fosilbulent
defnder 110
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları
vista olması engellermi ?
vista olması engellermi ?
mu7y' Alıntı:Abi bu verdiğim dosyayı winrardan cıkart ve oyunu kurdugun yere kopyala yapıştır bu kadar...
http://www.freeinfosociety.com/downloads/nocdcracks/cabela4x4offroadadventure3-nocd-1_0-ENG.zip?phpMyAdmin=af0f6b4465fe3f904426eaeb3dc0e3fa
fosilbulent' Alıntı:beyrun bu dediğinide yaptım kardeş olmadı nerede yanlış yapıyorum anlamadım oyunu cd yukledim tüm dosyaları program files altında Activision Value dosyası adıyla kopyaladı içinde FUNLabs dosyası var onun içindede cora3 dosyası ben crack dosyası içindeki dll uzantılı dosyayı kopyaladım bu activision dosyasının içine yapıştırdım olmadı diğerine olmadı cora3 gene olmadı son link i kopyaladım aynı sıra ile yapıştırdım yine olmadı ?
mu7y' Alıntı:şimdi bu verdigim seyi winrardan cıkartıp crogramfiles/Activision Value/FUNLabs/Cora3/Cora3 buraya kopyalarsanız sorununuz duzelcektır
vista kullanıyorum yarım saat once ben yaptım abı sende bı sorun olmasın ?fosilbulent' Alıntı:yaptım yeniden yok olmadı.... bir eksik var sanırım da ne çözemedim olayı
mu7y' Alıntı:Olmazsa oyunu kaldır tekrar kur dene bi abi verdigim linkteki crack aynı zaman da cd siz oynamaya olanak saglıyor oyunu sılmeden onu yenıden ınıdırıp kopyalamayı dene bence.....
fosilbulent' Alıntı:siliyim yeniden yükleyim ok teşekkurler kardeşim sağol...
ps3 için cheat arayın pc cıkar genelde dikkat....serdaragdas' Alıntı:gogle de motormax cheat veya savegame yaz.kopyala bütün araçlar açılsın