Off-Road Araçlarında İç Dizayn

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serjio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,501
Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn

.

PB090213.jpg

PB090214.jpg

PB090215.jpg

PB090216.jpg

PB090217.jpg

Etiketler

Detaylı ve güzel olmuş .Ancak arac kullanırken telsizde (gerektiğinde) frekansı nasıl değiştireceksiniz. ?

zaten tek frekans kullanılıyor.çokta uzak değil kullanıcıya başkada yer bulamadım zaten:smiley:

emeginize saglık serdar bey gercekten cok basarılı calısmalar bunlar belki bir gun antalyaya yolumuz duserse aracımı sizin yanınıza getirecegimden eminim :smiley:

Buna benzer bir çalışmada ben yaptıracağım, ustaların işi çok olduğundan bir iki hafta sonra olacak bu işlemler. Ben DEFENDER a düşünüyorum, yaptıran varsa paylaşırsa memnun olurum.

Teşekkürler.

Eline sağlık adaşım çok başarılı işler çıkardın.Benim aracı işlerimin yoğunluğundan dolayı getiremedim.İlk fırsatta yanındayım

merhaba serdar bey
çalışmalarınız çok güzel ; dikkatimi çekti antalya grubundaki araçların tamponları özel yapım , yapan usta ile görüşmem için iletişim bilgilerini verebilirmisiniz

P9300075.jpg

el emeğiniz harika çalışan tüm arkadaşların ellerine sağlık

brothers' Alıntı:
merhaba serdar bey
çalışmalarınız çok güzel ; dikkatimi çekti antalya grubundaki araçların tamponları özel yapım , yapan usta ile görüşmem için iletişim bilgilerini verebilirmisiniz
tabiki telefon numarası 0532 3266617 akdeniz sanayi sitesi antalya

sertem41' Alıntı:
Buna benzer bir çalışmada ben yaptıracağım, ustaların işi çok olduğundan bir iki hafta sonra olacak bu işlemler. Ben DEFENDER a düşünüyorum, yaptıran varsa paylaşırsa memnun olurum.

Teşekkürler.
şu ana kadar bir çok arabada çalışma yaptım fakat defender daha yapmadım hatta bir defender müşterime müzik sistemi kurdum .arka sandık için önümüzdeki ay gelicek . bu tür çalışmalar örnekle değil hayal gücüyle yapılıyor yani siz nasıl bir şey istiyorsanız tasarlanır ve korgoyla gönderilebilir.

seco7' Alıntı:
Eline sağlık adaşım çok başarılı işler çıkardın.Benim aracı işlerimin yoğunluğundan dolayı getiremedim.İlk fırsatta yanındayım
teşekkür ederim adaşım bekliyorum muhakkak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,636
Kaydolan Son Üyemiz
batucelik08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR