Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 178,909
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Minimum System Requirements
Operating System: Windows 2000/XP
Processor: 1,5 GHz
Memory: 256 MB
Video card: 64 MB RAM, DirectX 9.0 compatible (GeForce 3 or Radeon 9200)
Sound card: DirectX compatible
Hard disc: 5 GB Free Hard Drive Space
CD ROM: PC DVD-ROM

Etiketler

mükemmel oynayabilmek için sistem özellikleri aşağıdaki gibi olmalıdır.
System: Windows 2000/XP
Processor: 3.2 GHz dual core quatro
Memory: 4 MB
Video card 1 gb RAM, DirectX 10+ 9.0 compatible nvıdıa ati
Sound card: DirectX compatible
Hard disc: 5 GB Free Hard Drive Space
CD ROM: PC DVD-ROM

284143_full1.jpg

MOTORM4X offroad extreme oyununu indirdim zor bela kurdum ve oynadım ;D
oyun grafikleri gayet başarılı . modifiye seçenekleride güzel
ancakkk ;) oyun baya zor para kazanmak için çok çaba lazım

(saminin verdiği linkten oyunu indirmek isteyenler olursa kurulumda yardımcı olurum) (gıcık bi kurulumu var ;D )
bir öneri: sistemi 512mb Ram ve 256 mb ekran kartı olan arkadaşlar oyunun güzel grafiklerinden fedakarlık etmek zorunda kalıyor. (yoksa oyun feci kasıyo )

UAZ 4x4 ü de çok güzel oyun olduğunu duymuştum

dur bide onu indireyim ;)

Selam Uğur abi. Vallaha intercity off road yarışlarının iptalinden sonra . Mecburen başka aktivitelere yöneldim. Off road'la uğraşan fakat gönlünce yapamayanlara tavsiye ediyorum.Aynı zamanda pratikte oluyor. Evimizin rahatlığında ve bir elimiz klavyede bir elimiz çay fincanında nerede var bu rahatlık :smiley:
Saygılarımla,

abi merhaba bu motorm4x oyununu bıturlu ındıremedım rapıd premıum uye ol dıyor ,
acaba komplesı sende varsa bana dvd yapıp yollayabılırmısın ?
tesekkurler

KML' Alıntı:
abi merhaba bu motorm4x oyununu bıturlu ındıremedım rapıd premıum uye ol dıyor ,
acaba komplesı sende varsa bana dvd yapıp yollayabılırmısın ?
tesekkurler

http://www.oyun-arsivi.net/forum/oyunarsivi-tarafindan-yuklenen-oyunlar/motorm4x-offroad-extreme-2008-t78214.0.html

adresinden sadece siteye üye olmak ile rapid linkleri görülüyor
üyelik 10 saniye sürüyor
ben baglantılar B kısmındaki rapid linklerinden indirdim, linkler sağlam. rapid üyeliği falan istemiyor

sadece şöyle bi durum var bir part indirdikten sonra ikinci bir part indirmek için aradan 15 dakika geçmesi lazım. Free kullanıcılar için böyle bir şart mevcut yada her part indiriminden sonra modeme reset atarsanız (IP numarası değişmesi için) 15 dakika beklemeye gerek kalmaz.

kolay gelsin

Sezgin abi bende oyunu indirdim zor bela bende kurdum fakat carereer modunda garaja gittim bişeler taktım çıktım hiç bir şey yok haritada filan yarış aramaktan ömrümü yedi para filan nasıl kazacağız abi bilgilendirirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

ERLER' Alıntı:
Sezgin abi bende oyunu indirdim zor bela bende kurdum fakat carereer modunda garaja gittim bişeler taktım çıktım hiç bir şey yok haritada filan yarış aramaktan ömrümü yedi para filan nasıl kazacağız abi bilgilendirirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

F2 basacaksın harita açılıyo sağ sol tuşlarına bas etrafta 3 tane yarış var birini seçtiğinde GPS aktif oluyo oku takip et
yarışlar gerçekten zor baya ugraşmak lazım verdiği arabada baya dandik. ikinci araba olan cheeroke XJ yi alabilmek için kastım ama yarış kazanamadım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.