Off-Road Araçlarında İç Dizayn

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serjio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,504

Etiketler
Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn

rauf_468' Alıntı:
Çalışmalarınız cok guzel gercekten tebrık ederm,ellerinize sağlık. :smiley:
Benim birde sorum olucaktı.2007 4x4 hilux e nasıl bir ses sistemi takılmasını önerirsiniz.şu an üzerindeki standart cd calarlı sistem e yeni hoparlörler takılabiliirmi?ben ses kalitesi yönünden biraz sıkıntılıyım.Su anki Standart Hoparlörlerinde ses yukseltildiginde cızırtı yapıo vede bas'ları acaip bozuyo.neler yapılabilir?
Tesekkurler,Saygılar...
MERHABA eğer anfi sistemi kullanmadan sadece hoparlör değiştirmek istiyorsanız kendinden thiwitirli kalite markalardan alpine marka buna çok uygun takabilirsiniz ..anfi kullanmak istiyorsanız her kapıya mid takımı ,arka koltuğun ortasınada kolçak şeklinde küçük 20 cm lik bir bass yerleştirebilirsiniz . ama benim tavsiyem önce kapı hoparlörlerini değiştirin ve sesi bir dinleyin belki anfiye gerek bile kalmıcak .. yine takıldığınız bir yer olursa sorarsınız .. saygılar...

georoad' Alıntı:
çalışmalarınızı şimdi gördüm gerçekten mükemmel.. emeğ
n
ze sağlık ve işarett...
merhaba .. çok teşekkür ederim iş yerimiz antalyada yolunuz düşerse beklerim

serjio' Alıntı:
MERHABA eğer anfi sistemi kullanmadan sadece hoparlör değiştirmek istiyorsanız kendinden thiwitirli kalite markalardan alpine marka buna çok uygun takabilirsiniz ..anfi kullanmak istiyorsanız her kapıya mid takımı ,arka koltuğun ortasınada kolçak şeklinde küçük 20 cm lik bir bass yerleştirebilirsiniz . ama benim tavsiyem önce kapı hoparlörlerini değiştirin ve sesi bir dinleyin belki anfiye gerek bile kalmıcak .. yine takıldığınız bir yer olursa sorarsınız .. saygılar...

Anladım,peki hilux'un hoparlör yuvalarına uygun bi alpine twitterlı hoparlör tavsiye edebilirmisiniz bana,çok teşekkürler şimdiden. :smiley:

rauf_468' Alıntı:
Anladım,peki hilux'un hoparlör yuvalarına uygun bi alpine twitterlı hoparlör tavsiye edebilirmisiniz bana,çok teşekkürler şimdiden. :smiley:
eğer anfi kullanmıcaksanız alpine 16 cm sxe-1725 iyi bir seçimdir . bundan 2 takım yani 4 adet alın ve monte ettirin. fiatıda uygundur takımın 120 tl civarı

nissan patrol göğüs çalışması taktir ve beğeni sizlerin yorumlarınızı bekliyorum :smiley:

PB050192.jpg

PB050193.jpg

PB050194.jpg

PB050195.jpg

PB060196.jpg

özür:nissan patrolun göğüs resimleri eksik gönderilmiş..

PB060197.jpg

PB060198.jpg

PB060199.jpg

PB060200.jpg

PB060201.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR