Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 179,441

Etiketler
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

arkadaşlar uaz 4x4 racing i indirdim ancak rardan çıkarınca eksik çıkıyor
rld-uaz.r01
rld-uaz.r02
rld-uaz.r03
rld-uaz.r10
rld-uaz.r12
rld-uaz.r15
rld-uaz.r16
rld-uaz.r17
rld-uaz.r18
rld-uaz.r20

bu dosyaları arıyorum bulursanız linkini verirmisiniz?

arkadaşlar konuyu okumadım komple verildimi bilmiyorum ama bi tavsiyem var gerçekten harika bi oyun bi bakın derim
cabela's off road adventure 3
bence harika bi oyun bi çok bölge var karlı bölgeler yağışlı ormanlık bölgeler tamamen serbestsiniz gezin gezebildiğiniz kadar çizimleride güzel

Pskopat' Alıntı:
arkadaşlar konuyu okumadım komple verildimi bilmiyorum ama bi tavsiyem var gerçekten harika bi oyun bi bakın derim
cabela's off road adventure 3
bence harika bi oyun bi çok bölge var karlı bölgeler yağışlı ormanlık bölgeler tamamen serbestsiniz gezin gezebildiğiniz kadar çizimleride güzel

ben o oyunu çok onceden oynamıştım güzel bir oyundu ancak cd si kayboldu. ulaşabileceğimiz bir link elinizde mevcut mu ?
ayrıca cabelas offroad adventure 2 adlı bir versiyonu daha var 3. versiyona göre biraz daha dar kapsamlı ancak offroad offroadtur ;D

bu yılın bombasııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

1650_4x4_Hummer_1.jpg

1651_4x4_Hummer_10.jpg

Yapımcı : Avalon Style Entertainment
Dağıtımcı : 1C Company
Tür : Yarış/Off-Road
Çıkış Tarihi : 2009 İlk Çeyrek
Platform : Tabiki PC

Göze Çarpan Özellikler :
*Yepyeni Off-Road sürüş deneyimi.
*10 adet tümüyle lisanslı General Motors Off-road araçları (H2 SUT, Hummer H2 SUV, Hummer H3 SUV, Hummer H1 Alpha Saab 9-7x SUV, Cadillac Escalade, Chevrolet Tahoe, Chevrolet Trailblazer GMC Envoy ve GMC Yukon...)
*araçların 4x4 özelliklerinden tümüyle yararlanma.
*Dünya çapında birbirinden farklı Off-Road yolunda yarışma imkanı (Grand Canyon, Crimea, Mısır ve Izlanda bunlardan birkaçı)

2nl7qq0.jpg

4x4 Hummer, oyuncuların Grand Canyon (Büyük Kanyon)(ç.n. okunuşu:grænd kænyın*), Kırım, Mısır ve İzlanda gibi heyecanlı ve zorlu mekanlarda General Motors'un arazi araçları(SUV) ile yarış deneyimlerini test edebilecekleri bir sürüş simülasyonudur. General Motors'un bir çok türdeki arazi aracını kullanma olanağı oyunculara sunulmuştur. Oyuncular isterlerse Hummer H2 SUT, Hummer H2 SUV, Hummer H3 SUV ve Hummer H1 Alpha'nın yanında Saab 9-7x SUV, Cadillac Escalade, Chevrolet Tahoe, Chevrolet Trailblazer GMC Envoy ve GMC Yukon gibi araçlara da el atabilirler. Oyuncular 4x4 araçların tüm donanımı üzerinde kontrole sahiptirler; 4x4 vites kutusu, GPS(yön bulma sistemi), merkezi diferansiyel kitlenmesi, çekici araçları, yükseklik kontrolü ve lastik basıncı gibi birçok kontrole sahip oldukları gibi dünyadaki en ilgi çekici yerlerden bazılarında da sürücülük yeteneklerini konuşturabileceklerdir.

Özellikler:

* Yepyeni arazi sürüş deneyimi
* 10 General Motors lisanslı arazi aracı
* Araçların 4x4 özelliklerine tam erişim
* Dünyanın dört bir yanından zorlu haritalar

En Düşük Sistem Gereksinimleri

* İşletim Sistemi: Windows XP SP3, Windows Vista SP1
* İşlemci: Intel Pentium 4 3.0 GHz veya AMD Athlon 3200+
* RAM: XP – 1 GB, Vista – 2 GB
* Boş Alan: 6.5 GB + 1 GB kurtarma(save) dosyaları
* Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
* Ekran Kartı: 3B Destekleyen kart gereklidir – %100 * DirectX 9.0c uyumlu 256 MB Bellekli
* Ekran Kartı (ATI): Radeon X800
* Ekran Kartı (Nvidia): Geforce 6800
* Sürücü: 6X DVD-ROM sürücü
Windows XP/Vista uyumlu klavye+fare

Bu ürün Windows 95/98/ME/2000/NT veya XP 64 bit/Vista 64 bit DESTEKLEMEZ

Önerilen Sistem Gereksinimleri

* Intel Core 2 Duo 2.0 GHz veya AMD Athlon Dual Core 4400+
* 256 MB 3B destekli ve Shader 3.0 destekli
* Ekran Kartı (ATI): Radeon HD 3850
* Ekran Kartı (Nvidia): Geforce 8800 GT
* RAM: 2 GB

DİKKAT: Burada listelenen 3B destekli bazı kartlar 4x4 Hummer'ın 3B desteği ile uyumluluk göstermeyebilir. Lütfen satıcınıza %100 DirectX uyumluluğu hakkında danışınız.

Desteklenen Kartlar
ATI RADEON X800
ATI RADEON X850
ATI RADEON X1300
ATI RADEON X1600
ATI RADEON X1900
ATI RADEON HD 2400
ATI RADEON HD 2600
ATI RADEON HD 2900
ATI RADEON HD 3450
ATI RADEON HD 3850
ATI RADEON HD 3870
NVIDIA GEFORCE 6800
NVIDIA GEFORCE 7300
NVIDIA GEFORCE 7600
NVIDIA GEFORCE 7800
NVIDIA GEFORCE 8400
NVIDIA GEFORCE 8500
NVIDIA GEFORCE 8600
NVIDIA GEFORCE 8800
NVIDIA GEFORCE 9600
NVIDIA GEFORCE 260

Desteklenen Laptop Kartları
NVIDIA GEFORCE GO 7900
NVIDIA GEFORCE GO 7950
NVIDIA GEFORCE GO 8400

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri