Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,015
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

3 tekerci abi

ben g şıkkı diyorum. Arazi performansı demek, arazide görüşelim diye bir restle karşılaşma durumunda- zoru görünce ani bir hareketle kıvırtıp arazi olmaktır.

şıkkını seçti gördünüz.

yazıları başından itibaren okudum (son on sayfa filan) bende g şıkkı diyorum. hiç yakışıklı hareketler değil bunlar. ayrıca üç tekere çok yüklenmeyin ben geçen videolarını izledim acaip off road çu adam. insanın ağzı açık kalıyor vallahi.

voooovvvv http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78421.0

Duster'a kilit yapmışlar aracının rengine göre opsiyonel alıyorsunuz. ;D ;D ;D ;D ;D[attachment=1]

xxxxxx.jpg

Arkadaşlar dustercıların soyu tükenmeye yüz tuttu
konunun kapanmaması adına nesli tükenen ofroadcı dusterci
arkadaşları takviye acısından ikiye bölünüp tartışmaya devam edelim diyorum
ofroadcu dusterciler&dustersiz ofroudçular şeklinde.

darktreys' Alıntı:
yok çukura değil araziye. zaten şantiyede logana biniliyor alışık yani :D
Aman dikkat edin bugün Logan binerken bir bakarsınız destur almışsınız. Ama üç teker abiyi en azından gezmek için çukura götürün o da burda vidyosunu yayınlasın ki duster alemi arazi -off road denince ne kastedildiği hakkında bir fikir sahibi olur.
yavuz-çelikel' Alıntı:
Duster'a kilit yapmışlar aracının rengine göre opsiyonel alıyorsunuz. ;D ;D ;D ;D ;D[attachment=1]
esas kilit başka ama hepsinde standart, direk %100 kilit-kaynaklı.
AL1820' Alıntı:
Arkadaşlar dustercıların soyu tükenmeye yüz tuttu
konunun kapanmaması adına nesli tükenen ofroadcı dusterci
arkadaşları takviye acısından ikiye b.e.lünüp tartışmaya devam edelim diyorum
ofroadcu dusterciler&dustersiz ofroudçular şeklinde.
e ben desturculardan taraf olayım. İlk tartışmayı açayım. Bence her dusterci Ü.E. gibi değildir. Siz ne dersiniz.?
İkinci olarak Unimog Duster'e göre nasıldır?
Bir de dacia sitesini açarsanız desder'in off road deneyimi butonuna tıklayınca üç teker duster fotoları var. demek ki üç teker olayı boşuna değilmiş. Karizma yani.
http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=808

hocam bu arabalara boşuna 4 teker koymuşlar valla herkes 3 tekerle gidiyor :D hem arkadaşlara maliyet az olurdu 3 teker olsa ;D ;D

sayın mst dgbkn sizin karar veremeyen bi arkadaşınız vardı ne oldu o ?
sakın vitara filan almasın yanlışlıkla...

kyenipazar' Alıntı:
sayın mst dgbkn sizin karar veremeyen bi arkadaşınız vardı ne oldu o ?
sakın vitara filan almasın yanlışlıkla...

yok mitsubishi ya da nissan aldırmaya çalışıyorum ben.

Aşağıdaki bilgiler ışığında karar versin , di mi ümit bey ? benden de bir copy+paste

Dacia Duster is the 4×4 car of the year in France
May.23, 2011 in Duster Leave a Comment
Dacia Duster just won another important trophy. After being elected by Autobest the 2010 Car of the Year in Romania and won the Argus Trophy in France, the Romanian SUV won the “4×4 Car of the Year” awarded by the 4×4 Magazine, the most important auto magazine in France.

The Duster competed with 23 SUV models launched this year, managed to win first place in the final after the Romanian SUV manufactured in Pitesti managed to overcome the second generation of the BMW X3 and the Volkswagen Amarok, the first compact SUV produced by the German manufacturer in its entire history.

The fourth important award won by Dacia Duster at European level it is added to a respectable presence in the final of the prestigious European Car of the Year competition. The Dacia Duster managed to rank seventh on the COTY Award, where the Nissan Leaf won the first place.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri