Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,218
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

mstdgbkn' Alıntı:
zor olmuyor mu günde 2.000 km toprak yol :smiley: :D

saatte 200 le gidince 10 saat dinlenmeye 14 saat kalıyodur:smiley: istanbul taksicileri kadar kimse yol yapamaz tahminim.2 şoför 20 saatlik performans adamlar yılda 60 bin-100 bi km ancak yapabiliyor.
bu kilometre hesabında duster kullanan dizelden olan kârını parça olarak mutlak öder wx kıyaslamasında bence.duster cılar kayışdağına çıkınca bize her yer trabzon sarmalına girdiler ama şimdilik araçları 1 yaş civarında.wx80 ler 10 15 lerde.dusterlar 15 yaşına gelebilecekmi benim merakım.20 30 yaşında bj 60 lar fj 70 ler 20 30 bin arası alıcı buluyor.10 yaşında duster yanında logan la filan kampanyalı kaça gidecek 2020 yaşarsak göreceğiz.forumda gördüğüm en abuk kıyaslama wx80 duster kıyası.oruç çarptı herhalde forumdaşları

Etiketler

senelik 25.000TL maliyetle vx80 normal gelirli bir insan için
tek araba olamaz, hobi aracı bile zor olur. 3 senede bir duster alırsınız
aradaki farka.

Konu ilgimi çekti en başına bide en sonuna baktım ;

En başında 80 cm karda giden duster vardı ,
En sonunda da ayda 60 bin km yol yapanla vardı.
Zannedersem hep bi sıfır fazla yazılıyo :smiley:

tyt.fan' Alıntı:
saatte 200 le gidince 10 saat dinlenmeye 14 saat kalıyodur:smiley: istanbul taksicileri kadar kimse yol yapamaz tahminim.2 şoför 20 saatlik performans adamlar 60 bin km ancak yapabiliyor.
bu kilometre hesabında duster kullanan dizelden olan kârını parça olarak mutlak öder wx kıyaslamasında bence.duster cılar kayışdağına çıkınca bize her yer trabzon sarmalına girdiler ama şimdilik araçları 1 yaş civarında.wx80 ler 10 15 lerde.dusterlar 15 yaşına gelebilecekmi benim merakım.20 30 yaşında bj 60 lar fj 70 ler 20 30 bin arası alıcı buluyor.10 yaşında duster yanında logan la filan kampanyalı kaça gidecek 2020 yaşarsak göreceğiz.forumda gördüğüm en abuk kıyaslama wx80 duster kıyası.oruç çarptı herhalde forumdaşları

alt yapı inşaatı yapıyoruz

genelde şantiyeler çok uzak yerlerde oluyor aralarındaki mesafe fazla oluyor

Hocam ayda 60 bin yapıyorsanız her 4-5 ayda bi araç değiştiriyosunuz o zaman. Araba 4 ayda 240 bini deviriyodur.

Ayda otuzbin kilometre ancak rüyalarda araç sürerek yapılır.8-10 bin kilometreler zorlanırsa yapılır. senede 50-60 binler elbette mümkün.
Vx80 yada muadili herhangi bir araçla dusteri eş tutmak mantıksızlık olacaktır. Kendi klasmanında güzel araba ama iki patikada gezmeyle malesef offroad dediğimiz hadise gerçekleşmiyor.Zaten doğan,şahin, reno vs. araçlarda buralarda geziyor.

birisinin maliyeti diğerinin dört katı
aynı ömre sahip olmasını nasıl bekliyorsunuz
murat bey?

diablo2barbar' Alıntı:
Hocam ayda 60 bin yapıyorsanız her 4-5 ayda bi araç değiştiriyosunuz o zaman. Araba 4 ayda 240 bini deviriyodur.

deviriyor zaten şu anki araca az biniliyor ama mazda vardı 450 binlerde satıldı tata vardı 400 binleri geçmişti bunndan önceki 4x2 araçta 200 binleri geçmişti binek olarakta çeyrek milyonu geçmeyen araç yok bizde

yavuz-çelikel' Alıntı:
Ayda otuzbin kilometre ancak rüyalarda araç sürerek yapılır.8-10 bin kilometreler zorlanırsa yapılır. senede 50-60 binler elbette mümkün.
Vx80 yada muadili herhangi bir araçla dusteri eş tutmak mantıksızlık olacaktır. Kendi klasmanında güzel araba ama iki patikada gezmeyle malesef offroad dediğimiz hadise gerçekleşmiyor.Zaten doğan,şahin, reno vs. araçlarda buralarda geziyor.

yol yapmaya o kadar alışmışımki boş kaldığımda gelip burada sidik yarıştıyorum abi bak bütün gündür sitedeyim ;D :D

AL1820' Alıntı:
murat bey?

sizlerin dusteri anlattığına göre daha uzun ömürlü olması lazım hatta :D :D

darktreys' Alıntı:
yol yapmaya o kadar alışmışımki boş kaldığımda gelip burada sidik yarıştıyorum abi bak bütün gündür sitedeyim ;D :D

yanlız harbiden en uzağa sen gittin. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ayda 60 bini yapmak için 4 şoför olması lazım.
Yoksa 60 bin pek akılların alabileceği bir rakam değil .

AL1820' Alıntı:
murat bey?

wx80 le kıyaslıyoruz wx 200 değil.wx 80 30 bin 50 bin arası.duster 4x4 te sanırım 60 bin tl. hava yakmıyo dizelde olsa 30 bin km de biraz yakıt masrafı olacaktır.kaskosu uçtusu kondusu ilk yıl maliyeti ikisindede 70 binlerde olur. üçüncü yıl sonunda bir logan parası belki kalır yakıt farkından ama wx80 i 2015 te 40 bine garanti satarsınız.3 yaşında 90 binde duster çok çok 25 bine gider.neresinden bakarsanız bakın duster bu kıyaslamada sınıfta kalır.hem rakamlarda hem parkurlarda

yavuz-çelikel' Alıntı:
yanlız harbiden en uzağa sen gittin. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yok otobüsçü veya taksici değiliz direksiyon tutmaktan elimiz ağırır oldu ayda 60 bin birşey değil hani size abartı gelebilir ama ayda 100 bin yapanlar tanıyorum , ben 60 bin dedim evet ama tek ben yapmıyorum tek şoför değil yani orası biraz karışık işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri