Ahmet BAĞCE
Ana Kamp
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013
İyi geceler cümleten..
İyi geceler cümleten..
Ahmet BAĞCE' Alıntı:İyi geceler arkadaşlar.. Bende o gün cenaze dolayısı ile erken ayrılmak zorunda kaldım haber vermeden, tüm katılan arkadaşlar hakkını helal etsin..birdahaki sefere acısını çıkarırız inşallah , Fatih kardeşin kılavuzluğunda Ömer abi ve Serkan'ın organizatörlüğünde daha bi Offroad geziside bekliyoruz hani , arabaları paslandırmayalım maksat .:
abi başiniz sağolsun allah rahmet eylesinAhmet BAĞCE' Alıntı:İyi geceler arkadaşlar.. Bende o gün cenaze dolayısı ile erken ayrılmak zorunda kaldım haber vermeden, tüm katılan arkadaşlar hakkını helal etsin..birdahaki sefere acısını çıkarırız inşallah , Fatih kardeşin kılavuzluğunda Ömer abi ve Serkan'ın organizatörlüğünde daha bi Offroad geziside bekliyoruz hani , arabaları paslandırmayalım maksat .:
ömer abi darlık barajı cıvarı tahmınımce daha sakın ve dağ bayır gezmeye daha uygun gibi düşünüyorun.yorumlarınıza arz olunur [/td][/tr][/table][table][tr][td]BOZO' Alıntı:dağ bayır önde ama gittiğimizde hepimiz gördük kartal minübüs ticari ne varsa akın etmişti Kayışdağında hafta sonu otopark ararız çok kalabalık olur çıkış bölgesini bile kapatırlar
ama çogunluk nasıl arzu ederse öyle yaparız
abi senın o şiir gibi anlatımından sonra teşekkur butonuna bastım ama bir kereden fazlasını kabul etmiyor ;DJUNİOR' Alıntı:avatardaki teşekkür butonu paslanmasın arkadaşlar tıklayın yaw arasıra ;D
sağol kardeş Allah razı olsun , cümlemizin geçmişine Allah rahmet etsin..ahmet 53' Alıntı:abi başiniz sağolsun allah rahmet eylesin
sabri yucel' Alıntı:Arkadaslar üzgünüm erken ve habersiz ayrıldim ama aklimdasin sizde kaldi .. 2 çekerle tadı olmuyor zaten olmazda 4 ceker alana kadar kenardan kıyıdan ıdare edecegım ...
başın sağolsun ahmetAhmet BAĞCE' Alıntı:İyi geceler arkadaşlar.. Bende o gün cenaze dolayısı ile erken ayrılmak zorunda kaldım haber vermeden, tüm katılan arkadaşlar hakkını helal etsin..birdahaki sefere acısını çıkarırız inşallah , Fatih kardeşin kılavuzluğunda Ömer abi ve Serkan'ın organizatörlüğünde daha bi Offroad geziside bekliyoruz hani , arabaları paslandırmayalım maksat .:
teşekkürler ahmet ben de sana tıkladımahmet 53' Alıntı:abi senın o şiir gibi anlatımından sonra teşekkur butonuna bastım ama bir kereden fazlasını kabul etmiyor ;D
JUNİOR' Alıntı:teşekkürler ahmet ben de sana tıkladım
Hakan555' Alıntı:Arkadaslar bugun ormanda gezip yeni parkurlar kesfederken emekli ogretmen simdilerde sporcu Bakiye Duran a rastladim. Pazar gunu Cekmekoyde 60 km lik zorlu bir orman kosusu varmis gonullu gorevli arazi tasiti ihtiyaclar varmis. Sabit nokta yada kisa bi parkurda ileri geri ring atmak kontrol tarzi kolay gorevler.
Musait olan ve gorev almak isteyen olursa irtibatta yardimci olurum. Kosanlarada Allah yardim etsin o parkuru jeeple gezince bile yoruluyor insan kosmayi hayal bile edemem