Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 178,971

Etiketler
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ben motorm4x oyununu verdiginiz linkten indirdim kurdumda ama career açılırken %55te oyundan atıyor :S

ve birde siz uaz racing 4x4ümü yoksa motorm4x imi tavsiye edersiniz ayrıca bunlardan hangisinde cama su atılıyor bunuda belirtirseniz iyi olur.Biraz fazla oldu sorular ama olsun :D

morom4x için böyle problemle bazı kişiler karşılaşmış oyunu tekrar kurmakla belki çözülebilir.

uaz racingi oynamadım ama cama su atan oyun uaz' mış

valla sezgin abi nerdeyse 7-8 kere silip tekrar kurdum ama sorun hala devam ediyor.

Uaz Racingte sorun çıkartır diye onuda bi yandan indirmek istiyorum bi yandanda istemiyorum şu motorm4x bi çalışsaydı

akt' Alıntı:
valla sezgin abi nerdeyse 7-8 kere silip tekrar kurdum ama sorun hala devam ediyor.

Uaz Racingte sorun çıkartır diye onuda bi yandan indirmek istiyorum bi yandanda istemiyorum şu motorm4x bi çalışsaydı

bilgisayarın özellikleri yetersiz kalıyo olabilir mi acaba ? (oyun için gerekli donanım ilk ssayfalarda vardı )
benim bilgisayar çok kasıyo mesela. 1gb ram ve 512 mb ekaran kartı şart

Şimdi anlaşıldı neden çalışmadıgı sagol Sezgin abi benim 512 mb ram ve 128 mb radeon 9250 ekran kartım var demekki bundan dolayı açılmıyor.Peki Uaz Racing çalışırmı?

akt' Alıntı:
Şimdi anlaşıldı neden çalışmadıgı sagol Sezgin abi benim 512 mb ram ve 128 mb radeon 9250 ekran kartım var demekki bundan dolayı açılmıyor.Peki Uaz Racing çalışırmı?

onunda görüntü kalitesi çok iyi diyolar ama tam ne özellik istiyor bilmiyorum

akt' Alıntı:

uazı benim bu pc de 96 mb ekran kartı omborard ana kart üzerinden 512 ram var oynatıyor ama takılıyor çok

1 de amd 3000 512 ekran kartı 512 ram de oynattım daha iyi o kadar takılmıyor acılırken 1-2 şeyler yapman gerekio

ben evde pcimde oyun onamıyorum ona dokunmuyabiliorum bile ama internet cafem var oraya yüklemeyi üşünmedim sorun cıkarıyo die ev kullanıcıları için 1e1 gercek gibi camurlar sıcrıyo cama felan

Abilerim ben motorm4x oyununu indirdim zorlada olsa kurdum fakat oyun tek kelimeyle mükemmel arabalardan almadığım sadece 2 tane kaldı oyun olarakta 3.area ya geçtim çamurdan kara şimdide çöldeyiim ve mükemmel gidio şu ana kadar isterseniz her türlü sorunuza cevap verebilirim bende saminin verdiği linkten indirdim ama sorunsuz oynuyorum eğer isteyen olursa 'save'dosyamı gönderebilirim istediğiniz arabayla oynayabilirsiniz ;)

Adem Abanoz sana teşekkür ederim ilgilendiğin için şimdi parç aparça inidiryorum bakalım inidrdikten sonra nasıl nasıl kuracağız :smiley:

Bu oyunları oynayabileceğiniz bilgisayar konfirgasyonu maksimum kalitede oynayabilmek için;
3.2 core duo 4 çekirdek işlemci
3 gb ddr 2 ram
250 gb 8mb önbellekli 7200 rpm hard disk
1 gb ddr4 ekran kartı directx 10 destekli
ve 2 saniye tepkimeli 19 inch lcd ekran
sadece bu tür profosyonel grafikli oyunlar değil piyasada bulunan A-dan Z-ye bütün oyunları çok rahat ve akıcı oynuyabilirsiniz.
ve böyle bir makinanın toplanması yaklaşık 1.600 ytl mal olur.neredeyse yürür vaziyette bir hacı murat araba parası yani.......:smiley:

yokluk35' Alıntı:
uazı benim bu pc de 96 mb ekran kartı omborard ana kart üzerinden 512 ram var oynatıyor ama takılıyor çok

1 de amd 3000 512 ekran kartı 512 ram de oynattım daha iyi o kadar takılmıyor acılırken 1-2 şeyler yapman gerekio

ben evde pcimde oyun onamıyorum ona dokunmuyabiliorum bile ama internet cafem var oraya yüklemeyi üşünmedim sorun cıkarıyo die ev kullanıcıları için 1e1 gercek gibi camurlar sıcrıyo cama felan

şimdi benim pc uazı çalıştırırmı çalıştırmazmı anlamadım ben :S
he bide hummer extreme var oda çok güzel lisanslı arabalar var birde onu düşünüyorum.

akt' Alıntı:
şimdi benim pc uazı çalıştırırmı çalıştırmazmı anlamadım ben :S
he bide hummer extreme var oda çok güzel lisanslı arabalar var birde onu düşünüyorum.
belki oynatır oynatsada yavaş oynatması lazım yukarıda arkadaş vermiş ya pc özelliği o pc tam bi canavar diebilirim onunla oyunlara sınır tanımassın : )

serdaragdas' Alıntı:
Bu oyunları oynayabileceğiniz bilgisayar konfirgasyonu maksimum kalitede oynayabilmek için;
3.2 core duo 4 çekirdek işlemci
3 gb ddr 2 ram
250 gb 8mb önbellekli 7200 rpm hard disk
1 gb ddr4 ekran kartı directx 10 destekli
ve 2 saniye tepkimeli 19 inch lcd ekran
sadece bu tür profosyonel grafikli oyunlar değil piyasada bulunan A-dan Z-ye bütün oyunları çok rahat ve akıcı oynuyabilirsiniz.
ve böyle bir makinanın toplanması yaklaşık 1.600 ytl mal olur.neredeyse yürür vaziyette bir hacı murat araba parası yani.......:smiley:
o kadar yüksek e fazlagerek olmasada biraz daha ucuz imal edebiliriz örneğin

1 gb ram 512 ekran kartı 80 yada 160 hd core duo 3.2cekirdek işlemci yeterli bir sürü oyunu kaldırabilicek güçte daha ucuza mal olur ama siz illede tümn oyunları yada en yüksek cıkan oyunları oynıyacam diecekseniz aşağıdaki
serdar abinin sunduklarını alabilirisiniz

kararımı verdim Hummer-Extreme Editionı indiriyorum 42 part ama idare edicez artık ve sistem gereksinimlerinide baktım çalıştırırmış

onu hiç denemedim ama 42 part çok eğer toplu indirmesini bulursam inidirrim : )

indirirsem link yollarım sana

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR