OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 244,744

Etiketler
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

okufa' Alıntı:
Herkese selamlar
Arkadaşlar resimdeki donanım nedir?
Araç liftte iken usta bu donanımı söktü, hilal şeklinde bir parçanın hareketi ile 4x4 e geçiş oluyor diye anladım ben.
Hava ile çalıştığını söyledi usta. Şuan aracı trabzon sanayiye getirdik. Yapılması gereken birkaç iş daha var.
bizim için en önemlisi 4x4 e geçiş...

LSD olabilir ama sadece tahmin ediyorum... attım daha doğrusu :smiley:

bilen arkadaşlarımız doğrusunu yazacaktır.

SLM. Calıştırıcı diye gecer hareket halinde 4 carpıyı devre sokar.hava lı sistem ile calışır.

Geçtiğimiz haftasonu istanbula dönüş yaparken otobanda arabayı denemek istedim, 140 km hıza geldiğimde abs ışığı yandı. Yavaşladığımda hatta dinlenme tesisine girdip durduğumda hala yanıyordu. Arabayı stop ettim ve tekrar çalıştırdığımda lamba tekrar yanmadı, yola çıktım tekrar denedim yine aynısı oldu ibre 140 km geldiğinde tekrar yandı ışık hızımı azalttığımda yinede yanıyordu. Yavaş hızda abs yi denedim bi sıkıntı yoktu. Murat abi ile görüşütüğüm belki taş mıcır sıkışmıştır diye konustuk henüz temizletmedim arabayı. Gerçi ben hız yapmayı sevmiyorum :smiley: en fazla 120 km ile gidiyorum. Bir daha o ışığı uzun zaman görmem sanırım, nedenini merak ediyorum,

Birde huma otomotiv diye bir firma var snorkel fiyatları 291 TL kdv dahil ben bi kaç yere bakmıstım bayağa pahalıydı, forumdada firma ismi geçiyo sponsor felan olmuş bazı buluşmalara, firma veya ürünle ilgili herhangi bir fikri olan varmı acaba?

frontera almayı çok istedim ancak bugün vectrayı satıp 98 model zj aldım cherooke 5.2 araç çok temiz bakanlıktan çıkma koruma aracı 140000 milde.. fronteram olmasada yakında akdeniz antalya ekibine bende katılacağım inşallah

hazanh' Alıntı:
frontera almayı çok istedim ancak bugün vectrayı satıp 98 model zj aldım cherooke 5.2 araç çok temiz bakanlıktan çıkma koruma aracı 140000 milde.. fronteram olmasada yakında akdeniz antalya ekibine bende katılacağım inşallah
hayırlısı ile kazasız belasız bol çamurlu günler dilerim....

hazanh' Alıntı:

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Gule gule kullanin Allah kaza bela vermesin bol camurlu gunler

otecopel' Alıntı:
SLM. Calıştırıcı diye gecer hareket halinde 4 carpıyı devre sokar.hava lı sistem ile calışır.
Aracın ufak tefek işlerini yapmak için getirdiğimiz sanayide aracı ve hava ile ilgili donanımları incelerken yerinden çıkmış bir boru farkettik.
Taktığımızda ise; Araç çalışır durumda vites N konumunda 4x4 düğmesine bastığımızda klik diye bir ses, 4x4 lambası yanıp sönüyor sonra sürekli yanmaya başlıyor.
Tekrar düğmeye bastığımızda lamba sönüyor.
Aracı henüz deneyemedik. İlk fırsatta deneyip sonucu yazarım. Bizdeki sorunun kaynağı yerinden çıkmış bir boru yüzünden olabilir.
Aracı daha önce kullanan arkadaş vasat ustalara götürmüş gibi görünüyor örneğin teyip takılmış ama kablolar yanlış bağlanmış.
Birkaç parçasında sabitlemek için vidalar kullanılmış işçilik kötü...
Bizim elimizde oldukça iyi olacağını düşünüyorum, aracın aksamları oldukça temiz ve dayanıklı görünüyor. Aracı daha çok sevmeye başladım...

okufa' Alıntı:
Aracın ufak tefek işlerini yapmak için getirdiğimiz sanayide aracı ve hava ile ilgili donanımları incelerken yerinden çıkmış bir boru farkettik.
Taktığımızda ise; Araç çalışır durumda vites N konumunda 4x4 düğmesine bastığımızda klik diye bir ses, 4x4 lambası yanıp sönüyor sonra sürekli yanmaya başlıyor.
Tekrar düğmeye bastığımızda lamba sönüyor.
Aracı henüz deneyemedik. İlk fırsatta deneyip sonucu yazarım. Bizdeki sorunun kaynağı yerinden çıkmış bir boru yüzünden olabilir.
Aracı daha önce kullanan arkadaş vasat ustalara götürmüş gibi görünüyor örneğin teyip takılmış ama kablolar yanlış bağlanmış.
Birkaç parçasında sabitlemek için vidalar kullanılmış işçilik kötü...
Bizim elimizde oldukça iyi olacağını düşünüyorum, aracın aksamları oldukça temiz ve dayanıklı görünüyor. Aracı daha çok sevmeye başladım...

4 carpı olması gerektiğigibi calışıyor bir sorun yok.

Bizim opel bölümünü hareketlendirmek gerektiğine inanıyorum :smiley:

Gün içinde giriyorum opel yazısını silik görünce tüh diyorum yeni bişey yok :smiley:
Tuz gölü etkinliğinde çok hareketliymiş ama :smiley:

Otogazada yüzde 11 zam yaptılar, dün aksam 2,28 den aldım az önce baktım 2,54 olmuş benim bir depoda 15 TL farkediyor. Aslında arabalar çok yakmıyor yakıt pahalı. Dün 30 kuruş yakan bugün 33 kuruş yakıyor,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.