fbmy
Kamp III
Ynt: Off Roadçu Duster
O fotoğrafı çekende koyanda benim teriosla çıktım diyorum
Ondan daha dik başka bir yer var mı ?
O fotoğrafı çekende koyanda benim teriosla çıktım diyorum
fbmy' Alıntı:Murat Bey kartalın tırmandığına inanmışınız ya asıl bana garip gelen o. Jeep ler takla atıyo balata sıyırıyo kartal çıkıyo ilginç. Takla atanlar da boru varmıy mış? 40 lık su borusu ? ;D
fbmy' Alıntı:O fotoğrafı çekende koyanda benim teriosla çıktım diyorumOndan daha dik başka bir yer var mı ?
tyt.fan' Alıntı:resimlediğiniz yeri tırmandıysanız demekki terios çıkıyomuş.hayret edecek bişi yok.kayışdağı tek.iniş resimleriniz herhalde ağaçlık yol.
tyt.fan' Alıntı:bi duster ci gözünü karartır çıkmaya çalışıp duster veya kendini pert ederse benim bişeyden haberim yok derim peşinen söyliyeyim.su borusumu pvc mi kaskmı ne gerekiyosa önleminiz alın çıkmaya kalkarsanız.kasko ordaki hasarı sanırım ödemez.
ümiterkan' Alıntı:Ne o Murat Bey, yoksa çıkacağımızı anladın da gözümüzü mü korkutmaya çalışıyosun. Mor t-shirt'ü giymekten korkuyosun di mi ;D
fbmy' Alıntı:Biz bu sene bayramda 7 pay duster'e giricez ...![]()
![]()
demekki bir aracın arazi aracı sayılması için birinci kural arazi şanzımanı nın low seçenekli olmasıfbmy' Alıntı:O çıkışa terios çıkıyor diyemem. Bir daha hiç denemedim. Sonlarına doğru resmen pilli araba gibi aracın motor gücü bitti.Otm. olduğu için yarım debriyaj da yapamadım (tahminen debriyaj yiyen kısım) son anda sanki bir el arabayı itti. Allah korudu çıktık !
O gün kayış dağının girip çıkmadık yerini bırakmadım. En son hurdacının ordaki ağaçların arasından kaldrımın kenarına taşları koyarak çıktım![]()
tyt.fan' Alıntı:hâlâ ısrar ediyorum duster veya herhangi bir otomobil için çok zor bir tırmanış.
AL1820' Alıntı:eski teknoloji verimsizmotorların yanında dusterin
güçlü dizel motoru var, bildiğim kadarı ile birinci vitesi de çok kısa
önemli olan vites aralığı değil,gerçek bir ağır devri olmalı o eğimi çıkacak aracın.hem dik hemde epey uzun bir yol etabın son 100 metresi.aşağıdan hoplaya zıplaya çıkan araba son anda dimdik bir eğime gelince öksürmeye boğulmaya başlıyo.ben chereokeninde h4 te güle oynaya çıkcağını sanmam.belki gözünü karartır en aşağıdan h4 dip gaz aılınırsa o gazla çıkar bir hemi motor.arabayı kırmadan cüzdana zarar vermeden peştemal ı ayağa dolamadan çıkmanın en ekılcı yolu show dan uzaklaşıp paşa paşa 4l de arabayı yormadan tadını çıkararak hissederek çıkmak bence.neticede amaç en kısa zamanda çıkmak değil.çok iyi bir endurance motorla denenmeli zamana karşı yada buggy araçla