Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,788
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

Devlet siz rahat edin diye duble yol yapmaya çalışıyor, siz hala çamura batacağım diye uğraşıyorsunuz :eek:

Etiketler

off road runner' Alıntı:
Devlet siz rahat edin diye duble yol yapmaya çalışıyor, siz hala çamura batacağım diye uğraşıyorsunuz :eek:

;D ;D ;D

Gerçi insanlar özgür. Batmak isteyen batar çıkmak isteyen çıkar. Demek ki batmak isteseydik, benzin canavarlarından alır gönlümüzce batardık. Biz batmak istemiyormuşuz ki, Duster almışız.

Tamamdır off road; havalar iyice bi ısınsın. Giderken benzinliğe uğramamıza gerek yok. Hatta o kadar uzun yolu gidip geldikten sonra bile günlerce uğramasak da olur. ;D

darktreys' Alıntı:
4X2 Arabayla ancak Kent ormanı mesire alanına giderseiniz. K.bakmayın :D

Niye kusura bakalım muhterem. Zaten amacımız da kent ormanının mesire yerine gitmek....

Süleyman bey, hatıra ormanını düşünürüz, de, everest bizi aşar. Kent ormanının üst tarafındaki hatıra ormanının biraz daha üst tarafı bize yeter. ;D

Bu kayışdağı kent ormanının ne kadar üst tarafı acaba, merak ettim şimdi, İstanbul'a gidip göreyim bari. ;D Bize göre mi değil mi.

Bize lazım olur off road. Daha gideceğimiz çok yer var. Kartal gölüne de gitmemiz lazım.

Gerçi yolda kalmış bir arkadaş görürsek bırakıp gitmeyiz tabii, bi hortum sallayıp depoya bir nevi desteğimizi de çıkarız. :D

Lütfen yaptığınız piknikroad ları burada paylaşın. Şimdiden iyi eğlenceler.

tyt.fan' Alıntı:
çocuk oyun alanlarındaki kum havuzları duster offroad yapsın diye konmamıştır.girmeyiniz

Uyarınızı dikkate alacağız muhterem. Hatta garanti olsun diye kum havuzlarından, hatta çocuk oyun alanından da uzak duracağız. ;D

olguncandan' Alıntı:
Niye kusura bakalım muhterem. Zaten amacımız da kent ormanının mesire yerine gitmek....

Süleyman bey, hatıra ormanını düşünürüz, de, everest bizi aşar. Kent ormanının üst tarafındaki hatıra ormanının biraz daha üst tarafı bize yeter. ;D

Bu kayışdağı kent ormanının ne kadar üst tarafı acaba, merak ettim şimdi, İstanbul'a gidip göreyim bari. ;D Bize göre mi değil mi.

bir bakın bakalım nasılmış şu meşhur kayışdağı bizede ordan yazarsın havadurumunu toprak durumunu havadaki bağıl nemi filan anlatırsın işte. :D

Tamamdır. Murat cesurun efsanevi kayışdağı yokuşu hakkında jeolojik, coğrafi, endemik, botanik, yerel genel bilumum bilgiyi halkımıza sunalım.

Kayışdağı kayışdağı olalı böyle bir çekişme konusu olmadı. ;D

Sevgili hard off-roa'cu kardeşlerimiz. Haydi TRT Türk'te zor yollar var. izleyin de birşeyler öğrenin, belki bize de öğretirsiniz :p

olguncandan' Alıntı:
Off road, arkadaşın yahut arkadaşların arabasına kimse laf atmış değil. Hoş zaten kimin hangi otoya takıldığını bilmiyoruz. Doğrusu filan arkadaşın hangi 4x4 ü var, beni de ilgilendirmiyor.

Sorun şu: Bazı arkadaşlarımızın takıldıkları forumlarda hareket-muhabbet yok. Onlar da ortalığa hareket getirmek için kendilerince iddialaşıyorlar.

"Duster dan off road aracı olur mu olmaz mı" diye tartışıldığını zannediyorlar. Biz "bu aracı piknik için aldık, kırıcı off road yapmak iddiasında değiliz. Dağ bayır gezmek amacındayız, Duster da bu işi yapar. Duster Land ile karşılaştırılmaz..." diye yazsak bile, okumuyorlar.

Sayın Tuğsan, daha önce de bu konuyu tartışmıştık. Aynen yukarıdaki gibi yazmıştım. Ümit bile bunu açıkça ifade etmişti. Arama yaparsan bulabilirsin.

Tekrar ifade edeyim.... Dusterla piknik yapılır. Ama biraz daha dağ başında yapılır. Duster ile ağır arazi şartlarında etkinliklere katılınmaz. Katılırsa, çekiciyle muhtemelen şehre döner.

Fakat Duster,pikniğe giderken dağ ve bayırları aşar, yani diğer arabaların/normal otoların aşamadığı yerleri. Normal otomobiller gibi bir yerde takılıp kalmaz. Fakat Defenderin geçtiği çamurları, karları suları da geçemez.

Bilmem anlatabildim mi?
Sayın olgun bey şimdi anlaştık.kusura bakmayın amaç dustera bok atmak değil yardımcı olmak ,bazı arkadaşlar off road konusununda aracı ciddiye alıp gelip bize alalım mı diye soruyorlar.günlük kullanım, hafif arazi,yakıt kullanımı bakımından uygun araç olduğunu özellikle fiyatı göz önüne alındığında binek bir araca göre tercih edilebileceğini söylüyoruz.ama off roada uygun değildir bu amaçla alıyorsanız almayın diyoruz.sadece insanların bu araçlara farklı gözlerle bakıp bir hobi için ayırdıkları bütçelerini boşa harcamamaları ve bu spordan soğumamaları için sizlerle bu konuları uzun müddet tartıştık.yoksa bize ne kim ne kullanırsa kullansın biz off roadçular kimseyi geride bırakmayız iyi arabada çekilir,kötü arabada önemli olan dostluktur...kısacası dost acı söyler mantığıyla duster konusunda bu aracın off roada uygun olmadığı üzerinde bu kadar durduk....tekrar kusura bakmayın..ama resimlerden etkilenipte siz siz olun aracınızı dağlarda çok zorlamayın...ama genede bu aracı off roada sokacağım diyen olursa arasın bizi modifiyesinden ,modifiye öncesi aracı deneyip görmesine kadar kadar her süreç hakkında bilgi ve yardım yaparız.bazen insan kendi görmede inanmaz.....

Sevgili Tuğsan. Bu arada Antalya'dan olduğunuzu öğrendim. Her ne kadar şu an Olguncandan bey gibi Denizli'de olsam da evim Antalya'da. Kısmetse Eylül-Ekim gibi Antalya'ya döneceğim. Tanışırsak ve etkinliklerinizi haber verirseniz. 4x2 Duster'ım ile katılırım. ( Yanlış anlamayın bir kenardan sizleri seyretmek için katılırım ) ;D

off road runner' Alıntı:
Sevgili Tuğsan. Bu arada Antalya'dan olduğunuzu öğrendim. Her ne kadar şu an Olguncandan bey gibi Denizli'de olsam da evim Antalya'da. Kısmetse Eylül-Ekim gibi Antalya'ya döneceğim. Tanışırsak ve etkinliklerinizi haber verirseniz. 4x2 Duster'ım ile katılırım. ( Yanlış anlamayın bir kenardan sizleri seyretmek için katılırım ) ;D

Saklıkent - Feslikan tarafına gidersek o araba arkamızdan gelemez. Ama Kundu bölgesindekii parkura bekleriz.

Sevgili genç arkadaşım "darktreys". Saklıkent, feslikan, moryer, uçansu, tahtalıdağı, vs tamamını çoktan turladım. (Bir kısmını da UNO ile turladım). Ama yine de aracınızın arka koltuğunda bana da bir yer açarsanız siznle gezer öğreniriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri