OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 245,344
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

damast' Alıntı:
Merhaba

Ne taraftasınız haftasonu kardenizdeyim samsun ordu trabzon

siz ne taraftasınız
Araç rize çamlıhemşinde. İşlerim dolayısı ile trabzona geldim döneceğim.

Dün akşam bir anlık 8-9 civarı trabzon meydan da bizim araçtan gördüm. Dikkatimi çeken yükseltme kiti takılmış (yada lastikleri arazi olduğu için yüksek gelmiş olabilir) üstte port bagaj, arazi lastikler...
Siz veya başka biri olabilir diye düşünüyorum. Duruyor olsaydı gidip tanışır bikaç şey danışırdım.

Etiketler

:smiley:

IMG00037-20111126-1309.jpg

okufa' Alıntı:

Dün akşam bir anlık 8-9 civarı trabzon meydan da bizim araçtan gördüm. Dikkatimi çeken yükseltme kiti takılmış (yada lastikleri arazi olduğu için yüksek gelmiş olabilir) üstte port bagaj, arazi lastikler...
Siz veya başka biri olabilir diye düşünüyorum. Duruyor olsaydı gidip tanışır bikaç şey danışırdım.
siz galiba ozturk55 gördünüz...

hazanh' Alıntı:
3.2 otomatik olsa hiç korkmam ama 2.2 ve düz vites olunca biraz hanımdan çekiniyorum otomatik 2.5 v6 vectrayı çok iyi kullanıyordu şimdi 2.0 düz vites var alışması zor oldu ama bunuda kullanıyor uzunluk olarak aşağı yukarı aynıdır ama yükseklik işin içine girince bakalım nasıl olacak.. bu arada frontera bulupta alabilirsem emre bey direk sizi bulacağım haberiniz olsun :smiley:

Almasanda bulabilirsin ;D Frontera bahane....

okufa' Alıntı:

Arac ustunde sticker varsa hic durma, hatta yolunu kes. Kesin buradandir ;D

ozturk55' Alıntı:
Her keze selamlarr. Ben Geldimmm Çoktandır işlerden dolayı giremiyordum. Bu arada birde fotolayalım dedim. Geçmiş Bayramınız Mübarek olsun abilerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.

Hosgeldin vatana. Naptin halledebildin mi...

aramıza yeni katılan arkadaşlar frontera clup sıralaması ve logolar için aşağıdaki linke giriş yapıp listeye dahil olurlar mı acaba.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85779.435

mrdnmz' Alıntı:
Frontisine kursun dokturen oldu mu hic aranizda??? Yolda giderken stop etmeye basladi :((((
Emre Abi linke tıkla http://www.myauto.ge/car_details.php?car_id=4545869 mutlakaaa

Herkese selamlar
Arkadaşlar resimdeki donanım nedir?
Araç liftte iken usta bu donanımı söktü, hilal şeklinde bir parçanın hareketi ile 4x4 e geçiş oluyor diye anladım ben.
Hava ile çalıştığını söyledi usta. Şuan aracı trabzon sanayiye getirdik. Yapılması gereken birkaç iş daha var.
bizim için en önemlisi 4x4 e geçiş...

20120822_141106.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Geri