tabiki telefon numarası 0532 3266617 akdeniz sanayi sitesi antalyabrothers' Alıntı:merhaba serdar bey
çalışmalarınız çok güzel ; dikkatimi çekti antalya grubundaki araçların tamponları özel yapım , yapan usta ile görüşmem için iletişim bilgilerini verebilirmisiniz
çok teşekkür ederim sizleride beklerizretkit53' Alıntı:el emeğiniz harika çalışan tüm arkadaşların ellerine sağlık
şu ana kadar bir çok arabada çalışma yaptım fakat defender daha yapmadım hatta bir defender müşterime müzik sistemi kurdum .arka sandık için önümüzdeki ay gelicek . bu tür çalışmalar örnekle değil hayal gücüyle yapılıyor yani siz nasıl bir şey istiyorsanız tasarlanır ve korgoyla gönderilebilir.sertem41' Alıntı:Buna benzer bir çalışmada ben yaptıracağım, ustaların işi çok olduğundan bir iki hafta sonra olacak bu işlemler. Ben DEFENDER a düşünüyorum, yaptıran varsa paylaşırsa memnun olurum.
Teşekkürler.
teşekkür ederim adaşım bekliyorum muhakkakseco7' Alıntı:Eline sağlık adaşım çok başarılı işler çıkardın.Benim aracı işlerimin yoğunluğundan dolayı getiremedim.İlk fırsatta yanındayım