Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 179,438
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

946806_20080606_790screen001.jpg

Etiketler

4x4 Hummer ı büyük bir hevesle almıştım ama pek hoşuma gitmedi.Oyunu zaten UAZ racingi yapan firma yapmış.UAZ la aynı sadece araçlar farklı bir kaç yeni eklentiler var ama oyun çok da hoşuma gitmedi.Tek güzel yanı araçların lisanslarının alınmış olması.Screamer 4x4 oyun motoru ile karşılaştırıldığında çok vasat bir oyun.

bir kaç offroad oyunu ismi, henüz indirmek için link, cd vs. yok.
link veya cdsi olan arkadaşlar paylaşırsa seviniriz.

ve tabiki oyunlar hakkında yorumlar...

4x4 EVO 2

4X4 EVOLUTION

SCREAMER 4X4

Test Drive Off Road 3

__ C J 7 __' Alıntı:
bir kaç offroad oyunu ismi, henüz indirmek için link, cd vs. yok.
link veya cdsi olan arkadaşlar paylaşırsa seviniriz.

ve tabiki oyunlar hakkında yorumlar...

4x4 EVO 2

4X4 EVOLUTION

SCREAMER 4X4

Test Drive Off Road 3

4x4 evolution serisi daha çok arabaları tanıtım amacıyla yapılmış.Araçları yükseltip,aksesuar ve lastik takabiliyorsunuz.
Screamer 4x4 herşeyin düşünüldüğü bir oyun.Suspansiyon hareketleri,motor değiştirmeler,kilitler vs .. va tabi birde CJ7 var :smiley:
Test drive offroad 3,Test drive offroad serisinin PC için son oyunu.Oyunda tüm araçlar aynı gidiyor sadece şekilleri farklı.Test drive offroadun en güzeli ilk serisi olan Test Drive offroad'dur
Ayrıca Screamer 4x4 ten sonra INSANE 4x4 diye bir oyun var onu tavsiye ederim.Araçların isim hakkı satın alınmamış ama gayet zevkli bir oyun.Screamer dan sonra 2. sırada yer alır :smiley:

arkadaşlar screamer 4x4 oyunu linklerii buldum ;)
oyun yaklaşık 200mb kadar

kurulum yok, linkler sağlam, ben oynamaya başladım bile ;D

ilgili rapid linkleri aşağıdaki linkte

http://www.oyun-forum.com/of-full-oyun/screamer-4x4-indir-download-t5994.0.html

Fatih oyunu kurdum hoşuma gitti, bu hafta ne yapıyonusuz, 5,9 muhabbeti ne durumda heyecan yaptı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,819
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR