Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 179,442

Etiketler
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

mu7y' Alıntı:
Abi bu verdiğim dosyayı winrardan cıkart ve oyunu kurdugun yere kopyala yapıştır bu kadar...

http://www.freeinfosociety.com/downloads/nocdcracks/cabela4x4offroadadventure3-nocd-1_0-ENG.zip?phpMyAdmin=af0f6b4465fe3f904426eaeb3dc0e3fa

beyrun bu dediğinide yaptım kardeş olmadı :( nerede yanlış yapıyorum anlamadım oyunu cd yukledim tüm dosyaları program files altında Activision Value dosyası adıyla kopyaladı içinde FUNLabs dosyası var onun içindede cora3 dosyası ben crack dosyası içindeki dll uzantılı dosyayı kopyaladım bu activision dosyasının içine yapıştırdım olmadı diğerine olmadı cora3 gene olmadı son link i kopyaladım aynı sıra ile yapıştırdım yine olmadı ?

fosilbulent' Alıntı:
beyrun bu dediğinide yaptım kardeş olmadı :( nerede yanlış yapıyorum anlamadım oyunu cd yukledim tüm dosyaları program files altında Activision Value dosyası adıyla kopyaladı içinde FUNLabs dosyası var onun içindede cora3 dosyası ben crack dosyası içindeki dll uzantılı dosyayı kopyaladım bu activision dosyasının içine yapıştırdım olmadı diğerine olmadı cora3 gene olmadı son link i kopyaladım aynı sıra ile yapıştırdım yine olmadı ?

şimdi bu verdigim seyi winrardan cıkartıp c:programfiles/Activision Value/FUNLabs/Cora3/Cora3 buraya kopyalarsanız sorununuz duzelcektır :smiley:

mu7y' Alıntı:
şimdi bu verdigim seyi winrardan cıkartıp c:programfiles/Activision Value/FUNLabs/Cora3/Cora3 buraya kopyalarsanız sorununuz duzelcektır :smiley:

yaptım yeniden yok olmadı.... bir eksik var sanırım da ne çözemedim olayı

Olmazsa oyunu kaldır tekrar kur dene bi abi verdigim linkteki crack aynı zaman da cd siz oynamaya olanak saglıyor oyunu sılmeden onu yenıden ınıdırıp kopyalamayı dene bence.....

mu7y' Alıntı:
Olmazsa oyunu kaldır tekrar kur dene bi abi verdigim linkteki crack aynı zaman da cd siz oynamaya olanak saglıyor oyunu sılmeden onu yenıden ınıdırıp kopyalamayı dene bence.....

siliyim yeniden yükleyim ok teşekkurler kardeşim sağol...

motormax indirip yükledim gayet güzel çalışıyor ama sadece 2 araç açık diğerleri kilitli. 3-4 yarış yapıp para kazandım 2. aracı aldım ama 3. ve diğer araçlar kilitli nasıl çözülüyor. birde Save dosyalarını indiremedim hata veriyor.

bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

OFF ROAD ARENA(FULL)​

w0orpv.jpg

397Thumb2.jpg

screen_1.jpg

OffroadArenaD.jpg

http://**.com/files/101245994/Off_Road_Arena_www.oyun-forum.com_asdfgh52.rar.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri