OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 244,744

Etiketler
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Bizden birisi arabasını Samsuna sattı sanırım aracın önünde durduğu binada fronti hastası bir abi vardı benim arabaylada ilgilenmişti bir ara sonnunda almış (kendisine hayırlı olsun) araç şu an Samsunda acaba kimindi bilen varmı çünkü arkasında bizim stickırlardan var. Fotosunu koyuyorum. (artık Samsunda 2 oldukk ;D ;D ;D)

2012-07-25 17.30.37.jpg

ozturk55' Alıntı:
Bizden birisi arabasını Samsuna sattı sanırım aracın önünde durduğu binada fronti hastası bir abi vardı benim arabaylada ilgilenmişti bir ara sonnunda almış (kendisine hayırlı olsun) araç şu an Samsunda acaba kimindi bilen varmı çünkü arkasında bizim stickırlardan var. Fotosunu koyuyorum. (artık Samsunda 2 oldukk ;D ;D ;D)

Harika Samsunda 2 olduk
Hayırllı olsun

LOGO SİPARİŞ LİSTESİ GÜNCELLEMESİ....

FRONTERA CLUP ÜYELERİ SİPARİŞ LİSTESİ

RUMUZU SLAYT 1 SLAYT 15 SLAYT 4 SLAYT 5 SLAYT 6 SLAYT 7 SLAYT 8
01-35 BALIKAY 1 Adet 2 Adet 2 Adet 2 Adet 2 Adet 2 Adet 1 Adet
02-37 DAMAST ----- 3 adet 2 Adet 2 Adet ------- -------- --------
03-06 Onur Nalbant ------ 2 Adet 1 Adet -------- ------- -------- --------
04-07 OTECOPEL07 2 Adet 2 Adet 2 Adet 2 Adet 2 Adet 2 Adet 2 Adet
05-06 YSF
06-07 mrdnmz 2 Adet 2 Adet 2 Adet ------- ------- 2 Adet --------
07-79 MESUT2727
08-34 BRBRSCN 2Adet ----- ------ 1 Adet ------ 1 Adet ------
09-35 VETMEDERES
10-46 Mustafa YOĞUN 1 Adet 2 Adet ------ ------ ------ ------- ------
11-09 XLAN69(Koyu Gri) 1 Adet 2 Adet ------ 2 Adet 1 Adet ------- 1 Adet
12-35 GÜRBÜZ35
13-61 SİSDAĞLI61
14-55 ÖZTÜRK55 ------ 1 Adet ------ 2 Adet ------ 2 Adet ------
15-01 DALGACI 2 Adet ------ ------ ------- ------ 2 Adet
16-16 HAKİN77 1 Adet ------ ------ ------- 2 Adet -------- 1 Adet
17-06 AFCHİKİ
18-16 SARPER16 ------ 5 Adet ------ 4 Adet ------ 4 Adet ------
19-34 WADOW
20-48 POKOPİ
21-17 Kemalalp

ozturk55' Alıntı:

arac sahibinin ismi akın abi güzel bir insan tanışmanı tavsiye ederim antalyada bakımlarını yaptık yolladık oraya bu arada akın abiye iyi bir servis bul orada yardımcı oliver tiriger seti değiştirecektik tuz gölü olunca kalmıştı ordaki yetkili serviste anlamsız ankamsız konuşmuş.

otecopel' Alıntı:
arac sahibinin ismi akın abi güzel bir insan tanışmanı tavsiye ederim antalyada bakımlarını yaptık yolladık oraya bu arada akın abiye iyi bir servis bul orada yardımcı oliver tiriger seti değiştirecektik tuz gölü olunca kalmıştı ordaki yetkili serviste anlamsız ankamsız konuşmuş.

Selam Huseyin abi

tuz gölünden sonra senin fronterada sensör arızası veya benzeri bir durum oluştumu?

selamlar

ozturk55' Alıntı:
dur ben kimmiş bulayım.?

tuz gölünden önce arabanın çalışmasında yaklaşık 3 saniye kadar gecikme vardı. tuz gölünden sonraki 16 temmuzda bolu da arabayı yağlamacıya götürüp liftte kaldırarak alt-iç-dış komple temizlettim. akabinde aladağlara çıkarken krank devir sensörünün kablosunun egsozt manifoltuna değmesi ile sorun oldu. 4 gün boluda kaldım. yakıt pompası, marş şarz dinamoları, triger seti, v kayış seti değişti e bakım yapıldı ama yine de sorun biraz olsada var. sadece lpg kitine baktırmadım. arada bir motor arıza lambası yanıyor. yarın sanayiye gideceğim.

otecopel' Alıntı:
Tanıyorum Hüseyin abi daha önce siyah bir Frontisi vardı sonra geçenlerde beni aradı araba için benim arabayı istedi takas için megan dedi (resimdeki 06 plaka olan) benim kafama yatmadı anlaşamadık. İyi birisi servis meselesine gelince benimde gittiğim bir yer yok. Geçen Gürcistana giderken bakım yaptırdım benzinde çalışmıyordu benzin pompası dedi opses değiştik bosh marka taktı 190 tl ye ilk gün çalıştı Batumdan benzin aldım 3 km ya gitti ya gitmedi gene çalışmıyor. Pompadan ses geliyor ilk marşda alıyor sonra stop ediyor artık ustasızlık sinir etti beni klimam arızalı kimse anlamıyor galiba kompresöre ihtiyacım olacak fiyatları nerelerde acaba Hüseyin abi birde klima komprösör arızalandı ise radyatörüde tıkanır diyorlar doğrumudur.

herkes bir silkelensin bakalım. Ramazan rehaveti çökmesin üstümüze...

en son Port Bagaj'ı satıyorum. Biraz daha büyük bir tane olacak. Çadırlı olacağından şu an kullandığımın içine sığmıyor. Biraz zımpara/boya işi var o kadar.

Aklınızda olsun.

Bu arada ön de ki yayıcı sisleri de bağlattım ama hoşuma gitmedi yukarı alıcam onları da. Sonrada öndeki rollbar ı sökeceğim. Orjinal Rollbar aıyorum bilginize.

Vinç gelince tampon değişmeden Rollbar'ı da sökmeden oturtabiliyoruz. Araç normal gibi gözükecek ama aslında canavar olacak inşallah.

otecopel' Alıntı:

Doğru yaa. Akın Abi kusura bakma... :-[ O kadar da sohbet ettik çok özür dilerim. Kendisinin de burayı takip ettiğini biliyorum. İnşallah daha da aktif olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR