Off road, arkadaşın yahut arkadaşların arabasına kimse laf atmış değil. Hoş zaten kimin hangi otoya takıldığını bilmiyoruz. Doğrusu filan arkadaşın hangi 4x4 ü var, beni de ilgilendirmiyor.
Sorun şu: Bazı arkadaşlarımızın takıldıkları forumlarda hareket-muhabbet yok. Onlar da ortalığa hareket getirmek için kendilerince iddialaşıyorlar.
"Duster dan off road aracı olur mu olmaz mı" diye tartışıldığını zannediyorlar. Biz "bu aracı piknik için aldık, kırıcı off road yapmak iddiasında değiliz. Dağ bayır gezmek amacındayız, Duster da bu işi yapar. Duster Land ile karşılaştırılmaz..." diye yazsak bile, okumuyorlar.
Sayın Tuğsan, daha önce de bu konuyu tartışmıştık. Aynen yukarıdaki gibi yazmıştım. Ümit bile bunu açıkça ifade etmişti. Arama yaparsan bulabilirsin.
Tekrar ifade edeyim.... Dusterla piknik yapılır. Ama biraz daha dağ başında yapılır. Duster ile ağır arazi şartlarında etkinliklere katılınmaz. Katılırsa, çekiciyle muhtemelen şehre döner.
Fakat Duster,pikniğe giderken dağ ve bayırları aşar, yani diğer arabaların/normal otoların aşamadığı yerleri. Normal otomobiller gibi bir yerde takılıp kalmaz. Fakat Defenderin geçtiği çamurları, karları suları da geçemez.
Bilmem anlatabildim mi?