Ahmet BAĞCE
Ana Kamp
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013
Anlaşılan bugünü boş geçtiniz arkadaşlar..
Anlaşılan bugünü boş geçtiniz arkadaşlar..
yalnızmı gezdin arman abi ? Siteden yazan bazı arkadaşlar vardı, seninle konuşuyorlardı onları alaaydın bari yanına..JUNİOR' Alıntı:valla ben boş durmadım alibeyköy baraj çevresini gezdim ;D
JUNİOR' Alıntı:valla spontane oldu bir anda
bu tur yorum hoş değil serkanHakan555' Alıntı:Atakoye gitmediyse tabi, yahu bigunde bizi goturse atakoye
JUNİOR' Alıntı:bu tur yorum hoş değil serkan
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Her zaman bekleriz gezi başlığı açıldığında hoşuza giderse kendinizi eklersiniz,
JUNİOR' Alıntı:tabiki olur gezi olursa ararız sizide hoş geldiniz
Ahmet BAĞCE' Alıntı:İyi geceler Serkan , iyi geceler Ömer abi .. Nasılsiniz ? Napiyorsunuz ?
Hayirdir antalyayami geleceksiniz Ömer abi..? Ben buralardayim 16 Mayıs'a kadar, beklerim [/td][/tr][/table][table][tr][td]BOZO' Alıntı:Çok şükür sende iyisen hepimiz iyiyiz
hafta sonu gezi var İnşallah hazır olun biraz uzun gidebiliriz
Ahmet BAĞCE' Alıntı:Hayirdir antalyayami geleceksiniz Ömer abi..? Ben buralardayim 16 Mayıs'a kadar, beklerim
Yok abi Yav ne Deniz'i çalışıyorum, bugün aksam 3 dakika havuza girdim okadar 10 gündür antalyadayim ...[/td][/tr][/table][table][tr][td]BOZO' Alıntı:evden izin verseler gelirim biz uzun derken İzmit Sapanca kastetmiştik ama sonraki hafta Karaağaç'a gitme ihtimalim var Ayvalık yakınlarında belki ordan güneye kaçma ihtimalim olabilir ama çok zor denize yakınsan bizim içinde yüz biz burada serinleriz
Ahmet BAĞCE' Alıntı:Yok abi Yav ne Deniz'i çalışıyorum, bugün aksam 3 dakika havuza girdim okadar 10 gündür antalyadayim ...