4 den çıkardık. Problemin kaynağını öğrenmek maksadı ile deneme yapmak istedik. Bulunduğumuz yerde tamirci ve parça bakımından çok fazla imkan yok. İlk fırsatta trabzona götürüp gerekli bakımlarını yaptıracağız.
Bu arada şanzıman ve differansiyel yağ kontrolleri yapıldı sadece arka differansiyelde ufak bir eksilme varmış, keçe değişecekmiş, yağlarda bozulma yok.

Merhaba

Ne taraftasınız haftasonu kardenizdeyim samsun ordu trabzon

siz ne taraftasınız

Murat abi levent abi ile gorustum dun benim sorunumla ilgili seninlede gorusmek isterim bende suan ordudayim yarin istanbula donuyorum kismetse, eger sizin icinde mahsuru yoksa yardimci olabilirmisiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,820
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR