Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 280,487
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

;D ;D ;D ;D

Ümiterkan, çıkamaaaaaz, reno 12nin çıktığı yerden Duster çıkamaz. Boşuna Duster fanatikliği yapma... :D :D :D

Bi kere Duster daha ağır, reno 12 hafif. Yokuş yukarı Duster kendini mi taşıyacak, yol mu gidecek.... ;D ;D ;D Beygirleri yetmez. Reno 12'nin beygirleri daha az ama daha çevik.

Hatta bu durum karşısında, piyasanı bir düzeltme yapması lazım... Reno 12'nin kırklı milyarlı, Duster'ın sekizli onlu milyarlı olması lazım. Ne kadar beygir/performans, o kadar para durumları mesela...

2x4 reno 12 > 4x4 Duster. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

arkadaşalar, büyük taşlar ve açılmış altını vurabileceğiniz kanallar
var o araçlarla oraya çıkmak istemezsiniz hele çamurda o lastikler
sizi oraya çıkartmaz.

arkadaş ne demek istemiş pek anlamadım ama
sanırım anadol ve 12 daha dayanıklıdır 30-40 yıl
oldu hala yaşıyorlar diyor.

opel chevrole hyundai tucson geldi iz bırakmadan gittiler.10 yılda.duster için 5 yıl beklemek lazım.scenic görmedim arazide hiç mesela espace da.4 tekeri çeviren çok araç modeli çıktı.toprakta esamesi okunmadı.trbantların ilk bölümü getiren vapurda döküldü.ilk gelen renault 12 dışgörümlü dacialar hiç yok gibi.duster leride 5 yıl kadar izleyelim.5 yıl sonra bugünki formunda olan duster olursa sizin tecrube ve sizin gerçeklerinizle utandırırsınız beni.bende üzerime l love duster yazan t-shirt giyer dolanırım 365 gün.ama zamana bırakalım.bi 100 bini devirin tartışırız
[/quote]
aslında tşört işi güzel gibi geldi beni dahil edin buluşmaya murat bey tşört giyme meresimi davetiyesi bastıralım hatta... hattaa ve hattaa ulusal ve yerel basında eşlik etsin bu olaya :d

AL1820' Alıntı:
arkadaşalar, büyük taşlar ve açılmış altını vurabileceğiniz kanallar
var o araçlarla oraya çıkmak istemezsiniz hele çamurda o lastikler
sizi oraya çıkartmaz.

Murat Bey'in cümlesini aynen aktarıyorum Ali Bey ;)
tyt.fan' Alıntı:
getirin duster i sadece toprak ve eğim.yarık yok çamur yok.görelim pehlivanmı lapacımı.bi çıkıp inin bende sizin ve duster ın fanatiği olayım.reno 12 hatta 90 filan bir kartal çıkmış yaz havasında.

bildiğim kadarıyla zirveye çıkan iki yol var
diğerini kastetmiştir belkide.

duster sarhoşu arkadaşlar .bu forumdan önce forum donanım haberde başka markaperest forum arkadaşlarıyla atışmamız sonucu ki onlarada anadol bile çıkmış reno 12 çıkmış filan yazınca 4x2 navara ile gelip girişte navarayı mefta ettiler.ben onlara kuru hava demiştim.ıslak kuru ne yazar navara ya dediler navara oturdu.ben seve seve beni duster morarttı t-shirt giyerim mor renkte.ama çıkamazsanız araçta baskı balata bitti su kaynattı conta zırtlattı ben karışmam.en yakın renault grup servis kadosanda.ordan aracınızı nihat ustaya mı rica eder aldırısınız.çekici çağırır çekiciyide çektirimisiniz bilemem.yeditepe universitesinden yedpa bulvarı yönünde devam edin.ferhatpaşa istikametinde zaten göreceksiniz insanı çağıran bi giriş.eskiler eşşek bayıltan derlerdi.zemin toprak en 30 40 metre yolda sanırım 1000 metre.manzara mükemmel.eski askeri bölge telleri yanında törenle giyerim mor duster t-shirt nü.halep ordaysa kayışdağı burda.hatta ben forumda takip,paylaşım için teşekkür,alana satana hayırlı olsun,aracınız çok güzel dışında tek kelam yazmam.çıkmazsanız tek ricam bu başlık altına mor duster resimleri eklemeniz.bu arada iddaya girmeden forumda suzuki forumda ,öteki forumlarda vs kayışdağı yazıp bi aratın.bi gas rover yedi o tepe.birkaç debriyaj .epey tampon dodik.nihat usta araç testlerini orda yapıyo ona sorun.sonra ağlamayın duster ım da duster ım diye.ali beyin gazına gelmeyin.ali beyin suzukisi çıkar.sonra bakım onarım ücretlerini ali beyden istemeyin

mountaineer16' Alıntı:
aslında tşört işi güzel gibi geldi beni dahil edin buluşmaya murat bey tşört giyme meresimi davetiyesi bastıralım hatta... hattaa ve hattaa ulusal ve yerel basında eşlik etsin bu olaya :d

Ümiterkan, sana farz oldu arkadaş.

Ali Bey, şu yolu merak ettim, madem biliyorsun, navarayı "oturtan" yol nasıl bir yolmuş ki? Taş yok kaya yok, toprak ama çıkılamaz...... Hadi eşeği anladık, bayılır. Yokuş çok uzundur. Da, araba niya bayılsın?

Bir de bu mesajları yazan arkadaşımıza söylemek isterim ki, sık sık "Duster fanatiği" nitelemesini kullanıyor, bu yanlıştır. Ortada fanatik olan yok. Doğru bilgilendirmek isteyenlerin itirazlarını "fanatiklik olarak "gören"ler var.

ali bey benim, s,z o yolu murat beye sorun. o yazmış navara kaldı vs diye..
ben dedim alt koruma olmadan o yola girilmez aracın altını vurursunuz diye.
bunun neresi gaz?

benim bildiğim toprak, ve çok dik bir yokuşu var....
tabi arada taşlar ve araçların açtığı kanallar var.

:smiley:
son durumu bilmiyorum kanal yoksa duster çıkar neden çıkmasın.
tabi kuru havada çamur varsa mt gerekir.

biz bu topraklarda yaşayan insanlar olarak üç aşağı beş yukarı aynıyız.hepimiz at avrat pusat üçlemesine tutkunuz.her türk az çok amerikan otomobillerini sever.kendi otomobilinide bi ayrı sever.ben kıbrıs dışında yurtdışına çıkmadım.hangi dünya ülkesinde pakistan hariç belki,otomobille platonik bağ kurulur.fanatizm derken kötü bişi anlamında kullanmıyorum bunu.sizler öyle bir tutkuyla bağlı olmasanız burda vakit geçirmez veya cevap vermek zahmetinde bulunmazsınız ki bu bence çok çok normal.siz aldınız denediniz ve memnunsunuz.ben belki öngörü belki hasetlik vs eleştiriyorum.bu şekilde rahatlamazsak kes sus vs daha önce yaşanmışlıklar gibi asarım mahkemeye veririm çokmu güzel
meşhur kayışdağı rampası nasıl bi yol.istanbul anadolu yakası 4x4 cüleri az çok bilir.ben bir kere yürüyerek 2 kerede dostlarımın araçları ile çıktım.kızılmaskedeki fısıltı ormanı gibi forumlarda abartılı hikaye anlatılır.gas takla atmış kayışdağına çıkarken,filanca arabayı kayışdağına parkedip piyade dönmüş vs.
amerikadaki dul bırakan yokuşu yada aslan ensesi kayası gibi dik değil.ama ciddi rampa özellikle inmesi daha zevkli.navara nasıl battı.toprağı çok pis yağmur yağdığında eğim dolayısıyla girişte toplanıyo su muhallebi gibi oluyo zemin.mecburen oturuyor araç.kuruda çıkan çıkar.istanbulda beşiktaş fulya rampasından,beylerbeyi kirazlıtepe rampasından,yada cihangir italyan yokuşundan dik değil.iyisimi gelin deneyin atla deve değil.200 300 yolda yaksanız,500 600 de baskı balata bin liranıza malolur. ayrıca anadol toros hatta kartal çıktıysa duster çıkar .ama geri vitesle belki:smiley:hazırlayın tişörtü giydiremezseniz siz giyersiniz

birde bana gaz vermeyin demişsiniz, dustercciler o tişörtü size
giydirirler....

AL1820' Alıntı:
birde bana gaz vermeyin demişsiniz, dustercciler o tişörtü size
giydirirler....
valla giyerim söz ağızdan çıkar.şöyle yaparız ikili çıkılır.bir duster bide suzuki samurai veya suzuki jimny .rica ederis site üyelerinden.biri duster a picor luk yapar.jimy çıkıp inene kadar süre koyulur.duster önce çıkar inerse zaten giyerim t-shirt i.hemde duster satışlarına katkım olur belki prim olarak eski espace veya scenic 4x4 verirler mor renkte.üzerinde duster beni morarttı yazan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri