Ynt: Off Roadçu Duster
kim demiş onu ya
gerçek arazi aracı vardır birde ticariden bozma çakma arazi aracı vardır isterseniz 4x4 eklertirsiniz.pickup sınıfı bakınız çok engin bilgilerime dayanarak söylemiştim gerçek arazi aracı ön arka sabit akslı olur demiştim. buda sağlaması. kurunun yanında yaşta yanmasın. sanki davaracılar hep bir ağızdan aynı türküyü çığırıyor
sinaa' Alıntı:Niye Duster konusunda Amarok, Navara veya binek Mercedes tartışılıyor bilmiyorum ama NAVARA ARKASI AÇIK BİR OFFROAD JEEP'İ değildir. Jeep olmak için Jeep markasını taşıyor olmak gerekir. Olsa olsa güzel bir offroad kamyoneti olur. Çok da güzel olur bence. Nitekim oluyor da. Severek izliyorum.
Zira farklı kategorileri aynı kefene koyduksak 2005 1.6 otomatik tek kapı Grand Vitara'nın asfalt lastiğiyle keçi gibi çıktığı çamurlu yokuşu 10 kişi iterek çıkarmışlığımız vardır Navara'yı. Ha bu kötü bir şey değil bence ama konu yeterince dağıldığı için söylemek istedim. Yani motor hacminin önemi, beygirlerin sayısı bir yere kadar işliyor. Yazıp çizerken birden çok açıdan bakmak gerekir.
Saygılar.
kim demiş onu ya
gerçek arazi aracı vardır birde ticariden bozma çakma arazi aracı vardır isterseniz 4x4 eklertirsiniz.pickup sınıfı bakınız çok engin bilgilerime dayanarak söylemiştim gerçek arazi aracı ön arka sabit akslı olur demiştim. buda sağlaması. kurunun yanında yaşta yanmasın. sanki davaracılar hep bir ağızdan aynı türküyü çığırıyor