Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,228
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

60 bini yapmak için 120 depo civarı mazot almak lazım benim araçla kıyaslarsam. oda günlük 4 depoya tekabul ediyor. Biri inmeden biri biniyo arabaya demekki.

Etiketler

şununla dusteri karşılaştıran arkadaşlar ; Allah taş eder vallahi...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-orjinal-sorunsuz-vx80-45909242/mega-foto/

Çağların araç.
mstdgbkn' Alıntı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-orjinal-sorunsuz-vx80-45909242/mega-foto/

60 bini gözümle görsem inanmam.otobüs bile zor yapar izmir hakkari arası.
tyt.fan' Alıntı:
espri suburban gibi olmuş yalnız.ortadan böldü :smiley:

tyt.fan' Alıntı:
wx80 le kıyaslıyoruz wx 200 değil.wx 80 30 bin 50 bin arası.duster 4x4 te sanırım 60 bin tl. hava yakmıyo dizelde olsa 30 bin km de biraz yakıt masrafı olacaktır.kaskosu uçtusu kondusu ilk yıl maliyeti ikisindede 70 binlerde olur. üçüncü yıl sonunda bir logan parası belki kalır yakıt farkından ama wx80 i 2015 te 40 bine garanti satarsınız.3 yaşında 90 binde duster çok çok 25 bine gider.neresinden bakarsanız bakın duster bu kıyaslamada sınıfta kalır.hem rakamlarda hem parkurlarda

öncelikle biraz piyasayı araştırın derim şimdi bile 40 bine zor satılıyo vx80 2015de imkansız derim tabi 2015te 40 bine vx 80 ni siz alacaksanız ona bişey diyemem ayrıca dusteri 60 bin değil "0"ının en fulu 50.000 lirayı bulmuyor !!!

mstdgbkn' Alıntı:

nerdende çıkardın bu ilanı ::smiley: adamlar bu arabayı 3 yıl sonra satacaklar 40-45 bine arayın bu adama 3 yıl daha beklemesini söyleyin piyasayı öldürmüş bu adam :D :D ;D :D

vwcaravelle' Alıntı:
öncelikle biraz piyasayı araştırın derim şimdi bile 40 bine zor satılıyo vx80 2015de imkansız derim tabi 2015te 40 bine vx 80 ni siz alacaksanız ona bişey diyemem ayrıca dusteri 60 bin değil "0"ının en fulu 50.000 lirayı bulmuyor !!!

biz ali beyin 30 bin kmsi için wx80 mi duster 4x4 mü yü kıyaslamaya çalışıyoruz.50 bin olsun wx 80 de 40 olsun.fj73 lere 93 model 35 bin usd isteniyo.fj70 ler 30 bin civarında.2015 te düzgün bir wx 80 in 35 binden aşağı olacağını sanmam.ama wx 80 derken tedaş çıkması ambulans kapılı fj75 te denen araç değil kastettiğim.2015 te duster 90 bin km olduğunda tartışırız :smiley:

murat bey, ben size hesabını yaptım 3 sene sonra vx 80 40bintl eder diyorsunuz
etsin 3 sene sonra eskisini çöpe atıp sıfır duster alabiliyorsunuz.
hadi atmadınız hurdası 10 eder, 10 bin tl de cebinizde kalır.

AL1820' Alıntı:
murat bey, ben size hesabını yaptım 3 sene sonra vx 80 40bintl eder diyorsunuz
etsin 3 sene sonra eskisini çöpe atıp sıfır duster alabiliyorsunuz.
hadi atmadınız hurdası 10 eder, 10 bin tl de cebinizde kalır

anlamadım :smiley:
elimizde en az 25 bin 30 bin edecek bir wx 80 kalır .duster 90 bin kmde karadenizli fanatikler gibi alıcısını bulsak etse etse 20 bin eder yanındada bol tangırtı tungurtu.bu kıyas feci saçma.toyota landcrusier le duster kıyaslaması.gaz takılacağının duyulmasıyla italyaya geri çağrılan ferrari gibi toyotalar japonyaya geri çağrılır bu kıyası japonlar duyarsa

yürütme maliyetlerini düşünün
30bin km için senede*3 sene
size sıfır duster alıyor

daha da açık yazabilirim ;D

bu dustercilerin hangi kafayla o heçbek arabayı aldıklarını şimdi anlıyorum :D :D

AL1820' Alıntı:
yürütme maliyetlerini düşünün
30bin km için senede*3 sene
size sıfır duster alıyor

daha da açık yazabilirim ;D

offroad yapılırsa nereye alınıyor

çok saçma olmuş
asfaltta kullancaksam o kadar para vermem nasıl olsa ucuz araba alırım şahin binerim bozulunca atarım o zaman ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri