Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,329

önümüzdeki pazar gezmek isteyenler 05.05.2013

• Piknik aðýrlýklý olsun çamurda kanalda fazla debelenmeyelim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Deniz kýyýsýna gidelim mangal yapalým isteyen yüzer isteyen yüzmez

Kullanılan: 1 16.7%
  • Dað bayýr dolaþalým

Kullanılan: 3 50.0%
  • Piknik alaný kararlaþtýralým

Kullanılan: 0 0.0%
  • uzun mesafe gidelim Kuzuyayla Kastro vs.

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

Etiketler
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

Ahmet BAĞCE' Alıntı:
İyi geceler arkadaşlar.. Bende o gün cenaze dolayısı ile erken ayrılmak zorunda kaldım haber vermeden, tüm katılan arkadaşlar hakkını helal etsin..birdahaki sefere acısını çıkarırız inşallah , Fatih kardeşin kılavuzluğunda Ömer abi ve Serkan'ın organizatörlüğünde daha bi Offroad geziside bekliyoruz hani , arabaları paslandırmayalım maksat .::smiley::smiley:

iyi geceler

Haberim olsa idi cenazeye katılıp taziye vermek isterdim Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsuneğer bir hakkım varsa helal olsun sende hakkını helal et
gezi olayına gelince organizasyona başladık bile bu hafta sonu için
hayırlı geceler

Sağol Ömer abi eksik olma,teşekkür ederim.. Bu hafta sonu maalesef yokum abi 10 günlüğüne şehir dışına gidiyorum iş için.. İnşallah birdahaki sefere...

Ahmet BAĞCE' Alıntı:
İyi geceler arkadaşlar.. Bende o gün cenaze dolayısı ile erken ayrılmak zorunda kaldım haber vermeden, tüm katılan arkadaşlar hakkını helal etsin..birdahaki sefere acısını çıkarırız inşallah , Fatih kardeşin kılavuzluğunda Ömer abi ve Serkan'ın organizatörlüğünde daha bi Offroad geziside bekliyoruz hani , arabaları paslandırmayalım maksat .::smiley::smiley:
abi başiniz sağolsun allah rahmet eylesin

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
dağ bayır önde ama gittiğimizde hepimiz gördük kartal minübüs ticari ne varsa akın etmişti Kayışdağında hafta sonu otopark ararız :D çok kalabalık olur çıkış bölgesini bile kapatırlar :D
ama çogunluk nasıl arzu ederse öyle yaparız
ömer abi darlık barajı cıvarı tahmınımce daha sakın ve dağ bayır gezmeye daha uygun gibi düşünüyorun.yorumlarınıza arz olunur :D[/td][/tr][/table]

JUNİOR' Alıntı:
avatardaki teşekkür butonu paslanmasın arkadaşlar tıklayın yaw arasıra :D ;D
abi senın o şiir gibi anlatımından sonra teşekkur butonuna bastım ama bir kereden fazlasını kabul etmiyor ;D

Arkadaslar üzgünüm erken ve habersiz ayrıldim ama aklimdasin sizde kaldi .. 2 çekerle tadı olmuyor zaten olmazda 4 ceker alana kadar kenardan kıyıdan ıdare edecegım ...

sabri yucel' Alıntı:
Arkadaslar üzgünüm erken ve habersiz ayrıldim ama aklimdasin sizde kaldi .. 2 çekerle tadı olmuyor zaten olmazda 4 ceker alana kadar kenardan kıyıdan ıdare edecegım ...

offroad'da habesiz ayrılmak hata benden iyi biliyorsun, benim arabada senin 4 çekerdede sorunun yok, uzun süre olmuştu görüşmeyeli geldiğin için ben çok sevindim bir dahaki sefere mangala kalmazssan olmaz zaten tam offroad da yapmadık kartallardan ticarilerden biraz uzaklaşıp yukarılara çıktık piknik yaptık yani 4 de 2 ye kafayı takma hiç :smiley:

Ahmet BAĞCE' Alıntı:
başın sağolsun ahmet
valla ben de şaşırdım birden kayboldun çünkü
Allah sabırlar versin

ahmet 53' Alıntı:
abi senın o şiir gibi anlatımından sonra teşekkur butonuna bastım ama bir kereden fazlasını kabul etmiyor ;D
teşekkürler ahmet ben de sana tıkladım ;)

Süper bi gündü tekrardan herkese teşekkürler :smiley:
Fotoğraflar için de ayrıca teşekkürler.
Anketin tüm seçenekleri bana uyuyor :D

Ama maalesef bu hafta iş sebebi ile katılamayacağım.
Ama Mayıs 19 ve 26 tarihlerinde de aktivite olursa kısmetse katılırız.

Eren

Arkadaslar bugun ormanda gezip yeni parkurlar kesfederken emekli ogretmen simdilerde sporcu Bakiye Duran a rastladim. Pazar gunu Cekmekoyde 60 km lik zorlu bir orman kosusu varmis gonullu gorevli arazi tasiti ihtiyaclar varmis. Sabit nokta yada kisa bi parkurda ileri geri ring atmak kontrol tarzi kolay gorevler.
Musait olan ve gorev almak isteyen olursa irtibatta yardimci olurum. Kosanlarada Allah yardim etsin o parkuru jeeple gezince bile yoruluyor insan kosmayi hayal bile edemem :smiley:

Hakan555' Alıntı:
Arkadaslar bugun ormanda gezip yeni parkurlar kesfederken emekli ogretmen simdilerde sporcu Bakiye Duran a rastladim. Pazar gunu Cekmekoyde 60 km lik zorlu bir orman kosusu varmis gonullu gorevli arazi tasiti ihtiyaclar varmis. Sabit nokta yada kisa bi parkurda ileri geri ring atmak kontrol tarzi kolay gorevler.
Musait olan ve gorev almak isteyen olursa irtibatta yardimci olurum. Kosanlarada Allah yardim etsin o parkuru jeeple gezince bile yoruluyor insan kosmayi hayal bile edemem :smiley:

60 Km, şaka gibi yanlışlık olmasın bence yarışçılarla konuş ücrette anlaşırsak finish e yakın bir yerde bırakırız by pass yaptırırız nasıl fikir :D :D :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR