OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 265,025
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

şehir içinde kullanımı çok rahat. fronteranın vites bölünmesi ( yani sürekli 4x4 değilde şehirçi 2x2 olması güzel bir özelliği var dağda 4x4 şehiriçinde 2x2) frontera kullanan birçok bayan arkadaşlarımız var, ben şahidim. haddim olmayaraktan derim ki, kullanılacak aracın otomobil yada arazi aracı olması olmasından ziyade kullanıcının yetenekleri etki eder derim. inan ki eşiniz alışınca başka araç kullanmak istemeyecek....

Etiketler

aracı hangi 4x4 vitesinde ve debrijajı ne kadar bırakarak yokuşu çıkmaya çalıştığınız ayrıca yokuş başlangıcından mı yoksa gerisinden mi başladığınız hakkında tam bilgi olursa daha rahat bilgi verebiliriz. özelden numaramı attım size.

cevabınız için çok teşekkürler benim için önemli bir konuydu.... umarım yakında bir frontera alıp aranıza katılırım

okufa' Alıntı:
şuan düğme basılı konsoldaki simge sürekli yanıyor şekilde. 4h ve 4l olarak kullanabiliyorum.

aracın maşallah temiz görünüyor. yalnız ÖNEMLİ bir şey var. 4x4 kullanımı sert arazi üzerinde yani asfalt, beton v.b. yüzeyler üzerinde KULLANMA.

sisteme ciddi bir yük biner ve daha ciddi sorunlara sebebiyet verebilir. hele hele 4L sakın...

hazanh' Alıntı:
cevabınız için çok teşekkürler benim için önemli bir konuydu.... umarım yakında bir frontera alıp aranıza katılırım

benim eş'im de kullanıyor 3.2 yi... fakat alışması biraz vakit aldı yükseklik, gaz hassasiyeti v.b. şeyler yüzünden.

mrdnmz' Alıntı:
benim eş'im de kullanıyor 3.2 yi... fakat alışması biraz vakit aldı yükseklik, gaz hassasiyeti v.b. şeyler yüzünden.
eşinin nasıl araba kullandığını tuz gölünde gördüm. makinanın hakkını veriyor maşallah.

hazanh' Alıntı:
inşallah hayırlısı ile. bekleriz...

Levent abi ilgin icin cok tesekkurler, insallah istanbula vardigimda murat abi ilede gorusup arabanin sıkıntısini hallederiz.

Quinsley' Alıntı:
Levent abi ilgin icin cok tesekkurler, insallah istanbula vardigimda murat abi ilede gorusup arabanin sıkıntısini hallederiz.
inşallah...

mrdnmz' Alıntı:

3.2 otomatik olsa hiç korkmam ama 2.2 ve düz vites olunca biraz hanımdan çekiniyorum otomatik 2.5 v6 vectrayı çok iyi kullanıyordu şimdi 2.0 düz vites var alışması zor oldu ama bunuda kullanıyor uzunluk olarak aşağı yukarı aynıdır ama yükseklik işin içine girince bakalım nasıl olacak.. bu arada frontera bulupta alabilirsem emre bey direk sizi bulacağım haberiniz olsun

Her keze selamlarr. Ben Geldimmm Çoktandır işlerden dolayı giremiyordum. Bu arada birde fotolayalım dedim. Geçmiş Bayramınız Mübarek olsun abilerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.

Hoşgeldin mehmet herkezin gecmiş bayramı kutlu olsun.selamlar herkeze ve yeni fronteracı arkadaşlarda hoşgeldiniz...

Aracı 4x4 den çıkardık. Problemin kaynağını öğrenmek maksadı ile deneme yapmak istedik. Bulunduğumuz yerde tamirci ve parça bakımından çok fazla imkan yok. İlk fırsatta trabzona götürüp gerekli bakımlarını yaptıracağız.
Bu arada şanzıman ve differansiyel yağ kontrolleri yapıldı sadece arka differansiyelde ufak bir eksilme varmış, keçe değişecekmiş, yağlarda bozulma yok.

Merhaba

Ne taraftasınız haftasonu kardenizdeyim samsun ordu trabzon

siz ne taraftasınız

Murat abi levent abi ile gorustum dun benim sorunumla ilgili seninlede gorusmek isterim bende suan ordudayim yarin istanbula donuyorum kismetse, eger sizin icinde mahsuru yoksa yardimci olabilirmisiniz?