otecopel
fronteraaaaa gsm 05327620027
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
Güzel kareler bol temiz hava bol bol.....
Güzel kareler bol temiz hava bol bol.....
ozturk55' Alıntı:Bizden birisi arabasını Samsuna sattı sanırım aracın önünde durduğu binada fronti hastası bir abi vardı benim arabaylada ilgilenmişti bir ara sonnunda almış (kendisine hayırlı olsun) araç şu an Samsunda acaba kimindi bilen varmı çünkü arkasında bizim stickırlardan var. Fotosunu koyuyorum. (artık Samsunda 2 oldukk ;D ;D ;D)
mrdnmz' Alıntı:Karadeniz turu yapan biri olmasin simdi geldi aklima
ozturk55' Alıntı:Bizden birisi arabasını Samsuna sattı sanırım aracın önünde durduğu binada fronti hastası bir abi vardı benim arabaylada ilgilenmişti bir ara sonnunda almış (kendisine hayırlı olsun) araç şu an Samsunda acaba kimindi bilen varmı çünkü arkasında bizim stickırlardan var. Fotosunu koyuyorum. (artık Samsunda 2 oldukk ;D ;D ;D)
otecopel' Alıntı:arac sahibinin ismi akın abi güzel bir insan tanışmanı tavsiye ederim antalyada bakımlarını yaptık yolladık oraya bu arada akın abiye iyi bir servis bul orada yardımcı oliver tiriger seti değiştirecektik tuz gölü olunca kalmıştı ordaki yetkili serviste anlamsız ankamsız konuşmuş.
damast' Alıntı:Selam Huseyin abi
tuz gölünden sonra senin fronterada sensör arızası veya benzeri bir durum oluştumu?
selamlar
otecopel' Alıntı:Hayır muratcım bir sorun olmadı.
dur ben kimmiş bulayım.?ozturk55' Alıntı:Bizden birisi arabasını Samsuna sattı sanırım aracın önünde durduğu binada fronti hastası bir abi vardı benim arabaylada ilgilenmişti bir ara sonnunda almış (kendisine hayırlı olsun) araç şu an Samsunda acaba kimindi bilen varmı çünkü arkasında bizim stickırlardan var. Fotosunu koyuyorum. (artık Samsunda 2 oldukk ;D ;D ;D)
Tanıyorum Hüseyin abi daha önce siyah bir Frontisi vardı sonra geçenlerde beni aradı araba için benim arabayı istedi takas için megan dedi (resimdeki 06 plaka olan) benim kafama yatmadı anlaşamadık. İyi birisi servis meselesine gelince benimde gittiğim bir yer yok. Geçen Gürcistana giderken bakım yaptırdım benzinde çalışmıyordu benzin pompası dedi opses değiştik bosh marka taktı 190 tl ye ilk gün çalıştı Batumdan benzin aldım 3 km ya gitti ya gitmedi gene çalışmıyor. Pompadan ses geliyor ilk marşda alıyor sonra stop ediyor artık ustasızlık sinir etti beni klimam arızalı kimse anlamıyor galiba kompresöre ihtiyacım olacak fiyatları nerelerde acaba Hüseyin abi birde klima komprösör arızalandı ise radyatörüde tıkanır diyorlar doğrumudur.otecopel' Alıntı:arac sahibinin ismi akın abi güzel bir insan tanışmanı tavsiye ederim antalyada bakımlarını yaptık yolladık oraya bu arada akın abiye iyi bir servis bul orada yardımcı oliver tiriger seti değiştirecektik tuz gölü olunca kalmıştı ordaki yetkili serviste anlamsız ankamsız konuşmuş.
otecopel' Alıntı:arac sahibinin ismi akın abi güzel bir insan tanışmanı tavsiye ederim antalyada bakımlarını yaptık yolladık oraya bu arada akın abiye iyi bir servis bul orada yardımcı oliver tiriger seti değiştirecektik tuz gölü olunca kalmıştı ordaki yetkili serviste anlamsız ankamsız konuşmuş.