sence kapışırken kendi gücü ne göre mi yoksa laf olsun diye mi olmalı navara diyosun o kaç motor benim ki kaç motor ama görüyon mu dusterı kimlere rakip görülüyo belki şaka ama yine de güzel dastır bastır ;D koçum dastırım ;Dmstdgbkn' Alıntı:abi bence senin navarayla üç teker ali beyin dusteri halatla bağayıp çekin bizde görelim neymiş ne değilmiş duster![]()
![]()
vwcaravelle' Alıntı:MERCEDES E200 AMG
ali şen' Alıntı:sence kapışırken kendi gücü ne göre mi yoksa laf olsun diye mi olmalı navara diyosun o kaç motor benim ki kaç motor ama görüyon mu dusterı kimlere rakip görülüyo belki şaka ama yine de güzel dastır bastır ;D koçum dastırım ;D
mstdgbkn' Alıntı:4 duster 1 navara![]()
mountaineer16' Alıntı:1 tanedaha anti dustercımız oldu hadi hayırlısı.....
vwcaravelle' Alıntı:1995 mercedes w124 bu ay çok masraf ettim kıyamıyorum arabaya . ;D
vwcaravelle' Alıntı:1995 mercedes w124 bu ay çok masraf ettim kıyamıyorum arabaya . ;D
mstdgbkn' Alıntı:haaa bende w212 kasa sandım çünkü amg deyince sadece w212 kasada üretildi amg paket![]()
95 e200lerde iyidir m111 motorlu elektrikli deri koltuk sunroff ısıtma 8 tuş klima far yıkama falan olunca çok hoş oluyor![]()
tyt.fan' Alıntı:hocam tc kimlik numaranı ezberden böle deşarj edebiliyomusun
mstdgbkn' Alıntı:haaa bende w212 kasa sandım çünkü amg deyince sadece w212 kasada üretildi amg paket![]()
95 e200lerde iyidir m111 motorlu elektrikli deri koltuk sunroff ısıtma 8 tuş klima far yıkama falan olunca çok hoş oluyor![]()
vwcaravelle' Alıntı:geçen hafta w220 2001 model kompressorım vardı pek sevmedim w124 en sevdiğim kasa w124 kasanın neredeyse tüm versiyonlarını kullandım, 18 amg jant aldım çok agresif oldu zevkle biniyorum![]()
daha araziye çıkamadık
![]()