Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 178,906
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Allah iyiliğinizi versin ;D

Dur ben bunu car-pc me kurayım hiç değilse arabanın koltuğunda oynarım klavyeyide direksiyona koyarım gerçek gibi olur. ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Allah iyiliğinizi versin ;D

Dur ben bunu car-pc me kurayım hiç değilse arabanın koltuğunda oynarım klavyeyide direksiyona koyarım gerçek gibi olur. ;D

iyi fikir abi bi kaç adamda tutarsın onlarda arada arabayı sallar daha gerçekçi olur ;D

Sezgin abi tamam dediğini yaptım ve bir tane yarış çıktı gittim oynadım kazandım ford bronco tarzı bir araba verdi ama etraftaki kukalara çarpmaman lazım yoksa kazanamazsın üst üste aynı yarışı 4 kez yaptıp gittim cherroke xj yi aldım modifiye ettim 2 yarış daha çıktı fakat onlar gerçekten çok zor ve uğraşıp duruom

ERLER' Alıntı:
Sezgin abi tamam dediğini yaptım ve bir tane yarış çıktı gittim oynadım kazandım ford bronco tarzı bir araba verdi ama etraftaki kukalara çarpmaman lazım yoksa kazanamazsın üst üste aynı yarışı 4 kez yaptıp gittim cherroke xj yi aldım modifiye ettim 2 yarış daha çıktı fakat onlar gerçekten çok zor ve uğraşıp duruom

kuka mı ??? bende kukalı bi yarış falan yok ya sen dağlık taşlık bi yerde oyuna başlamadın mı acaba ?
bende 3 yarış var birinde drag yapıyosun diğer ikiside zaman karşı biri ralli diğeri kaya tırmanışı yarışlar

yok sezgin abi bende o dediğin tarzda yarışlar çıkmadı önce sadece bir tane çıktı onu kazanınca 2 tane daha çıktı onlarda zamana karşı yarış ancak bende hiç yarış yoktu haritada yumruk gibi bir resim var onun oraya gittim "e"ye basıp arabadan aşağıya indim birden bir yarış çıktı gittim bu dediğim yarış çıkmış gittim kolaydı öyle zor bir yarış değildi...

ERLER' Alıntı:
yok sezgin abi bende o dediğin tarzda yarışlar çıkmadı önce sadece bir tane çıktı onu kazanınca 2 tane daha çıktı onlarda zamana karşı yarış ancak bende hiç yarış yoktu haritada yumruk gibi bir resim var onun oraya gittim "e"ye basıp arabadan aşağıya indim birden bir yarış çıktı gittim bu dediğim yarış çıkmış gittim kolaydı öyle zor bir yarış değildi...

ne cins bir oyun bu ya sende farklı bende farklı ben bir daha kurayım bunu para bitti, araba dağıldı, yarışllar kazanılmıyo ;D
bide farklı bir kariyerle başlama gibi bişey de bulamadım ;) ilginç bi oyun

sezgin abi sen dediğin gibi tekrar kur şu oyunu kafana takılan bişe olursa sorabilrisin

ben bu oyununu indirip kurdum ama çok iyi çalışmıyor 1-2 tiyo lazım oldu ben calıstırdım ama evde pc kullanmıyorum dükkanlarda var int cafemize kurucaktım bu oyunu sonra sorun cıkarır die yüklemedim ama bu oyun tam aradığım bi oyun grafiği çok güzel

yarın ilk iş bir buyuk muzik marketin pc oyunları bölümüne gitmek olacak şu defender ı pc de denemek için can atıyorum :smiley:

fosilbulent' Alıntı:
yarın ilk iş bir buyuk muzik marketin pc oyunları bölümüne gitmek olacak şu defender ı pc de denemek için can atıyorum :smiley:

inşallah bulabilirsin ben hep bakıyorum ama offroad oyun ları hiç denk gelmiyo ;)
bulamazsan alternatifi var hepsi 1 gb kadar tutuyo bir gününü feda edip indereceksin ;)

valla biraz önce baktım denedim çok yavaş sabah erkenden işte olmalıyım gerci oto sanayide olacağım ne kadar erken gidersem o kadar iyi :smiley: bakarım haber veririm de nereden aldığımı bulursam tabi :smiley:

arkadaşlar bu oyunları nerden temin edebilirim biri bana yardımcı olabilirmi lütfen ** den indirmek uzun sürüyor. birde parça parça indiriliyor LÜTFEN ACİL YARDIM :smiley:

tolgauzer' Alıntı:
arkadaşlar bu oyunları nerden temin edebilirim biri bana yardımcı olabilirmi lütfen ** den indirmek uzun sürüyor. birde parça parça indiriliyor LÜTFEN ACİL YARDIM :smiley:

mecvburen parça parça iniyor ama eğer 1 kişii kurlu şekilde internete koyarsa komple iner ama o da uzun sürücektir

bu motormax indirmedim ama uaz indirdim bazı sorunları yaşıyor sadece ev kullanıcıları oynayabilir

__ C J 7 __' Alıntı:
MOTORM4X offroad extreme oyununu indirdim zor bela kurdum ve oynadım ;D
oyun grafikleri gayet başarılı . modifiye seçenekleride güzel
ancakkk ;) oyun baya zor para kazanmak için çok çaba lazım

(saminin verdiği linkten oyunu indirmek isteyenler olursa kurulumda yardımcı olurum) (gıcık bi kurulumu var ;D )
bir öneri: sistemi 512mb Ram ve 256 mb ekran kartı olan arkadaşlar oyunun güzel grafiklerinden fedakarlık etmek zorunda kalıyor. (yoksa oyun feci kasıyo )

UAZ 4x4 ü de çok güzel oyun olduğunu duymuştum

dur bide onu indireyim ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri