Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,334

önümüzdeki pazar gezmek isteyenler 05.05.2013

• Piknik aðýrlýklý olsun çamurda kanalda fazla debelenmeyelim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Deniz kýyýsýna gidelim mangal yapalým isteyen yüzer isteyen yüzmez

Kullanılan: 1 16.7%
  • Dað bayýr dolaþalým

Kullanılan: 3 50.0%
  • Piknik alaný kararlaþtýralým

Kullanılan: 0 0.0%
  • uzun mesafe gidelim Kuzuyayla Kastro vs.

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

fighter' Alıntı:
Sıkıntı değil zaten abi o işin şakası ben salih bu arada çok memnun oldum tanıştığımıza

Bende çok memnun oldum
anlatmak istediğim avatara göre sana hitab edilirken fighter yada fotoğrafçı diye hitab edilse yada yazılsa ve bu olay kim için olursa olsun ben şahsen rahatsız olurum ama ben eski kafalı olmakla beraber herkezinde tercihine saygı duyarım kısmetse bundan sonraki gezide kameram üzerinde ve arkadaşlardanda özellikle seni çekmelerini rica edicem

Etiketler

Tayfun geziye gecikmeli olarak katıldı international' e hayırlı olsun dedik ama yorgunluktan olacak inceleme fırsatı bulamadım kısmetse sonraki gezide acısını çıkartırız katıldığınız için teşekkür ederim

ayrıca hakikaten çam odunuyla pişirilen çayın tadı aroması çok başka çok güzel oluyor incirboğazda'da muhabbetini yapmıştık hatırlarsan şimdi evde pişen çay zevk vermiyor, :D

ahmet 53' Alıntı:
hakan kardeş bu fotocu herkezın geçişini çekmişte bir senle fatihin geçişini çekmemiş.herhalde parayı az buldu.maaşina zam işine son ;D

Olay şöyle oldu aslında abi sen beni arabadan indirdiğinde ben çamurdan karşıya geçene kadar 1-2 araba benden önce karşıya geçti :D

Bide biz senle anlaşırken sen sadece benim arabayı çek sana mangaldan bir kaç et veririm demiştin para nerden çıktı abi :D

Çok güzel bir gezi olmuş, resimlerle bile keyif aldım.. katılmayı istiyordum ama bursadaki yarışlarla aynı güne gelmesi sebebiyle katılamadım.. inşallah birdaha ki geziniz yakın zamana planlanmıştır, orada olmaya gayret göstereceğim..

Sonraki gezi için anket açtım ayrıca herkez öneride bulunabilir

fighter' Alıntı:
Olay şöyle oldu aslında abi sen beni arabadan indirdiğinde ben çamurdan karşıya geçene kadar 1-2 araba benden önce karşıya geçti :D

Bide biz senle anlaşırken sen sadece benim arabayı çek sana mangaldan bir kaç et veririm demiştin para nerden çıktı abi :D

Hocam söylesene arabaları durduralım bana biri çekim yapılacak bekle dese orda kamp kurarım :D :D :D

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Hocam söylesene arabaları durduralım bana biri çekim yapılacak bekle dese orda kamp kurarım :D :D :D

Bu ilkti abi biraz deneyim kazandım nasip olursa bir dahaki sefere daha iyi olucak inşallah :smiley: [/td][/tr][/table]

hasanbasrib' Alıntı:
Ahmet bey açtığınız anketin linkini belirtebilirmisiniz?

sayfaya girildiğinde görünmesi lazım sizin sayfada çıkmadıysa her halde yanlış bir şey yaptım

fighter' Alıntı:
Bu ilkti abi biraz deneyim kazandım nasip olursa bir dahaki sefere daha iyi olucak inşallah :smiley:

zaten sonraki gezi için anket açtım o zaman bol bol fotoğraf çekeriz ;)

Ahmet ve Salih resimlere çok teşekkür ederim
ömer abi sen de sağol ;)

arman abi sağolasın.nasipse bundan sonra foto işleri salihle bende :D

JUNİOR' Alıntı:
Ahmet ve Salih resimlere çok teşekkür ederim
ömer abi sen de sağol ;)

rica ederim

ben teşekkür ederim, hafta sonu gezi var söliym dedim. :D

algank' Alıntı:
Olmamı bi elle direksyon tutup diğer elle çekince çok sağlıklı olmamış ama. :(

Bu aradada o güzel pazar gününe katılan ve katkısı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Teşekkür butonu nasıl çalışıyor bulamadım bir türlü

videomuz
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AdkSkAby0Ek[/youtube]

bir tane daha var da onu daha yükleyemedim

foto çekim paylaştırıldı
video çekim kabul edersen sende :smiley:
teşekkürler

arman abi resmini çaldım bir tane duster sayfası için :D :D :D :D
kusura bakmassın artık...

devit3' Alıntı:
arman abi resmini çaldım bir tane duster sayfası için :D :D :D :D
kusura bakmassın artık...
mustafa ne kusuru yaw
gelmedin ama geziye ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri