Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 280,121
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

araç 82 cj 8.lastikler pehlivan ensesi kıvamında slics kadar dişsiz.pilot özkan atar..çok tırsak gördüm kuzeni.
F1 cilerin türkiyeye gelmeden pisti playstationda çalışması gibi duster cılar ders çalışmaya başlamışlar.çok ciddiye alınmış konu.bakalım happy end olacakmı.
takip :?

Etiketler

ürkütücü bir tarafı olduğunu sanmıyorum, murat bey siz burayı
test ettiğinizi yazmıştınız.. ürktünüzmü?

Murat Bey, sizin bahsettiğiniz rota hangisi, kırmızı, mavi, siyah ?

AL1820' Alıntı:
ürkütücü bir tarafı olduğunu sanmıyorum, murat bey siz burayı
test ettiğinizi yazmıştınız.. ürktünüzmü?

ben neden ürkeyim.ben en fazla duster-fan yaparım nikimi giyerim t-shirti.altını sürter tamponu büker illa çıkıcam diye debriyajı yer korkusu duster sahibinin sorunu.şahsen ben iddaa çok büyük olmadıkça ciks otomu sokmam oraya.bir fanatiğe t-shirt giydirmek için duster a bile kıyma siyah ama büyük kısmı parkuru bulmak için olan yol .son düz siyah rota

Murat Bey Kartal'ın oraya çıktığını söylemişti, herhalde uzaktan XJ'yi Kartal'a benzetti ;D
[attachment=1]

kartal.jpg

tyt.fan' Alıntı:
ben neden ürkeyim.ben en fazla duster-fan yaparım nikimi giyerim t-shirti.altını sürter tamponu büker illa çıkıcam diye debriyajı yer korkusu duster sahibinin sorunu.şahsen ben iddaa çok büyük olmadıkça ciks otomu sokmam oraya.bir fanatiğe t-shirt giydirmek için duster a bile kıyma siyah ama büyük kısmı parkuru bulmak için olan yol .son düz siyah rota

murat bey, boy boy resimleriniz sitede yayınlanacak korkusu ile duster i dustercilerden çok düşünür oldunuz ;D

o kartal ironisi tepe ye kurban edecek arac sahibine jigle olarak kullnılıyo.kartal çıktı senin küheylanmı çıkamıyacak deyip komşu tamirciye kurtarıcıya iş çıkarmak maksat:smiley: en kötü ihtimal egzostçu ekmek yer.

murat bey, köprüden önceki son çıkışa saptınız sanki?

ben çok bişi kaybetmiycem neden sapiiim.en kötü ihtimallae duster rüştünü ispat eder.ben evet duster arazi kabiliyeti olan bir araç der mor kıyafeti giyer nikimi duster fan olarak değiştirebilirim.ama duster cıların hala force-major (bir bahane uydurup çekilme)hakları var.kayınpederimin kayınvalidesinin ananesi vefat etmiş gelemiycem gibi mantıklı bir bahaneyle duster a ağır devir redüktörü takılana kadar erteleme şansları var.bişi değil az sonra kapı çalacak.fransadan gelen siyah giymiş renocular beni paketleyip alacak.ben tek kaldım anti dustercı.yokmu acaba benle hemfikir olan.tek duster yapamazcı benmiyim.

korkmayın, dustercilerde tam arkanızdan sapmışlar :smiley:)

Sapma yok canım ;D İstanbul'a gelince ilk işim oraya çıkmak, foto ve videoları da burada paylaşırım :D

ümit bey, bir yerde dusterin birinci viteste
max=6kmh yaptığını okumuştum yanılıyormuyum?
bu durumda duster in ağır devri var diyebilirmiyiz?

AL1820' Alıntı:
ümit bey, bir yerde dusterin birinci viteste
max=6kmh yaptığını okumuştum yanılıyormuyum?
bu durumda duster in ağır devri var diyebilirmiyiz?

Ali Bey, 4WD LOCK modunda 1.Vites Hızı 5,79km/h ;)

ümiterkan' Alıntı:
Ali Bey, 4WD LOCK modunda 1.Vites Hızı 5,79km/h ;)

Ve bu devir, bozuk yollar için muhteşem bir şey. İlk aldığımda (henüz 5-600 km.de iken, bu düşük devrin ne anlama geldiğini anlayamamışken, çok bozuk yollarda test sürüşü yapmıştım.

Avantajı şu: Zaten torku yeterince güçlü olduğu için, devri yükseltmeniz pek gerekmiyor. Dolayısıyla hararet yapma riski kalkıyor. Devri yükseltince bir zaman sonra vites değiştirmeniz gerekir; ama bu modda değiştirmeniz de gerekmiyor. Aynen traktör gibi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Lazyshark2672

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri