Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,329

önümüzdeki pazar gezmek isteyenler 05.05.2013

• Piknik aðýrlýklý olsun çamurda kanalda fazla debelenmeyelim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Deniz kýyýsýna gidelim mangal yapalým isteyen yüzer isteyen yüzmez

Kullanılan: 1 16.7%
  • Dað bayýr dolaþalým

Kullanılan: 3 50.0%
  • Piknik alaný kararlaþtýralým

Kullanılan: 0 0.0%
  • uzun mesafe gidelim Kuzuyayla Kastro vs.

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

Güzel gezi olmuş.

Fotolar harika.
Emirliden sonraki koymu gittiğiniz yer ?

Etiketler

valla o kadar dolaştık ki fatih nereye götürdü bizi bilmiyorum :D

JUNİOR' Alıntı:
mustafa ne kusuru yaw
gelmedin ama geziye ::smiley:
abi hanım çocuklar isoffa gittik ama yarış başlamadan dönmek zorunda kaldık.bizim 92 yaşında babaanne vardı hakkın rahmetine kavuştu.dün bugün tadımız yoktu anlıyacağın.inşallah başka zaman katılırız aranıza.
KAYIŞDAĞI isterük sizden :smiley: :smiley: :smiley:

devit3' Alıntı:
abi hanım çocuklar isoffa gittik ama yarış başlamadan dönmek zorunda kaldık.bizim 92 yaşında babaanne vardı hakkın rahmetine kavuştu.dün bugün tadımız yoktu anlıyacağın.inşallah başka zaman katılırız aranıza.
mustafa başın sağolsun abicim
Allah sabır versin nur içinde yatsın

Bu resim harika çıkmış.
Burası emirli değil. sonraki koyda değil . sanki taş ocaklarının arkasındaki koya benzettim. neresidir burası ?

index.php

whiteagle' Alıntı:
Bu resim harika çıkmış.
Burası emirli değil. sonraki koyda değil . sanki taş ocaklarının arkasındaki koya benzettim. neresidir burası ?

index.php
resmi göremiyorum :eek:

whiteagle' Alıntı:
Bu resim harika çıkmış.

index.php

her yer Ömerli göl civarı

devit3' Alıntı:

Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin

Kayışdağı da olur şu an anket var ama Kayışdağ tek başına kesmez sanki zayıf kalır gibime geliyor

JUNİOR' Alıntı:
dağ bayır önde ama :D

dağ bayır önde ama gittiğimizde hepimiz gördük kartal minübüs ticari ne varsa akın etmişti Kayışdağında hafta sonu otopark ararız :D çok kalabalık olur çıkış bölgesini bile kapatırlar :D
ama çogunluk nasıl arzu ederse öyle yaparız

Şimdi aklıma geldi gidip bir keşif gezisi yapıcam araziyi parkuru dolaşıcam ama asfalta çıktıktan sonra kayboluyorum yolumu şehirde bulamıyorum gps te fayda etmiyor :D
artık araziden asfalta çıkınca taksi tutup evin adresini vericem taksiyi takip edicem :D :D :D

karşı taraf bize çok yabancı.ha ankaraya gitmişim ha ümraniye.keşfi yapında müsait bi zamanda çıkalım.malum arman abi bilir zamanında çok iddalar olmuş. duster ve kayışdağı efsanesi diye tarih kitaplarına girecek kadar yazılı belgeler var gezenbilir arşivinde ;) ;) ;) ;) ;)

Ilhan 1.degil 2. Kopruden karsiaya gecip sola donduk devam ettik yolun sonu burasi. Biraz basik bi yer cok ruzgar yoktu ve saat erkendi o yuzden burayi cok begenmemize ragmen burda kamp yapmadik. Arkadaslarimiz gps ksydini koydular ordanda bakabilirsin.

İyi geceler arkadaşlar.. Bende o gün cenaze dolayısı ile erken ayrılmak zorunda kaldım haber vermeden, tüm katılan arkadaşlar hakkını helal etsin..birdahaki sefere acısını çıkarırız inşallah , Fatih kardeşin kılavuzluğunda Ömer abi ve Serkan'ın organizatörlüğünde daha bi Offroad geziside bekliyoruz hani , arabaları paslandırmayalım maksat .::smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR