Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,087
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

vwcaravelle' Alıntı:
navaracı hadi bakalım VW AMAROK yada YENİ çıkıcak FORD RANGERi çekmeyi dene seni çekerek eve götürürler :D :D

hahhahha onlar tataysa yarışsınlar :smiley: vw amarok dediğin araba şişirmeden başka birşey değil sadece arabadan anlamayan büyük seven adamların alacağı bir pikap. çift turbolu 2.0 motor zaten 163 hp ayrıca.((bu işlerde hacimin önemini ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum)) fordu zaten hiç söylemeyeyim kimse onu karşılaştırmalara bile sokmuyor yazık :D 3.0 motoru da zaten 150 160 hp arası :D yani anlayacağın sadece boş vergi. :smiley: navara ise 2.5 motordan 190 hp güç üretiyor şekil desen hem elit hem kibar hem haşin :smiley: zaten 3.0 v6 motoru hiç söylemeyeyim :D ya da dur söyleyeyim 231 hp ve 550 tork :D 2.5 le 4'4 ün sıfır fiyatı zaten 70in üzerinde 3.0 olansa 90 küsür. yani anlayacağınız NAVARA ARKASI AÇIK BİR OFFROAD JEEP'İDİR :D :D

hahhahha başka birşey varsa yanıtlayayım :D

not : navarada 2010a kadar 144 ve 174 hp olan motor gücü 2010dan sonra 163 ve 190 hp olarak değiştirilmiştir...

mstdgbkn' Alıntı:
yani anlayacağınız NAVARA ARKASI AÇIK BİR OFFROAD JEEP'İDİR :D :D

hahhahha başka birşey varsa yanıtlayayım :D

not : navarada 2010a kadar 144 ve 174 hp olan motor gücü 2010dan sonra 163 ve 190 hp olarak değiştirilmiştir...

Niye Duster konusunda Amarok, Navara veya binek Mercedes tartışılıyor bilmiyorum ama NAVARA ARKASI AÇIK BİR OFFROAD JEEP'İ değildir. Jeep olmak için Jeep markasını taşıyor olmak gerekir. Olsa olsa güzel bir offroad kamyoneti olur. Çok da güzel olur bence. Nitekim oluyor da. Severek izliyorum.

Zira farklı kategorileri aynı kefene koyduksak 2005 1.6 otomatik tek kapı Grand Vitara'nın asfalt lastiğiyle keçi gibi çıktığı çamurlu yokuşu 10 kişi iterek çıkarmışlığımız vardır Navara'yı. Ha bu kötü bir şey değil bence ama konu yeterince dağıldığı için söylemek istedim. Yani motor hacminin önemi, beygirlerin sayısı bir yere kadar işliyor. Yazıp çizerken birden çok açıdan bakmak gerekir.

Saygılar.

sinaa' Alıntı:
Niye Duster konusunda Amarok, Navara veya binek Mercedes tartışılıyor bilmiyorum ama NAVARA ARKASI AÇIK BİR OFFROAD JEEP'İ değildir. Jeep olmak için Jeep markasını taşıyor olmak gerekir. Olsa olsa güzel bir offroad kamyoneti olur. Çok da güzel olur bence. Nitekim oluyor da. Severek izliyorum.

Zira farklı kategorileri aynı kefene koyduksak 2005 1.6 otomatik tek kapı Grand Vitara'nın asfalt lastiğiyle keçi gibi çıktığı çamurlu yokuşu 10 kişi iterek çıkarmışlığımız vardır Navara'yı. Ha bu kötü bir şey değil bence ama konu yeterince dağıldığı için söylemek istedim. Yani motor hacminin önemi, beygirlerin sayısı bir yere kadar işliyor.

Saygılar.

::smiley: ;D

öncelikle jeep dediğim için özür dilemek isiyorum cip diyecektim aslında :smiley: :D konuya gelirsek zor yollarda bir ara suzuki kullanıcısı idi...

bu arada bence de burada ne işi var bu konunun :D ben navara kullananlar bölümüne gidiyorum :D

mstdgbkn' Alıntı:
öncelikle jeep dediğim için özür dilemek isiyorum cip diyecektim aslında :smiley: :D konuya gelirsek zor yollarda bir ara suzuki kullanıcısı idi...

bu arada bence de burada ne işi var bu konunun :D ben navara kullananlar bölümüne gidiyorum :D

Sponsora bakmıyor mu TV'de gezen arazi taşıtları? :smiley: Seneye de Duster'la çıkabilirler :D

mstdgbkn' Alıntı:
söyleyemeyen kaldı mı ?

senin söyleyemediğinden eminim :smiley: kağıt mendilin hepsininselpak olmaması gibi,tüm kadın ped lerinin orkid olmaması gibi arazi taşıtlarıda ne cip ne jeep nede cheat tir.offroad jeep i diye bi tür de senin yaratımın tebrik ederim.tüm kategorileri aynı kefeYe koymayalım.kefenlersek konuşacak gülecek bişi kalmaz

tyt.fan' Alıntı:
senin söyleyemediğinden eminim :smiley: kağıt mendilin hepsininselpak olmaması gibi,tüm kadın ped lerinin orkid olmaması gibi arazi taşıtlarıda ne cip ne jeep nede cheat tir.offroad jeep i diye bi tür de senin yaratımın tebrik ederim.tüm kategorileri aynı kefeYe koymayalım.kefenlersek konuşacak gülecek bişi kalmaz

sonuç olarak jeep markası o segmente ismini vermiş siz bunu inkar edemezsiniz!!! sokaklarda ben ve benim gibi bu işleri bilmeyen (!) insanlar bu araçlara Sport utility vehicle ya da Sport Activity Vehicle demiyorlar. ''ağğbi şu jipe bak bee'' diyorlar ve adım kadar eminim ki sizde aynı tepkiyi veriyorsunuzdur. ayrıca ezber konusuna gelirsek; birkaç kez gördüğüm araç plakaları ve birkaç kez duyduğum cep telefonları dahi çok şükür ezberimde. şükür Allahıma bana da birçok insanın kıskandığı böyle bir yetenek vermiş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR