Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 280,497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

valla mecbur olmasan hiç pickupa binmem alırım vx80 ... ama ticari kullandığımız için malzeme attığımız için malesef :-[ :-[

Etiketler

mstdgbkn' Alıntı:
abi bence senin navarayla üç teker ali beyin dusteri halatla bağayıp çekin bizde görelim neymiş ne değilmiş duster :D :D
sence kapışırken kendi gücü ne göre mi yoksa laf olsun diye mi olmalı navara diyosun o kaç motor benim ki kaç motor ama görüyon mu dusterı kimlere rakip görülüyo belki şaka ama yine de güzel dastır bastır ;D koçum dastırım ;D

ali şen' Alıntı:
sence kapışırken kendi gücü ne göre mi yoksa laf olsun diye mi olmalı navara diyosun o kaç motor benim ki kaç motor ama görüyon mu dusterı kimlere rakip görülüyo belki şaka ama yine de güzel dastır bastır ;D koçum dastırım ;D

4 duster 1 navara :D

vwcaravelle' Alıntı:
1995 mercedes w124 bu ay çok masraf ettim kıyamıyorum arabaya . ;D

haaa bende w212 kasa sandım çünkü amg deyince sadece w212 kasada üretildi amg paket :D

95 e200lerde iyidir m111 motorlu elektrikli deri koltuk sunroff ısıtma 8 tuş klima far yıkama falan olunca çok hoş oluyor :D

mstdgbkn' Alıntı:
haaa bende w212 kasa sandım çünkü amg deyince sadece w212 kasada üretildi amg paket :D

95 e200lerde iyidir m111 motorlu elektrikli deri koltuk sunroff ısıtma 8 tuş klima far yıkama falan olunca çok hoş oluyor :D

hocam tc kimlik numaranı ezberden böle deşarj edebiliyomusun

navaracı hadi bakalım VW AMAROK yada YENİ çıkıcak FORD RANGERi çekmeyi dene seni çekerek eve götürürler :D :D

mstdgbkn' Alıntı:

geçen hafta w220 2001 model kompressorım vardı pek sevmedim w124 en sevdiğim kasa w124 kasanın neredeyse tüm versiyonlarını kullandım, 18 amg jant aldım çok agresif oldu zevkle biniyorum :D :D daha araziye çıkamadık :D

sidik yarıştırmayı sevmem diyorum ve çekiliyorum.
gitsinler v6 212 hp navarayı çeksinler haydi.

vwcaravelle' Alıntı:
geçen hafta w220 2001 model kompressorım vardı pek sevmedim w124 en sevdiğim kasa w124 kasanın neredeyse tüm versiyonlarını kullandım, 18 amg jant aldım çok agresif oldu zevkle biniyorum :D :D daha araziye çıkamadık :D

w220 nin kompressor olduğuna eminmisiniz acaba :D :D sizin dediğiniz w210 olabilir facelift 2001 e200 kompressor 163 hp :smiley: bu arada yeni her zaman iyidir. hele w220 ise w124ü kesinlikle aratmaz gerçi w210'sa da aratmaz sonuçta arada kaç yıl var yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri