Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

vwcaravelle' Alıntı:
tamam bana "0" duster fiyatına kilitli "0" sıfır vx80 getir yarın notere gidelim ?

500 milyar vericem desenizde wx80 bulamazsınız sanırım.çünki üstüne 100 ve 200 iki jenerasyon çıktı.yarın notere değil toyota kolleksiyonu yapan birine gidin sıfır wx80 için.brunei sultanında 15 20 tane varmış galiba.

Etiketler

tyt.fan' Alıntı:
500 milyar vericem desenizde wx80 bulamazsınız sanırım.çünki üstüne 100 ve 200 iki jenerasyon çıktı.yarın notere değil toyota kolleksiyonu yapan birine gidin sıfır wx80 için.brunei sultanında 15 20 tane varmış galiba.

ahaha türkçe nereye çekersen oraya gidiyor söylecek birşey kalmadı

"söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil"

arkadaş ne demek istediğimi anladı fakat anlamamazlıktan geliyor?

45 50 liraya 0 km vx80 olsa bile kim verir çocukmusunuz? bunu bilmiyorsanız gelip burada zeka yaşı sizden yüksek insanlarla tartışmaya girmeyin ;D :D

ya siz beni anlayamıyorsunuz yada anlamamaktan geliyorsunuz. duster ile aynı özellikte aynı fiyata "0" araba varmı YOK işte varsa buyrun bekliyoruz. işte halep işte arşın.

vwcaravelle' Alıntı:
ya siz beni anlayamıyorsunuz yada anlamamaktan geliyorsunuz. duster ile aynı özellikte aynı fiyata "0" araba varmı YOK işte varsa buyrun bekliyoruz. işte halep işte arşın.

0 km diye dahamı diyi diyorsunuz siz ;D :D

vx80 kimlerle karşılaştırılıyor bizim ağır abiler bu yazıları görse girişirler bana ;D :D

bana aylık 30bin km için
vergi ve kasko dahil bir vx 80 maliyeti çıkartırmısınz?
kaç senede bir duster alınıyor görelim.

AL1820' Alıntı:
bana aylık 30bin km için
vergi ve kasko dahil bir vx 80 maliyeti çıkartırmısınz?
kaç senede bir duster alınıyor görelim.

siz daha bilgili birisine benziyorsunuz siz çıkartırmısınız hiç vx80 im olmadı

o zaman tatada iyi araba diyebiliriz? ucuz nede olsa

AL1820' Alıntı:
km de 1 tl verirsiniz, benzinciniz varsa o başka

0 olduğu için duster daha iyi yada vx80 kötü demiyorum aradabi çamur görcek dağa çıkcaz diye eski arabaya nie o kadar para vereyim nie o kadar çok yakan vergisi çok olan arabaya bineyim ?
dustera yeni bir isim buldum DUSTEK :D

tatada duster kadar offroadda başarılı olsaydı fiyatı ve yakıtı çok uygun olsaydı en az DUSTEK kadar oda iyi bir araç olurdu emin olun ;) ;D

ben tatada kullandım , tatada dusterde aynı bana göre şu anda 2005 dacia logan var bizde şu duster ile içi aynı bilmem anlatabildimmi

AL1820' Alıntı:
sizde çıkartırsınız bence, tabi işinize gelirse

duster otomobil olarak geçiyordu galiba ? o yüzden vergisi uygun

80 arazi taşıtı olarak geçtiği için vergisi daha fazla 4200 dizel leride 60-70 kuruş civarı yakıyor modelide düşük olduğu için kaskosu dusterle hemen hemen aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri