Off-Road Araçlarında İç Dizayn

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serjio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,501
Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Nissan uygulaması çok güzel olmuş elinize sağlık.

Bir fikrim/önerim var, paylaşmak isterim sorun değilse.. Malum bizim ıvır zıvırlar çok olduğundan radyonun üstüne, veya ortadaki boş kısma küçük/büyük bölmeler ekleyemez miydiniz acaba? Kullanışlılığını arttırırdı bence.

İyi çalışmalar..

Etiketler

sinaa' Alıntı:
Nissan uygulaması çok güzel olmuş elinize sağlık.

Bir fikrim/önerim var, paylaşmak isterim sorun değilse.. Malum bizim ıvır zıvırlar çok olduğundan radyonun üstüne, veya ortadaki boş kısma küçük/büyük bölmeler ekleyemez miydiniz acaba? Kullanışlılığını arttırırdı bence.

İyi çalışmalar..
tabiki olabilirdi .neden olmasın her türlü fikir benim için değerlidir.teşekkür ederim ..bi dahakinde bunu düşünücem.

güzel çalışmalar ellerinize sağlık.
benim bir sorum olacak, karbon film kaplamaları ne kadar dayanıklı acaba? sıcaktan ya da 2-3 ay sonrasında kendiliğinden kalkma kabarma yapar mı? ve kırmızı karbon kaplama hiç yaptınız mı örnek olarak paylaşırmısınız

şimdiden teşekkürler

__ C J 7 __' Alıntı:
güzel çalışmalar ellerinize sağlık.
benim bir sorum olacak, karbon film kaplamaları ne kadar dayanıklı acaba? sıcaktan ya da 2-3 ay sonrasında kendiliğinden kalkma kabarma yapar mı? ve kırmızı karbon kaplama hiç yaptınız mı örnek olarak paylaşırmısınız

şimdiden teşekkürler
merhaba kırmızı karbon hiç yapmadık bizim firma getirmedi fazla soran olmuyor çoğunlukla orjinal siyah kullanıyoruz 3m marka yapacağınız zemini güzel bir şekilde temizleyip uygularsanız yıllarca kalır boyada uygulama da altta vernik atığı olmamalı plastik aksamlar ispirto alkol gibi malzemeyle temizlenmelidir fön makinesi veya ısı tabancasıyla uygulanır saygılar

sertem41' Alıntı:
Buna benzer bir çalışmada ben yaptıracağım, ustaların işi çok olduğundan bir iki hafta sonra olacak bu işlemler. Ben DEFENDER a düşünüyorum, yaptıran varsa paylaşırsa memnun olurum.

Teşekkürler.

Ben arka tekerlek üstlerine basacak, aralarında kalacak kısmı çekmece olacak bir dolap düşünüyorum defender'a. Böylece altta kalan çekmeceye kamp eşyalarını vs sürekli saklayacağım. Kontraplaktan yapmayı düşünüyorum üstünüde siyah kauçuk paspas tarzı bir şeyle kaplayıp kaydırmaz dümdüz bir alan elde etmeyi düşünüyorum.

serjio' Alıntı:
merhaba kırmızı karbon hiç yapmadık bizim firma getirmedi fazla soran olmuyor çoğunlukla orjinal siyah kullanıyoruz 3m marka yapacağınız zemini güzel bir şekilde temizleyip uygularsanız yıllarca kalır boyada uygulama da altta vernik atığı olmamalı plastik aksamlar ispirto alkol gibi malzemeyle temizlenmelidir fön makinesi veya ısı tabancasıyla uygulanır saygılar

bilgi için teşekkür ederim

yapacağınız veya yaptıracınız arka kasa su konturpılağı kavak olsun 14 mm hem suya dayanıklı hemde çok hafiftir ....peki ben defendercilere bir soru sorayım resimdeki gibi bir göğüs imalatı yapsam satarmı tek parça halinde olcak usta olmayan herkes monte edebilcek boyalı veya deri kaplı olarak satılcak gidermi sizce

Aznom Land Rover Defender 3.jpg

Vallaha bence havada kapılır. Defender'ın en sevmediğim özelliği içi.
Dışındaki karizma içinde de olur bu göğüsle...

Çalışmalarınızın hepsine baktım. Keşke Antalya'ya yakın bir yerde otursaydım.
altimetre, telsiz, eğim ölçer, gps derken
Karman çorman oldu heryer...
Kullanammıyorum hiç... Sizin çalışmalarınız gibi birşey yaptırmam lazım.

ben bunun kalıbına başlıyım ozaman hazır işler gevşekken :smiley:

aracınızın markasını anlıyamadım çamurdan lakin istediğiniz bir iş var ise yapar gönderirim istanbul bursaya çok iş gönderdim hepside memnun

serjio' Alıntı:
aracınızın markasını anlıyamadım çamurdan lakin istediğiniz bir iş var ise yapar gönderirim istanbul bursaya çok iş gönderdim hepside memnun

Vallaha bu süper olur. LR Disco araç.
Konu başındaki ilk VX80 e yaptığınız tarz birşey istiyorum ama, olur mu ki hiç görmeden?

hımm işte ona kalıp çalışması yapmak lazım aracın bir gün bende durması gerekiyor çünkü o araçtan arkadaşlarımda veya müşterilerde yok.fakat iletişim halinde olalım ben bi araştırayım bulursam siz sadece takılacak malzemeleri gönderirsiniz kalıp için

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,636
Kaydolan Son Üyemiz
batucelik08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR