Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,814
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

Benzinli 1.3 AT Terios çıkıyorsa, 4x4 Dizel Duster hayli hayli Kayışdağına çıkar dedik, iş nerelere kadar vardı. ;D Yok unimoglar, portal akslar, tornavidalar, şanzımanlar, balatalar, diff kilitler....vs. ???

Etiketler

biriniz kendini kurban etsin çıksın ortaya kara murat benim pardon şanssız duster benim kayışkadığına çıkmayı ben deneyeceğim desin bizde görelim ak koyun kara koyun.bu konu kapanır dusterın kahramanlık hikayesini konuşalım

off road runner' Alıntı:
Kıl oldum. Gidip UNO ile çıkacağım o yokuşu.

Selam off road.

İyi de, o zaman mor tişört giyecek arkadaş tişörtsüz mü kalacak? ;D

Şimdi gideceksin, bi uno alacaksın, ta buradan Kayışdağı'na gideceksin..... Uzun iş.

Değmez aziz dostum. ;D

En iyisi hı hı diyelim. ;D

olguncandan' Alıntı:
Selam off road.

İyi de, o zaman mor tişört giyecek arkadaş tişörtsüz mü kalacak? ;D

Şimdi gideceksin, bi uno alacaksın, ta buradan Kayışdağı'na gideceksin..... Uzun iş.

Değmez aziz dostum. ;D

En iyisi hı hı diyelim.

uno orayı çıksın ben kayışdağında bi klubede yaşamaya başlarım.bahçede duster beslerim.5 vakit anons yaparım duster uludur duster uludur diye

"uno orayı çıksın ben kayışdağında bi klubede yaşamaya başlarım.bahçede duster beslerim.5 vakit anons yaparım duster uludur duster uludur diye"
Vaadinde bir terslik var: Çıkan Uno, ululanan Duster....

İnsanların kafası karışır.
Hem Duster ulu ilan edilemez. Oi o sadece "makina". :smiley:

murat bey, bunu yazarken ne aslan sütünü fazla kaçırdınız herhalde :smiley:

olguncandan' Alıntı:
"uno orayı çıksın ben kayışdağında bi klubede yaşamaya başlarım.bahçede duster beslerim.5 vakit anons yaparım duster uludur duster uludur diye"
Vaadinde bir terslik var: Çıkan Uno, ululanan Duster....

İnsanların kafası karışır.
Hem Duster ulu ilan edilemez. Oi o sadece "makina". :smiley:

irony konusunda anlaşamıyoruz olgun bey.:smiley:o kadar inançlıyımki duster ın çıkamayacağına demek maksadım.kartal çıkmış geyiğide bundan.insanları daha fazla rahatsız etmesek uno yu topa karıştırmayın.on uno gücündeki duster lardan biri gelsin konu sonuçlansın

Bu pazar mutlaka oto pazarındayım. Şöyle 2. el Tipo görünümlü bir UNO alıp, Kayışdağına doğru yola çıkacağım :-\

murat bey üzülmeyin...dustercılarda laf çok icraat yok...dusterdada görüntü var...iş yok....arkadaşlar sadece yapar eder modundalar ama deneyen yok..internetteki bir çok video reklam amaçlı pazarlama ekiplerince hazırlanmış videolar....yada aşırı takviye edilmiş...artık dışı duster içi başka bir şey olan araçlar...işin doğrusu şu .konu başlığı yanlış, offroadçu duster yerine piknikçi duster olmalıydı....aksi olsaydı...kayışdağı veya diğer illerdeki diğer off road clupleri duster sahiplerini ve araçlarını aralarında görmekten gurur duyardı...bizde 4.2 benzin canavarları yerine 1,5 duster alır hem cebimizi korur ,hemde hobimizi gerçekleştirirdik.ayrıca morda en sevdiğimiz renk olurdu

TUĞSAN' Alıntı:
murat bey üzülmeyin...dustercılarda laf çok icraat yok...dusterdada görüntü var...iş yok....arkadaşlar sadece yapar eder modundalar ama deneyen yok..internetteki bir çok video reklam amaçlı pazarlama ekiplerince hazırlanmış videolar....yada aşırı takviye edilmiş...artık dışı duster içi başka bir şey olan araçlar...işin doğrusu şu .konu başlığı yanlış, offroadçu duster yerine piknikçi duster olmalıydı....aksi olsaydı...kayışdağı veya diğer illerdeki diğer off road clupleri duster sahiplerini ve araçlarını aralarında görmekten gurur duyardı...bizde 4.2 benzin canavarları yerine 1,5 duster alır hem cebimizi korur ,hemde hobimizi gerçekleştirirdik.ayrıca morda en sevdiğimiz renk olurdu

mutabık olduğum bir gezenbilirci daha ve işi en iyi bilip layıkıyla yapanlardan bir offroadsever.ağzınıza sağlık :smiley:

"Piknikçi Duster" gerçekten güzel fikir. Gezenbilir'i tamamen araştırdım, "Karavan Dünyası", "İki Teker" bölümleri var ama piknikçi duster'cılar için bölüm yok. Biz ne yapacağız. Off road'u tekeline almış, Fiorentina takımını tutar bazı arkadaşlar bizi aralarına almak istemiyorlar. "Piknikçi Duster" bölümü de yok. Himmet ederlerse biz de araçlarımızla gezmek istiyoruz. Lütfen sevgili moderatörler. Hard Off road yapmasına izin verilmeyen bizlere de bölüm açın.

off road runner' Alıntı:
"Piknikçi Duster" gerçekten güzel fikir. Gezenbilir'i tamamen araştırdım, "Karavan Dünyası", "İki Teker" bölümleri var ama piknikçi duster'cılar için bölüm yok. Biz ne yapacağız. Off road'u tekeline almış, Fiorentina takımını tutar bazı arkadaşlar bizi aralarına almak istemiyorlar. "Piknikçi Duster" bölümü de yok. Himmet ederlerse biz de araçlarımızla gezmek istiyoruz. Lütfen sevgili moderatörler. Hard Off road yapmasına izin verilmeyen bizlere de bölüm açın.

sizin duster la gezebildiğiniz limitlerde kıra bayıra çıkan tsw toros,kartal, doblo vs sahipleri var.onlarla gruplaşın illa gruplaşmak şartsa ki değil.aracı olmayan 'yancı' gezgin doğa sever binlerce insan var gezenbilirde,%0.0099 fiorentinalıyı kaale almayın kalanların hepsi doğa sever.siz kendinizi izole ediyosunuz bence içinizden bir kaçı hurda döküntü filan dedi insanların bindiği araçlara,ondan sanırım duster karşıtlığı bilendi.abartmasaydınız 80 cm kar dağ bayır kutuplaşma olmayacaktı.neden terios crv hatta hrv kullananlara değil duster cılara sizce tepki

Güzel bir piknik alanı bulursak sizlere de haber verelim mi? Yoksa "ne işniz var piknikte, gidin bisiklete binin mi dersiniz ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR