Off-Road Araçlarında İç Dizayn

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serjio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,498
Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn

serjio' Alıntı:
hımm işte ona kalıp çalışması yapmak lazım aracın bir gün bende durması gerekiyor çünkü o araçtan arkadaşlarımda veya müşterilerde yok.fakat iletişim halinde olalım ben bi araştırayım bulursam siz sadece takılacak malzemeleri gönderirsiniz kalıp için

Evet. çok güzel fikir bu.
Ben iletişim bilgilerimi özelden yolluyorum size;
eğer discovery 1 ES gelirse dükkanına siz ölçülerini alın. Ben tüm malzemelerimi kargo ile yollarım :smiley:
Teşekkürler ilgi-alakanızdan dolayı...

Etiketler

Hadi tuttu gene Çağrı Antalya da nasıl disco olmaz onu anlamadım her çeşit araç var gezilerinizde halbu ki

ict3055' Alıntı:
Evet. çok güzel fikir bu.
Ben iletişim bilgilerimi özelden yolluyorum size;
eğer discovery 1 ES gelirse dükkanına siz ölçülerini alın. Ben tüm malzemelerimi kargo ile yollarım :smiley:
Teşekkürler ilgi-alakanızdan dolayı...
ok aklımdasınız ..not aldım

hagurel' Alıntı:
Hadi tuttu gene Çağrı Antalya da nasıl disco olmaz onu anlamadım her çeşit araç var gezilerinizde halbu ki
sayın abim varda ben o gezilere katılmıyorum çünkü daha arabam yok ancak bana gelip bişiler yaptırıyorlar mubarek onlarDA ÖYLE ACELECİKİ HADİ HEMEN BU GÜN TAK GİDEYİM GİBİonun için hatırlı kişi lazım ama biri var galiba onu arıcam olursa

merhaba,
yaptığınız çalışmalar çok güzel, land lover için düşündüğünüz çalışmayı da çok beğendim yaparsanız
kapışılacağından kuşkunuz olmasın fakat bazı çalışmalarınızda göğüs için ahşap malzeme kullandığınızı farkettim,
seyrettiğim bir belgeselde bu tip malzemelerin kazalarda parçalanarak ciddi yaralanmalara yol açtığını gördüm.
Siz üretim yapmadan önce bu malzemeler için bir araştırma yaptınızmı? Yaptıysanız sonuçlarını bizlerle paylaşırmısınız?

AL1820' Alıntı:
merhaba,
yaptığınız çalışmalar çok güzel, land lover için düşündüğünüz çalışmayı da çok beğendim yaparsanız
kapışılacağından kuşkunuz olmasın fakat bazı çalışmalarınızda göğüs için ahşap malzeme kullandığınızı farkettim,
seyrettiğim bir belgeselde bu tip malzemelerin kazalarda parçalanarak ciddi yaralanmalara yol açtığını gördüm.
Siz üretim yapmadan önce bu malzemeler için bir araştırma yaptınızmı? Yaptıysanız sonuçlarını bizlerle paylaşırmısınız?
şöyle söyliyeyim defenderde yapacak olduğum çalışmada c 92 fiber glass dan başka birşey girmicek o malzemede herhangi bir kırılma parçalanma olmaz çok dayanıklı bir malzemelerdir bugümkü teknolojide bile jet ve tekne yat imalatında kullanılıyor.ben şimdilik bunu düşünüyorum fakat fikirlerinize açığım..sonuçta daha bir ayım var

yapacağınız veya yaptıracınız arka kasa su konturpılağı kavak olsun 14 mm hem suya dayanıklı hemde çok hafiftir ....peki ben defendercilere bir soru sorayım resimdeki gibi bir göğüs imalatı yapsam satarmı tek parça halinde olcak usta olmayan herkes monte edebilcek boyalı veya deri kaplı olarak satılcak gidermi sizce................

gayet hoş çok güzel sipariş versem ne zaman gönderebilirsiniz fiatı ne olur ham maddesi nedir hayırlı işler dileklerimle
sidoff olarak 2 adet sipariş verebiliriz fiat belli olunca

DEMİRAL' Alıntı:
yapacağınız veya yaptıracınız arka kasa su konturpılağı kavak olsun 14 mm hem suya dayanıklı hemde çok hafiftir ....peki ben defendercilere bir soru sorayım resimdeki gibi bir göğüs imalatı yapsam satarmı tek parça halinde olcak usta olmayan herkes monte edebilcek boyalı veya deri kaplı olarak satılcak gidermi sizce................

gayet hoş çok güzel sipariş versem ne zaman gönderebilirsiniz fiatı ne olur ham maddesi nedir hayırlı işler dileklerimle
sidoff olarak 2 adet sipariş verebiliriz fiat belli olunca

Bunun için konu açılmış....http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72723.0

bir defender çalışması daha

310757_2301197647769_1184030170_2717800_911054_n.jpg

302032_2301197847774_1184030170_2717801_2727459_n.jpg

205907_2301197327761_1184030170_2717798_4617911_n.jpg

262482_2301196167732_1184030170_2717793_2365378_n.jpg

293352_2301195287710_1184030170_2717788_4519380_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.