Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,334

önümüzdeki pazar gezmek isteyenler 05.05.2013

• Piknik aðýrlýklý olsun çamurda kanalda fazla debelenmeyelim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Deniz kýyýsýna gidelim mangal yapalým isteyen yüzer isteyen yüzmez

Kullanılan: 1 16.7%
  • Dað bayýr dolaþalým

Kullanılan: 3 50.0%
  • Piknik alaný kararlaþtýralým

Kullanılan: 0 0.0%
  • uzun mesafe gidelim Kuzuyayla Kastro vs.

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

durmak yok

DSC_2564 (800x533).jpg

DSC_2566 (800x533).jpg

DSC_2567 (800x533).jpg

DSC_2568 (800x533).jpg

DSC_2570 (800x533).jpg

Etiketler

arkadaşlar fotoların orjınalleri ve daha fazlası elımde. istiyene gezi karşılığı verilir.ömer abi duy beni.

DSC_2634 (800x533).jpg

DSC_2637 (800x533).jpg

DSC_2640 (800x533).jpg

DSC_2641 (800x533).jpg

DSC_2642 (800x533).jpg

tüm sevgili dostlarım gerçekten sizinle birlikte olmaktan ve günü paylaşmaktan büyük keyif aldim.yedik içtik dolaştık kuznenin saç tavasinin tadina baktik herkez hakkını helal etsın .benden yana helal olsun.inşallah en yakın zamanda tekrar buluşmak dileğiyle.bu arada murat kardeş yayla sözünüde unutmadık.

ahmet 53' Alıntı:
tüm sevgili dostlarım gerçekten sizinle birlikte olmaktan ve günü paylaşmaktan büyük keyif aldim.yedik içtik dolaştık kuznenin saç tavasinin tadina baktik herkez hakkını helal etsın .benden yana helal olsun.inşallah en yakın zamanda tekrar buluşmak dileğiyle.bu arada murat kardeş yayla sözünüde unutmadık.

Benden yana bir hakkım varsa eğer herkese helal olsun
Benim içinde çok keyifli memnuniyet verici bir gezi idi, tekrarını inşallah bir mani çıkmaz ise yaparız tabii farklı rota ve parkur buluruz
Resimler çok güzel eline emeğine sağlık her şey için teşekkürler

selamın aleyküm ben fotoğrafçı :D

Mükemmel bir gündü emeği geçen bütün abilerime sonsuz teşekkür ederim benden yana hakkım helal hoş olsun ilk defa katıldım heralde unutlmcak bir gün geçirdim çok güzel kareler yakaladık tek sıkıntı herşeyi çektimde bi kendimi çekememişim :D

fighter' Alıntı:
selamın aleyküm ben fotoğrafçı :D

Mükemmel bir gündü emeği geçen bütün abilerime sonsuz teşekkür ederim benden yana hakkım helal hoş olsun ilk defa katıldım heralde unutlmcak bir gün geçirdim çok güzel kareler yakaladık tek sıkıntı herşeyi çektimde bi kendimi çekememişim :D
Aleyküm Selam

Hep öyle olur inşallah başka resim çekenlerin fotoğraflarında çıkmışsındır bundan dolayı herkes fotoğraf makinası video camera getirirse iyi olur diye yazmıştım ben bu olayı bildiğimden herkesi çekmeye çalıştım ama tek başıma pek fazla fotoğraf çekemediğim gibi Fatihin yiğenleri benim arabada benim makinayla fotoğraf çekmeseydi çok daha az fotoğraf çekmiş olacaktım sonraki gezilerde daha dikkatli olmaya çalışırız
bu arada isim yazarsan hitab açısından daha kolay olur

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Aleyküm Selam

Hep öyle olur inşallah başka resim çekenlerin fotoğraflarında çıkmışsındır bundan dolayı herkes fotoğraf makinası video camera getirirse iyi olur diye yazmıştım ben bu olayı bildiğimden herkesi çekmeye çalıştım ama tek başıma pek fazla fotoğraf çekemediğim gibi Fatihin yiğenleri benim arabada benim makinayla fotoğraf çekmeseydi çok daha az fotoğraf çekmiş olacaktım sonraki gezilerde daha dikkatli olmaya çalışırız
bu arada isim yazarsan hitab açısından daha kolay olur

Sıkıntı değil zaten abi o işin şakası ben salih bu arada çok memnun oldum tanıştığımıza[/td][/tr][/table]

hakan kardeş bu fotocu herkezın geçişini çekmişte bir senle fatihin geçişini çekmemiş.herhalde parayı az buldu.maaşina zam işine son ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri