Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,015
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

kahraman1520' Alıntı:
Adanada başka...

http://forum.donanimhaber.com/m_50367771/tm.htm

şahaneymiş :smiley: ama muhtemelen reklam ve dikkat çekmek amaçlı hocalar şehirde geziyordur :smiley:

Etiketler

araç hakkındaki çoğu düşüncem değişti iyi paylaşımlarrr...

kim nederse desin imam bildiğini okur duster ağzıyla kuş tut sa da bazılarına yaranamıyacaktır. zaten zorla kimseye satmıyolar hatta sıra bekliyosun alan alsın almayan almasın isteyen istediği yerde sürsün gitsin gittiği yere kadar aslın hiç gerek yok atışmalara ama demek ki bazıları stressini böyle ata biliyo demek ki :smiley: herkese hayırlı sürüşler :smiley:

Vetihsan' Alıntı:
valla sağlam tecrübe oldu kardeş 20 binlira zararla. :(
Teşekkür ederim. Bundan sonra ikinci eli para etmeyen bir tane araba alırsam ne oluyum :(

FL 1 fifth gear da yapılan bir testte sınfının en kötü aracı olmuştu. Hatırladığım kadarı ile Nissan x trail 1. Toyota Rav4 2. olmuştu.

ümiterkan' Alıntı:
Berlingo'nuz hayırlı olsun İhsan Bey :smiley: Güle güle kullanın

Arkadaşımız Berlingo mu almış?

Hayırlı olsun.

Da, Duster eleştirisindeki "saçı/kaportası içeri göçüyor" ifadesini anlayamadım. Hangi kısmı bastırınca içeri göçüyor? (Sorum samimi bir sorudur)

olguncandan' Alıntı:
Arkadaşımız Berlingo mu almış?

Hayırlı olsun.

Da, Duster eleştirisindeki "saçı/kaportası içeri göçüyor" ifadesini anlayamadım. Hangi kısmı bastırınca içeri göçüyor? (Sorum samimi bir sorudur)
aklı esen bi şeyler yazıyo duster çok rahatsız edici galiba insanları demek ki napalım bize katlanacaklar :smiley:

iyi seyirler Kıskananlar *****sın.
[attachment=1][attachment=2]

sdfsdf.PNG

sss.PNG

duster almanyada yok satıyor geçen yolda bir tane rastladım alman plakalı full yapılı bir dusterdı malesef fotoğraf alamadım araç normal dusterdan daha yüksekti bf at lastik , vinç , sis farları vs vardı gerçekten çok güzel duruyordu

keçirören ataparkta 1-2 ay önce yapılı bir duster görmüştüm acaba sahibi forumdanmı araç ilgimi çekmişti ama arabayla ordan geçtiğim için çok fazla inceleyemedim tek hatırladığım plakalığın tam altında tampona gömme vinç vardı. aracanın çoğu kısmı çamurluydu sanırım araç offroada gidip geliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri