Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
şehir içinde kullanımı çok rahat. fronteranın vites bölünmesi ( yani sürekli 4x4 değilde şehirçi 2x2 olması güzel bir özelliği var dağda 4x4 şehiriçinde 2x2) frontera kullanan birçok bayan arkadaşlarımız var, ben şahidim. haddim olmayaraktan derim ki, kullanılacak aracın otomobil yada arazi aracı olması olmasından ziyade kullanıcının yetenekleri etki eder derim. inan ki eşiniz alışınca başka araç kullanmak istemeyecek....hazanh' Alıntı:murat bey size ve diğer arkadaşlara bir kaç sorum olacak.. artık tamamen 2.2 fronti almaya karar verdim siz bu aracın her şeyini bildiğiniz için size sormak istiyorum özellikle.. aracı şehir içi ve hafta sonu hafif arazi için kullanacağım.. forumdan sayenizde araç hakkında gerekli bilgileri aldım bunun dışında uzun süredir opel kullanıcısıyım o yüzden pek çeklincem yok ama 1 yıl kadar evdeki tek araç olacak yani eşimde kullanacak bayan sürücü için bir sıkıntı olurmu.. şehir içi kullanım için uygun olurmu sizce? şu an vectra 2.0 dti kullanıyorum aracımla takas edeceğim büyük ihtimalle yani açıkcası aslında arazi işine çok hevesliyim ve forumda takip ettiğim buluşmalar organizasyonlar beni çok etkiledi bu konuda beni yönlendirirseniz çok sevinirim...