Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,045
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

AL1820' Alıntı:
konserve kutusuna da yeterince para harcarsanız
offroad yapar. bilmem anlatabildimmi?
o zaman konu şu olayamı geliyor,, Duster off road yapar ama çok para harcanmalıdır...

Etiketler

veteriner' Alıntı:
Bu araçlardaki modifiye parçalarını hangi servisten temin edebiliriz, montajını nerede yaptırırız?
Bu modifiyeleri yaptırıp kullanan kaç tane Duster var Türkiye'de?
Bu modifiyelerle araç ne kadar yakıyor? (yani şu çok az yakma olayı modifiyelerle ne kadara çıkıyor?)
Modifiyeli araçlarda motor- mekanik noktasında sıkıntı yaşanıyor mu?
Yol tutuş- güvenlikte sorun var mı?
Abdullah Bey;
tüm bu sorularınız "zaman" içinde cevap bulacaktır diye düşünüyorum,,, çok iddalı laflar etmek istemiyorum ama bende bir duster kullanıcısı olarak zaman ne gösterecek merak ediyorum....

Benim demek istediğim şuydu, standart özelliklerde bir araçla bu atraksiyonlar yapılmamış. Araç iç rollgace'ler le ve daha gözükmeyen mekanik donanımlarla dolu belli.Standart araç olmadığını kimse yanılmasın diye vurguladım.

repM' Alıntı:
Abdullah Bey;
tüm bu sorularınız "zaman" içinde cevap bulacaktır diye düşünüyorum,,, çok iddalı laflar etmek istemiyorum ama bende bir duster kullanıcısı olarak zaman ne gösterecek merak ediyorum....
Erol Bey son üç soru için belki zamn gerekebilir ama ilk iki soru için zamana gerek yok. Varsa vardır , yoksa yoktur. Zaten ilk iki soruya cevap bulamazsak, son üç soruya ne kadar zaman geçse de cevap bulamayacağız demektir.

Ağır metallerin kullanımı çevre tahribatı sebebiyle artık yasaklanmıştır. Bunun yerine ağır metallerin hafifletilip kullanılmasına, hafifletilemiyorsa yerine a metal kullanılması kararı verilmiştir.Bilgilerinize sunar bu vesile ile çalışlmalarınızda başarılar diler,değerli yorumlarınız bekleriz... :p ::smiley:

arazı vıtesı olmayan sasesı olmayan bir aracla off road nasıl yapılıyor anlamıs degılım

daha once defenderım vardı sımdı ssangyoung var bu aracları zorladıgım kadar zorlasam dustur ın dayanacagını sanmıyorum
unutmadan gercek off road dan bahsedıyorum pıknık amaclı orman yollarında arac surmekden degıl
aracımın her yerı altı ustu cızık ıcınde yarım metre camur kanallı yollardan bahsedıyorum

ıstanbulda dusterı olan bır arkadas varsa buyursun bırlıkte bır arazıye gırelım performansını herkes gorsun
selamlar

yavuz bey off road deyınce benım aklıma yarım metre camur kanallı yollar gelıyor
ufak tefek orman yolarında arac surmek off road degıldır kanımca lada jeep ve vıtara kendısını ıspat etmıs araclardır saselerı yok ama arazı vıteslerı var

sabri yucel' Alıntı:
yavuz bey off road deyınce benım aklıma yarım metre camur kanallı yollar gelıyor
ufak tefek orman yolarında arac surmek off road degıldır kanımca lada jeep ve vıtara kendısını ıspat etmıs araclardır saselerı yok ama arazı vıteslerı var
Ama bundada bir birinci vites varmış hepsine değermiş. Ben demiyorum kullananlar diyor.:smiley:

koçum destur konuşturur be ismi yetiyo muhabbet için gerisi hikaye isteyene asfalt,isteyene pitnik ,isteyene göre , off road araçı herkes nerde isterse kulanır fotosunu da koyar ama sammi söyleyeyim bazen çok şaşırıyorum yazılanlara ama duster satanlar para verse bu kadar konuşturup , reklam yaptıramazdı. iyi ki almışım başka marka alsam onun sitesi ne veya forumuna girsem canım sıkılacaktı burda günlük bir çok mesaj var işime yarayanları alıp kullanıyorum bilgi ediniyorum diğerlerine de kocamannn ;D ;D ;D artık ;D ;D ;D sağlıcakla kalın arkadaşlar ;)

komedı fılmı gıbı :D off road deyınce toyota gelır land gelır suzukı gelır lada gelır jeep gelır ınsanın aklına
10 cm 20 cm camurda gıtmek off road degıldır arac batacak kı off road oldugu anlayalım
arkadasımda var zaman zaman kullanıyorum duster ama emınımkı defender veya ssang kullanıdıgım gıbı kullansam 1 saatde en az 10 bın tl lık hasar olusur
sanzımanı dıfransıyellerı salıncakları ne kadar dayanabılır gercek off road sartlarında bılemıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri