Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,065
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

sabri yucel' Alıntı:
komedı fılmı gıbı :D off road deyınce toyota gelır land gelır suzukı gelır lada gelır jeep gelır ınsanın aklına
10 cm 20 cm camurda gıtmek off road degıldır arac batacak kı off road oldugu anlayalım
arkadasımda var zaman zaman kullanıyorum duster ama emınımkı defender veya ssang kullanıdıgım gıbı kullansam 1 saatde en az 10 bın tl lık hasar olusur
sanzımanı dıfransıyellerı salıncakları ne kadar dayanabılır gercek off road sartlarında bılemıyorum
Keşke öyle demeseydiniz. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

Parası olunca duster almayı düşünen birisi olarak duster başlıklarını takip ediyorum. Ama hala anlaşılamayan birşey var gibi görüyorum. Duster sahibi olanlardan hiç kimse defendera veya rüştünü ispatlamış araçlara kafa tutar duster diyeceğini sanmıyorum. Duster alanlarda dağ bayır köy balık kamp piknik vb. aktiviteler için alıyordur. Takip ettiğim kadarı ile de ağır offroad için alanını görmedim.
Selamlar

STLMS.DZMN' Alıntı:
Parası olunca duster almayı düşünen birisi olarak duster başlıklarını takip ediyorum. Ama hala anlaşılamayan birşey var gibi görüyorum. Duster sahibi olanlardan hiç kimse defendera veya rüştünü ispatlamış araçlara kafa tutar duster diyeceğini sanmıyorum. Duster alanlarda dağ bayır köy balık kamp piknik vb. aktiviteler için alıyordur. Takip ettiğim kadarı ile de ağır offroad için alanını görmedim.
Selamlar
İyice okuyunca görürsünüz. Mesela ÜE isimli zat değil kafa tutmak üztün olduğunu bile iddia ediyor. Sizin dediğiniz piknik gibi aktivitelerde kullanmak için almak çok sıkışınca baş vurulan bir taktik. Ama rahatlayınca gene aynı teraneler.

sabri yucel' Alıntı:
arazı vıtesı olmayan sasesı olmayan bir aracla off road nasıl yapılıyor anlamıs degılım

daha once defenderım vardı sımdı ssangyoung var bu aracları zorladıgım kadar zorlasam dustur ın dayanacagını sanmıyorum
unutmadan gercek off road dan bahsedıyorum pıknık amaclı orman yollarında arac surmekden degıl
aracımın her yerı altı ustu cızık ıcınde yarım metre camur kanallı yollardan bahsedıyorum

ıstanbulda dusterı olan bır arkadas varsa buyursun bırlıkte bır arazıye gırelım performansını herkes gorsun
selamlar
Boşuna beklemeyin Hocam. burdaki dastırcı abilerin en önde gideni bile meydan boş olunca atar, sizin gibi meydan okuyan olunca kıvırtıp kaçar. O kendini biliyor.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Keşke öyle demeseydiniz. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Daha önce, Duster kullanıcısı olarak bizler aynı şeyleri defalarca dedik/yazdık muhterem. Bunu dile getiren arkadaşımız yeni ve bilmediğimiz ve söylenmeyen bir şey söylemiş değil.

Defalarca yazmaktan bıktığımız için, artık yazılanları okuyup geçiyoruz, gülmeyi de ihmal etmiyoruz.

Duster kullanıcılarından hiçbiri "Duster defender gibi dayanıklı bir çamur-kaya aracıdır" demiyor.

Tekrar yazalım, dileyen tekrar okusun: Duster ile kayadan kayaya, çamurdan çamura hoplayıp zıplayabilirsiniz; ama birkaç sefer tekrarladıktan sonra bazı parçalarını torbaya doldurmak zorunda kalırsınız.....

olguncandan' Alıntı:
Daha önce, Duster kullanıcısı olarak bizler aynı şeyleri defalarca dedik/yazdık muhterem. Bunu dile getiren arkadaşımız yeni ve bilmediğimiz ve söylenmeyen bir şey söylemiş değil.

Defalarca yazmaktan bıktığımız için, artık yazılanları okuyup geçiyoruz, gülmeyi de ihmal etmiyoruz.

Duster kullanıcılarından hiçbiri "Duster defender gibi dayanıklı bir çamur-kaya aracıdır" demiyor.

Tekrar yazalım, dileyen tekrar okusun: Duster ile kayadan kayaya, çamurdan çamura hoplayıp zıplayabilirsiniz; ama birkaç sefer tekrarladıktan sonra bazı parçalarını torbaya doldurmak zorunda kalırsınız.....
Aynı düşüncelere sahibim inanın. Konuyu okumaktan bende çok yoruldum.

Dolayısıyla (büyük harfle yazayım izninizle) ortada KOMEDİ FİLMİ GİBİ bir şey yok; sadece yazılanların okunmaması durumu var.

Haaa, bir de, Duster'ı hiç tanımamış, hiç binmemiş, sınırlarını hiç tecrübe etmemiş arkadaşların uzaktan üfürmeleri durumu var. :smiley:

Yüce kamuoyuna arzolunur.

sabri yucel' Alıntı:
yavuz bey off road deyınce benım aklıma yarım metre camur kanallı yollar gelıyor
ufak tefek orman yolarında arac surmek off road degıldır kanımca lada jeep ve vıtara kendısını ıspat etmıs araclardır saselerı yok ama arazı vıteslerı var

ortaya bir laf attınız şasesi olmayan araç nasıl offroad yapar diye bu laf doğrulanmayınca hemen başka bir laf atıyorsunuz.. TEBRİKLER

arkadaslar herkese tekrar selam yazı ıcın uzgunum klavye alıskanlıgı
1 benım off road anlayısım yarım metre camur ve kanallı parkurlardır ayrıca kayaların ustunden atlamaktır yol olmayan yerlerde gerekırse yol acarak gıtmektır
2 off road yangın yollarında 10 cm 20 cm camurda arac surmek degıldır standart araclarda bunu yapabılıyor
3 duster arkadasımda var yapabılıeceklerını bılıyorum zaman zaman kullanıyorum
4 madem off roadcu oldugunu ıddıa edıyorsunuz duster ın buyrun bırlıkte bır parkura gırelım bol camurlu kanallı
5 duster off road aracı degıldır ve TEKNIK OLARAKDA ALT YAPISI off road aracı olmaya uygun degıldır
6 burası forum kızmanıza gereksız tepkıler vermenıze gerek yok bıraz gercekcı olmanız yeterlı

gecen hafta ısoff un off road yarısları vardı kemerburgazda land rower ,toyota, lada , suzukı ,nıssan , ssang, cj , jeep hemen hemen tum markalardan off road yapmak ıcın OZEL OLARAK hazırlanmıs araclar vardı ama bır tane bıle dustur yoktu ... bu arac off road aracı olsa yıllarını bu ıse vermıs off road camıasının onde gelen saygın ınsanları kullanırdı ....
sonuc olarak bu arac 4 * 4 dur ufak tefek orman yolarında hafıf off road dıyelım yapabılır ... gercek anlamda agır off road sartlarında performans gostermez ...
aksını ıddıa eden arkadaslar olabılır ısteyen le her zaman arazıye cıkabılırım ... selamlar bol camurlu bır sezon dılerım ;)

tesekkurler olgun bey anlatmaya calıstıgım seyı sız zaten yazmısınız ....

sabri yucel' Alıntı:
arkadaslar herkese tekrar selam yazı ıcın uzgunum klavye alıskanlıgı
1 benım off road anlayısım yarım metre camur ve kanallı parkurlardır ayrıca kayaların ustunden atlamaktır yol olmayan yerlerde gerekırse yol acarak gıtmektır
2 off road yangın yollarında 10 cm 20 cm camurda arac surmek degıldır standart araclarda bunu yapabılıyor
3 duster arkadasımda var yapabılıeceklerını bılıyorum zaman zaman kullanıyorum
4 madem off roadcu oldugunu ıddıa edıyorsunuz duster ın buyrun bırlıkte bır parkura gırelım bol camurlu kanallı
5 duster off road aracı degıldır ve TEKNIK OLARAKDA ALT YAPISI off road aracı olmaya uygun degıldır
6 burası forum kızmanıza gereksız tepkıler vermenıze gerek yok bıraz gercekcı olmanız yeterlı

gecen hafta ısoff un off road yarısları vardı kemerburgazda land rower ,toyota, lada , suzukı ,nıssan , ssang, cj , jeep hemen hemen tum markalardan off road yapmak ıcın OZEL OLARAK hazırlanmıs araclar vardı ama bır tane bıle dustur yoktu ... bu arac off road aracı olsa yıllarını bu ıse vermıs off road camıasının onde gelen saygın ınsanları kullanırdı ....
sonuc olarak bu arac 4 * 4 dur ufak tefek orman yolarında hafıf off road dıyelım yapabılır ... gercek anlamda agır off road sartlarında performans gostermez ...
aksını ıddıa eden arkadaslar olabılır ısteyen le her zaman arazıye cıkabılırım ... selamlar bol camurlu bır sezon dılerım ;)

İyi güzel demişsiniz de 4x4 pickuptan hiç offroad aracı olmaz hele ki actyon sports'tan. Kafa tutacak tek Duster'ı bulabildiniz herhalde ha bir de MT lastikli Toros var ;D

veteriner' Alıntı:
İyice okuyunca görürsünüz. Mesela ÜE isimli zat değil kafa tutmak üztün olduğunu bile iddia ediyor. Sizin dediğiniz piknik gibi aktivitelerde kullanmak için almak çok sıkışınca baş vurulan bir taktik. Ama rahatlayınca gene aynı teraneler.

Ben hiç bir zaman Duster'ı Defender, Land, Lada, Suzuki vs. araçlarla kıyaslamadım. Hele ki onlardan üstündür falan da demedim. Vitara ile sadece motor performansını kıyasladım. Daha önce de bin kere söylemişimdir bununla 1001 olsun hadi. Buna kıvırtma diyorsanız geçen seneden beri yazdığım yazıları tek tek okuyabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri