OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 244,713

Etiketler
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

mrdnmz' Alıntı:
Ulubey Kanyonu için 2 araç olduk. Henüz 112 Ekibinin ve DAG64 grubunun haberi yok :smiley: sürpriz olacak onlara da 8)
Emre abi Gürcistandaydım bu sabah geldim. Batumda harika yerler var burayada bir gezi düzenleyelim bence. Frontera olmasada çok sayıda isuzu amigo ve honda passport var bende Frontiyle gittim Honda Passport kullanan birisiylede tanıştık. (3.2 nin aynısı) oda aracından çok memnun olduğundan bahsetti ve benim teflon getlere adam resmen hasta oldu aracın yüksekliğini neredeyse 15 dakika altında yatarak inceledi. Kamp alanları ile ilgili konuştuk Batuma 35 km uzaklıkta bir tatil kasabasından bahsetti gittim harika bir yer sahille orman iç içe tam çadırlık mekan. Bu arada girişte Pasaport istenmiyor. Nüfüs cuzdanı ile 1 tl karşılığında giriliyor. Polisler Tr plakalara eskisi gibi zorluk çıkartmıyor aksine çok yardımcı oluyorlar. Bir tanesine lpg nereden alim diye sordum (malum her yeden alınmıyor) beni 13 km uzaklıkta bir yere götürdü en iyisi burda dedi Ülkede Lpg kullanan yok çünkü benzin 2.2 Tl Lpg 1.50 Tl lpg yi sadece mutfak tüplerini doldurmak için kullanıyorlar :eek: :eek: :eek: Benzinliklerde Lpg satmak yasak onların ayrı istasyonları var. Bilgi için Samsun- Antalya 1100 Km Samsan-Ankara 410 km Samsun- Batum 525 km

Mehmet hoşgeldin. Gürcüstan planlamıştık Ankara grubu ile hatta organizasyon sahibi samsundan biri idi. Fakat gidemedik :( oralara daha önce gittim ben biliyorum anlattıkların da doğruluyor zaten. İnşallah diyorum. Ya da sen başla planlamaya biz olmayız ama dostlar gelir...

Hatta varsa fotoğraf filan paylaşsana....

Sevgili dostlar...

Tuz Gölünde evet çok eğlendik ama birçok şey de öğrendik. Boş dönmedik yani ;)

batık olaylarında aracı kurtarmak için gerekenlerden tutunda yapılacak uygulamalara kadar herşeyi denedik neredeyse. Dolayısı ile eksik olan ekipmanları tamamlamak için bir çalışma yapıyorum.

Vinç i bulduk zaten getirtmesi kaldı. İş durumum yüzünden biraz gecikecek ancak gelecek illa ki.
diğer malzemeler TR de daha uygun fiyatlı (işçilik gerektirenler hariç)

Geriye ne kaldı?

KUM PALETİ diye bildiğimiz malzeme. Hem çamur da, hem kum'da hem de gerektiğinde "köprü" görevi görecek kadar sağlam bir malzemeden yapılmış olanlarına bakıyorum. İsteyen var ise ya da olacak ise haber verin. İlk parti her zaman ucuz olur unutmayın. ;D

4836319_776232_fzis728.jpg

mrdnmz' Alıntı:
Mehmet hoşgeldin. Gürcüstan planlamıştık Ankara grubu ile hatta organizasyon sahibi samsundan biri idi. Fakat gidemedik :( oralara daha önce gittim ben biliyorum anlattıkların da doğruluyor zaten. İnşallah diyorum. Ya da sen başla planlamaya biz olmayız ama dostlar gelir...

Hatta varsa fotoğraf filan paylaşsana....
Bir Kaç Foto yüklüyorum Emre abi

batum 017.JPG

batum 056.JPG

arkadaşlarım....
ancak biraz fırsat ve imkan bulabildim. (bolu ile krdz ereğli arasında bir yaylada, vatandaşımızın laptopundan) biraz resim atayım dedim. bu görselleri 1.nci FRONTERA Bulusmasi Gorselleri Topigine, tuz gölü buluşması sonrası devam ettiğim geziden olduğu için 1.nci FRONTERA Bulusmasi Gorselleri Topigine atmak istemedim...

DSCI1599.JPG

DSCI1606.JPG

DSCI1607.JPG

DSCI1628.JPG

DSCI1629.JPG

arkadaşlarım şu an bulunduğum yerin kış halini sizinle paylaşmak istedim

http://www.youtube.com/watch?v=1cS3KcBTGqk&feature=autoplay&list=LLVP36fvGWOGs130u41ZuMQg&playnext=1

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR