KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bende çok memnun oldum
anlatmak istediğim avatara göre sana hitab edilirken fighter yada fotoğrafçı diye hitab edilse yada yazılsa ve bu olay kim için olursa olsun ben şahsen rahatsız olurum ama ben eski kafalı olmakla beraber herkezinde tercihine saygı duyarım kısmetse bundan sonraki gezide kameram üzerinde ve arkadaşlardanda özellikle seni çekmelerini rica edicem
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013
Tayfun geziye gecikmeli olarak katıldı international' e hayırlı olsun dedik ama yorgunluktan olacak inceleme fırsatı bulamadım kısmetse sonraki gezide acısını çıkartırız katıldığınız için teşekkür ederim
ayrıca hakikaten çam odunuyla pişirilen çayın tadı aroması çok başka çok güzel oluyor incirboğazda'da muhabbetini yapmıştık hatırlarsan şimdi evde pişen çay zevk vermiyor,
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013
Çok güzel bir gezi olmuş, resimlerle bile keyif aldım.. katılmayı istiyordum ama bursadaki yarışlarla aynı güne gelmesi sebebiyle katılamadım.. inşallah birdaha ki geziniz yakın zamana planlanmıştır, orada olmaya gayret göstereceğim..