Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,311

önümüzdeki pazar gezmek isteyenler 05.05.2013

• Piknik aðýrlýklý olsun çamurda kanalda fazla debelenmeyelim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Deniz kýyýsýna gidelim mangal yapalým isteyen yüzer isteyen yüzmez

Kullanılan: 1 16.7%
  • Dað bayýr dolaþalým

Kullanılan: 3 50.0%
  • Piknik alaný kararlaþtýralým

Kullanılan: 0 0.0%
  • uzun mesafe gidelim Kuzuyayla Kastro vs.

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

herkese cok teşşekürler arkadaslar uzun zaman iş güc yüzünden gezmeyi unutmustum sayenizde cok güzel bir gün gecti daha güzel geziler ve dostluklar icin birdahaki sefere buluşmak dileyiyle yine sac tava ve bu sefer ateşte kocaman bir güvec yapalım :smiley:

Etiketler

kuzne' Alıntı:
herkese cok teşşekürler arkadaslar uzun zaman iş güc yüzünden gezmeyi unutmustum sayenizde cok güzel bir gün gecti daha güzel geziler ve dostluklar icin birdahaki sefere buluşmak dileyiyle yine sac tava ve bu sefer ateşte kocaman bir güvec yapalım :smiley:

görüşmiyeli uzun zaman olmuştu katıldığın için ben teşekkür ederim, o kuzine, saç tava ve güveçle beni 12 den vurdun cumartesi hazırlığını yap bence

Hakan555' Alıntı:
O tur uyaniklari tespit etmek gorevimiz :smiley:

bırak başkası tespit etsin pazar anneler günü ve benim iznim yok cumartesiyi değerlendirelim dağ bayır gezelim Fatih tava diyo güveç diyo daha ne olsun

kuzne' Alıntı:

Fatih hocam cumartesiler sana uymuyor sanirim ?
Pazar yapariz o zaman

ömer abi pazar gününe anket açıp agzımıza bir parmak bal çaldın şimdide pazar anneler günü deyip bizi ortada bıraktın :( yetmedi fatih kardeşimizin güvecındende bizi mahrum ettin. ;D

ahmet 53' Alıntı:
ömer abi pazar gününe anket açıp agzımıza bir parmak bal çaldın şimdide pazar anneler günü deyip bizi ortada bıraktın :( yetmedi fatih kardeşimizin güvecındende bizi mahrum ettin. ;D

pazar günü bana izin çıkmadı her hafta gidiyormuşum hanım ve çocuklar bozuldu ayrıca anneler günüde haftaya pazarmış ;) perşembe günü başlık açamadık ama Hakanla konuştuk cumartesi günü yani yarın gezi yapalım dedik ama bir günde herkez organize olamaz ve cumartesi için gezi düzenlemek bencilce olur diye yapmadım hata tamamiyle benim kusura bakmayın

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
pazar günü bana izin çıkmadı her hafta gidiyormuşum hanım ve çocuklar bozuldu ayrıca anneler günüde haftaya pazarmış ;) perşembe günü başlık açamadık ama Hakanla konuştuk cumartesi günü yani yarın gezi yapalım dedik ama bir günde herkez organize olamaz ve cumartesi için gezi düzenlemek bencilce olur diye yapmadım hata tamamiyle benim kusura bakmayın
yok abi ne hatası ne kusuru sen bizim büyüğümüzsun sen ne dersen o olur ;)ama oylede kolay kurtulamassın bize sağlam bir gezi borcun oldu ;D[/td][/tr][/table]

Selamunaleykum cümleten, ben yokken gezecektiniz öylemi ? ,, iste kuban oldugum Rabbim buyle yapar... Güzel olmuş güzel ..:smiley::smiley:

Ahmet abi sen gel oyle yaparız organizasyonu. Bizde vincli araba tek sen varsın.

28042013881.jpg

ben çekerim hepinizi sıkıntı etmeyin yaw ;D :D

ahmet 53' Alıntı:
yok abi ne hatası ne kusuru sen bizim büyüğümüzsun sen ne dersen o olur ;)ama oylede kolay kurtulamassın bize sağlam bir gezi borcun oldu ;D

estağfurlah büyük Allah hepimiz ne kararlaştırırsak öyle yapalım daha iyi olur sağlam gezi her zaman yaparız ayrıca Hakan yer ve parkur konusunda benden çok daha iyi ve tecrübelidir.
şöyle açıklamaya çalışıym benim çocuklarım bu sene sbs ye girecekler ve dersane ayrıca spor antremanları var hafta sonları ailece geziye katılamıyoruz kurs ve antremanlardan dolayı ve arada bir isyan ediyorlar hep sen geziyorsun biz kalıyoruz diye bu hafta sıkı isyan ettiler

Ahmet BAĞCE' Alıntı:
Selamunaleykum cümleten, ben yokken gezecektiniz öylemi ? ,, iste kuban oldugum Rabbim buyle yapar... Güzel olmuş güzel ..:smiley::smiley:

bulurduk seni hiç merak etme :D

Hakan555' Alıntı:
Omer abi Arman abi seni su barajdan ceker dimi :smiley: yeni buldum cok kolay yolu var ama girisi bulmak zor oldu.

hepinizi çekerim diyo bi benimi çekemiycek tabii çeker
yer çok güzel görünüyor mevkii neresi helal olsun çok güzel yerler buluyorsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR