Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,329

önümüzdeki pazar gezmek isteyenler 05.05.2013

• Piknik aðýrlýklý olsun çamurda kanalda fazla debelenmeyelim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Deniz kýyýsýna gidelim mangal yapalým isteyen yüzer isteyen yüzmez

Kullanılan: 1 16.7%
  • Dað bayýr dolaþalým

Kullanılan: 3 50.0%
  • Piknik alaný kararlaþtýralým

Kullanılan: 0 0.0%
  • uzun mesafe gidelim Kuzuyayla Kastro vs.

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

Etiketler
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

valla ben boş durmadım alibeyköy baraj çevresini gezdim ;D

JUNİOR' Alıntı:
valla ben boş durmadım alibeyköy baraj çevresini gezdim ;D
yalnızmı gezdin arman abi ? Siteden yazan bazı arkadaşlar vardı, seninle konuşuyorlardı onları alaaydın bari yanına..:smiley:

valla spontane oldu bir anda :D

İyi geceler Serkan , iyi geceler Ömer abi .. Nasılsiniz ? Napiyorsunuz ?

Ahmet BAĞCE' Alıntı:
İyi geceler Serkan , iyi geceler Ömer abi .. Nasılsiniz ? Napiyorsunuz ?

Çok şükür sende iyisen hepimiz iyiyiz

hafta sonu gezi var İnşallah hazır olun biraz uzun gidebiliriz

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Çok şükür sende iyisen hepimiz iyiyiz

hafta sonu gezi var İnşallah hazır olun biraz uzun gidebiliriz
Hayirdir antalyayami geleceksiniz Ömer abi..? Ben buralardayim 16 Mayıs'a kadar, beklerim :smiley:[/td][/tr][/table]

Ahmet BAĞCE' Alıntı:
Hayirdir antalyayami geleceksiniz Ömer abi..? Ben buralardayim 16 Mayıs'a kadar, beklerim :smiley:

evden izin verseler gelirim biz uzun derken İzmit Sapanca kastetmiştik ama sonraki hafta Karaağaç'a gitme ihtimalim var Ayvalık yakınlarında belki ordan güneye kaçma ihtimalim olabilir ama çok zor denize yakınsan bizim içinde yüz biz burada serinleriz :D

bu arada henüz bilmeyenler için yada bu konuya yeni bakanlar için serbest muhhabbet köşemiz var :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96336.0

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
evden izin verseler gelirim biz uzun derken İzmit Sapanca kastetmiştik ama sonraki hafta Karaağaç'a gitme ihtimalim var Ayvalık yakınlarında belki ordan güneye kaçma ihtimalim olabilir ama çok zor denize yakınsan bizim içinde yüz biz burada serinleriz :D
Yok abi Yav ne Deniz'i çalışıyorum, bugün aksam 3 dakika havuza girdim okadar 10 gündür antalyadayim ...[/td][/tr][/table]

Ahmet BAĞCE' Alıntı:
Yok abi Yav ne Deniz'i çalışıyorum, bugün aksam 3 dakika havuza girdim okadar 10 gündür antalyadayim ...

Kısmetse sonraki hafta deniz mevsimini açmayı düşünüyorum denize karpuz kabuğu atıcam ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR