Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 178,906
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

yokluk35' Alıntı:
anlamıştım abi ama ben oyna para vermedim doğru dürüs ama para vericeksem ben kopyasını bulur yaparım ama araştırma yapmadım int var die en kolayı gidip cd alıp yüklemek!!

Evet, bende biraz uğraştım int. indirmek için sıkıldım. Sonra bu şekilde hallettim.

Etiketler

en güzeli almak fakat denilen oyunlar eskiolduğu için bulunamıyor her yerde mesala orjinal olarak kitapcı cd cilerde yok bulamıyorum uaz nasıl bir oyun içinde land rover defender varmı ? yeni bir oyunmu ?

Bilgisayar oyunlarını pek sevmem, ama sitede of-road oyunu olduğunu duyunca ilgimi çekti ve aldım. Şimdilik güzel daha tam çözmeyi başaramadım. Oyunda land veya başka araç yok. UAZ hunter ( cip), UAZ 2206 minibüs, UAZ patriot (suv) ve UAZ pick-up mevcut.
Görüntü ve canlandırma güzel. 4x2 , 4x4 ve 4x4 low var. Aracı modifiye edebiliyorsun. Şimdilik bunlar daha sonra yenilikleri buldukça paylaşırız.

bende bilmiyorum ama arabayı modifiye etmek benim çok hoşuma gidio sırf ojnun için oynıyasım geliyor bu oyunları

abi istersen bi bak internette n oyunun hilesi ve türkçe yaması varmı türkçe yamsı varsa cevir irsin o zaman rahatca istdiğini bulurusn
options ta yabancı olarak tusları gösterir ne işe yarqadıgı ama inilizce olarak!

Ford Racing Off Road
whb5h2.jpg

English, French ,German ,Italian ,Spanish
Windows 2000/XP/Vista
CPU: P4 2.0 Ghz
Ram: 512Mb
Grafik: 128Mb

* 18 officially licensed Ford and Land Rover off road vehicles. (Including concept vehicles not seen in any other game).
* 12 distinct race types.
* 24 detailed tracks.
* 3 beautifully detailed off road environments.
* Real time, on-the-go damage repair.
* Pick up and play handling.
* Discover hidden routes.
* Power sliding - throw powerful trucks around the tracks.
* In-game pickups: Discover repair pods, time extensions, artifacts and cash.
* Multi-player racing via split screen

The next game in the Ford Racing series will feature off-road tracks galore.
Genre: Rally / Offroad Racing
Release Date: TBA 2008
o89u6u.jpg

2008321112539188.jpg

200832111268300.jpg

2008321112625150.jpg

1 sene önce çıkmıştı. oynadım bu oyunu fakat sınırlı bir sürüş sunuyor.
yol dışına çıkamıyosunuz. sadece yarış . diff kilit yok yükseltme yok. lastik değiştirme yok,çamur yok,tırmanma yok ,yol dişında atraksiyon yok,kısacası 3-5 yaş arası çocuklar için nezih bir oyun.
saygılarımla,

serdaragdas' Alıntı:
1 sene önce çıkmıştı. oynadım bu oyunu fakat sınırlı bir sürüş sunuyor.
yol dışına çıkamıyosunuz. sadece yarış . diff kilit yok yükseltme yok. lastik değiştirme yok,çamur yok,tırmanma yok ,yol dişında atraksiyon yok,kısacası 3-5 yaş arası çocuklar için nezih bir oyun.
saygılarımla,

ok. sağol acıklama için

fosilbulent' Alıntı:
beyrun bu oyun yenimi ?
Kusura bakmayın ınternetım yoktu 2 gundur fln...
Cocuk oyunuymus arkdas gereklı bılgıyı vermıs....
oyun cıkıs tarıhı 2008 olması gerekıyor.....
Paylasım amacım tamamen afıslere aldanmamdır :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri