Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,329

önümüzdeki pazar gezmek isteyenler 05.05.2013

• Piknik aðýrlýklý olsun çamurda kanalda fazla debelenmeyelim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Deniz kýyýsýna gidelim mangal yapalým isteyen yüzer isteyen yüzmez

Kullanılan: 1 16.7%
  • Dað bayýr dolaþalým

Kullanılan: 3 50.0%
  • Piknik alaný kararlaþtýralým

Kullanılan: 0 0.0%
  • uzun mesafe gidelim Kuzuyayla Kastro vs.

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

Hakan555' Alıntı:
Ahmet abi sen gel oyle yaparız organizasyonu. Bizde vincli araba tek sen varsın.
yav şaka yaptım , birazda kıskaç damarımmı tuttu ne ?:smiley: arman abi varken bize iş düşmez, durmak yok yola devam :smiley::smiley:

Etiketler

Hakan555' Alıntı:
Omer abi Arman abi seni su barajdan ceker dimi :smiley: yeni buldum cok kolay yolu var ama girisi bulmak zor oldu.
burası Güney amerika da bir yer filan değil drğilmi Serkan ? Nere burası yav,?:smiley:

Gunaydinlar millet
Yarin ne yapiyoruz kayisdagi mi yapsak

Ahmet BAĞCE' Alıntı:
yav şaka yaptım , birazda kıskaç damarımmı tuttu ne ?:smiley: arman abi varken bize iş düşmez, durmak yok yola devam :smiley::smiley:
Ahmet latife benimkisi sen varken bana dusmez yaw cekmek ;D

Herkeze merhaba ben forumunuza yeni üye oldum konunuzuda bölmek istemiyorum ama benide aranıza kabul edermisiniz bende sizlerle gelebilirmiyim _?

JUNİOR' Alıntı:
Gunaydinlar millet
Yarin ne yapiyoruz kayisdagi mi yapsak
arman abi ömer abiden bu hafta pek umut yok bari senin rüzgarına dumen açıpta birkaç foto çekip sergiliyelim belki vah ben nasıl gidemedim diyen olur ;D ;D ;D hem sonra sen merak etme takılan olursa ben çekerim :D tabi fotosunu ;D ;D

Ahmet bi bakiim ne yapabilim
Donceem birazdan ;D

aktivite olursa benide çağırırsanız çok sevinirim ( aracım jeep willys 65 model ) 537 987 10 49

Ahmet BAĞCE' Alıntı:
burası Güney amerika da bir yer filan değil drğilmi Serkan ? Nere burası yav,?:smiley:

Yok abi. Fsm den gelip Kavacik kavsagini gecince hemen sagda yani otoyolun kenarinda bi toprak yol ne zamandir gozume batiyordu sonunda buldum girisini. Hisarda yeni mahalle diye bi mahalle var. Mezarligin yanindan baraj yoluna inince az ilerde yol ikiye ayriliyor. Saga donuyoruz kondularin arasindan devam ediyoruz ve buluyoruz. Ormana girisi kimseye sormayin giris yok diyorlar :smiley:
Temde yol tikansa sagdan tepeye cikip genis su kanalindan gecip trafikten siyrilmayi dusunuyorum.
2 araba gidildiginde kanaldan teknik gecisi deneriz.Gozukende elmali baraji.
Temde hereke mevkisinde cok guzel rampalar zirveler gordum bi dahaki sefere saga cekip gps de isaret koyucam. Biraz dik yerler ama zamaninda jeep inip cikmis.

burayada tekrar gideriz. Bu 65 model willys 37 plakamıdır ?

10032013836.jpg

10032013836.jpg

Hakan555' Alıntı:
Yok abi. Fsm den gelip Lavacik kavsagini gecince hemen sagda yani otoyolun kenarinda bi toprak yol ne zamandir gozume batiyordu sonunda buldum girisini. Hisarda yeni mahalle diye bi mahalle var. Mezarligin yanindan baraj yoluna inince az ilerde yol ikiye ayriliyor. Saga donuyoruz kondularin arasindan devam ediyoruz ve buluyoruz. Ormana girisi kimseye sormayin giris yok diyorlar :smiley:
Temde yol tikansa sagdan tepeye cikip genis su kanalindan gecip trafikten siyrilmayi dusunuyorum.
2 araba gidildiginde kanaldan teknik gecisi deneriz.
güzel bir etaba benziyor , haftaya dönüyorum , dönünce geçelim birlikte Serkan ..hatta birazda zorlayalım :smiley::smiley: ;D

Ahmet BAĞCE' Alıntı:
güzel bir etaba benziyor , haftaya dönüyorum , dönünce geçelim birlikte Serkan ..hatta birazda zorlayalım :smiley::smiley: ;D

Burasi kolay abi. O zaman bizim eski dostlarimizla en son gittigimiz yerlere gideriz.
Omer abi iyi bilir o parkurlari :smiley:

Hakan555' Alıntı:
Burasi kolay abi. O zaman bizim eski dostlarimizla en son gittigimiz yerlere gideriz.
Omer abi iyi bilir o parkurlari :smiley:
valla parkur işi seninle Ömer abinin , ben bilmem , Fatih kardeyşide aldıkmı ver elini dağ bayır , katılmak isteyen arkadaşlarda olur mutlaka.. Güzel geziler yaparız inşallah gardaş..

arsenikli' Alıntı:
aktivite olursa benide çağırırsanız çok sevinirim ( aracım jeep willys 65 model ) 537 987 10 49

Her zaman bekleriz gezi başlığı açıldığında hoşuza giderse kendinizi eklersiniz,

arsenikli' Alıntı:
Herkeze merhaba ben forumunuza yeni üye oldum konunuzuda bölmek istemiyorum ama benide aranıza kabul edermisiniz bende sizlerle gelebilirmiyim _?
tabiki olur gezi olursa ararız sizide hoş geldiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR