Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,248
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

AL1820' Alıntı:
al ve sadece hafa sonları garajdan çıkart

al bogger tak hard offroad soft offroad uçan offroad ne yaparsan yap

offroad tek kişiyle olmaz grupla gidilirse zaten zorlu yerlere girilir duster haşat olur gider 1-2 senede.

tek yapılacaksa o offroad olmaz piknik olur köyyoluroad olur veya tek kişiyle offroad yapanda deli cesareti var demektir.

Etiketler

darktreys' Alıntı:
duster otomobil olarak geçiyordu galiba ? o yüzden vergisi uygun

80 arazi taşıtı olarak geçtiği için vergisi daha fazla 4200 dizel leride 60-70 kuruş civarı yakıyor modelide düşük olduğu için kaskosu dusterle hemen hemen aynı.

Vergilendirme konusunda bilgilerinizi gözden geçirmeniz gerek ;)

darktreys' Alıntı:
emisyon kanunu yürürlüğe girmedi sayın karadenizli

bu hesaplama yöntemi doğruysa; bilumum inşaat şantiyeleri ,otoban yapan firmalar, gsm anteni kuran firmalar,hatta zor yollar ekibi ellerindeki 4x4 leri elden çıkarıp filolarını duster la yenilemeli.3 yılın sonunda yeni filo bedava nasılsa bu hesaba göre.tedaş bedaş odaş budaş filolarını duster la değiştirir artık.malak gibi hilux navara landcrusier kullanıp bi dünya yakıt parası ve devlete tonla vergi ödüyolar.kasko da cabası

darktreys' Alıntı:
emisyon kanunu yürürlüğe girmedi sayın karadenizli

Offroadçu geçinenlere bakın hele, daha vergilendirmeden haberiniz yok, gülerler adama :smiley: emisyonlu yeni vergi sisteminden bahsetmiyorum.

tyt.fan' Alıntı:
bu hesaplama yöntemi doğruysa; bilumum inşaat şantiyeleri ,otoban yapan firmalar, gsm anteni kuran firmalar,hatta zor yollar ekibi ellerindeki 4x4 leri elden çıkarıp filolarını duster la yenilemeli.3 yılın sonunda yeni filo bedava nasılsa bu hesaba göre.tedaş bedaş odaş budaş filolarını duster la değiştirir artık.malak gibi hilux navara landcrusier kullanıp bi dünya yakıt parası ve devlete tonla vergi ödüyolar.kasko da cabası

antalya ve çevresinde gsm anteni kuran denba diye büyük bir şirket var bilimum pickup eskiden isuzu toyota ve skystar kullanıyorlardı artık tata xenon 4x4 lere geçtiler , genelde yollarda hep karşılaşıyoruz. bilmiyorum dusterin akibeti ne olur bu dağlarda ;D :D

ümiterkan' Alıntı:
Offroadçu geçinenlere bakın hele, daha vergilendirmeden haberiniz yok, gülerler adama :smiley: emisyonlu yeni vergi sisteminden bahsetmiyorum.

offroadçuyum demedim ben bu 1
2.cisi siz çok bilgilisiniz bilgilerimizi tazelermisiniz bizim ?

tyt.fan' Alıntı:

onlar işi bilmiyorlar. halbuki zeki olsalar duster alırlar şimdiden. baksana forumda duster alan adamlar sanki atomu parçalamış kadar gururlu :D : D

Ayda 60.000 km. dile kolay insanın biraz kafası karışır tabi ki... ;D ;D Ayrıca yaşı büyük 2.el aracın kaskosu daha pahalı olur... ;)

ümiterkan' Alıntı:
Vergilendirme konusunda bilgilerinizi gözden geçirmeniz gerek ;)
;)

darktreys' Alıntı:
antalya ve çevresinde gsm anteni kuran denba diye büyük bir şirket var bilimum pickup eskiden isuzu toyota ve skystar kullanıyorlardı artık tata xenon 4x4 lere geçtiler , genelde yollarda hep karşılaşıyoruz. bilmiyorum dusterin akibeti ne olur bu dağlarda ;D :D

kasım bey sizi tutmasak bugün daha yapacağınız 1999 km var :smiley:
eskilerin kemikli diye bir deyimi var.tata mahindra çok düz konforsuz traktör gibi araçlar ama şantiyeler için ideal maliyetteler.eski dodge power wagon lar gibi.duster ı dağlarda görmemiz mümkün değil ama bol bol tata mahindra göreceğiz japonlar almanlar böyle kanırtmaya devam ederlerse

fbmy' Alıntı:
Ayda 60.000 km. dile kolay insanın biraz kafası karışır tabi ki... ;D ;D Ayrıca yaşı büyük 2.el aracın kaskosu daha pahalı olur... ;)

;)

aydınlattığınız için teşekkür ederim sizede bir duster lazım.

evet çok direksiyon sallamaktan ruh gibi olduk artık aval aval bakıyoruz

tyt.fan' Alıntı:
kasım bey sizi tutmasak bugün daha yapacağınız 1999 km var :smiley:
eskilerin kemikli diye bir deyimi var.tata mahindra çok düz konforsuz traktör gibi araçlar ama şantiyeler için ideal maliyetteler.eski dodge power wagon lar gibi.duster ı dağlarda görmemiz mümkün değil ama bol bol tata mahindra göreceğiz japonlar almanlar böyle kanırtmaya devam ederlerse

geçen gün nissan servisinde skystar geldi gsm işi yapıyorlarmış ayak üstü 2 yol muhabbet ettik adam satıp amarok alıcam dedi , keşke duster önerseydim o fiyata 2 tane alınırdı ! ;D

darktreys' Alıntı:
geçen gün nissan servisinde skystar geldi gsm işi yapıyorlarmış ayak üstü 2 yol muhabbet ettik adam satıp amarok alıcam dedi , keşke duster önerseydim o fiyata 2 tane alınırdı ! ;D

duster ne kadar ekonomik vs kafam basmazda feci bereketli bir araçmış.,lincolnler,range roverler,durangolar bu kadar bereketli değil bir duster dan 100 sayfa 30 bin görüntülenmeli "offroad" tartışması çıkarabildik ya söyliycek bişi yok..... the end

düşünüyorum düşünüyorum mantıksız geliyor şu 60 bini abartmışım kıvırdım kıvırdım olmadı ;D

darktreys' Alıntı:
offroadçuyum demedim ben bu 1
2.cisi siz çok bilgilisiniz bilgilerimizi tazelermisiniz bizim ?

Çok bilgilisiniz dediniz, Karadenizliyiz ya ondandır :smiley: Bilgi tazeleme konusunu ben size buradan söylersem ayıp olur, en iyisi siz kendiniz öğrenin Doğuş Bey ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri