MERHABA eğer anfi sistemi kullanmadan sadece hoparlör değiştirmek istiyorsanız kendinden thiwitirli kalite markalardan alpine marka buna çok uygun takabilirsiniz ..anfi kullanmak istiyorsanız her kapıya mid takımı ,arka koltuğun ortasınada kolçak şeklinde küçük 20 cm lik bir bass yerleştirebilirsiniz . ama benim tavsiyem önce kapı hoparlörlerini değiştirin ve sesi bir dinleyin belki anfiye gerek bile kalmıcak .. yine takıldığınız bir yer olursa sorarsınız .. saygılar...rauf_468' Alıntı:Çalışmalarınız cok guzel gercekten tebrık ederm,ellerinize sağlık.
Benim birde sorum olucaktı.2007 4x4 hilux e nasıl bir ses sistemi takılmasını önerirsiniz.şu an üzerindeki standart cd calarlı sistem e yeni hoparlörler takılabiliirmi?ben ses kalitesi yönünden biraz sıkıntılıyım.Su anki Standart Hoparlörlerinde ses yukseltildiginde cızırtı yapıo vede bas'ları acaip bozuyo.neler yapılabilir?
Tesekkurler,Saygılar...
merhaba .. çok teşekkür ederim iş yerimiz antalyada yolunuz düşerse beklerimgeoroad' Alıntı:çalışmalarınızı şimdi gördüm gerçekten mükemmel.. emeğ
n
ze sağlık ve işarett...
çok teşekkür ederim saolun....esperanto' Alıntı:hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık ama bmw 10 numara
serjio' Alıntı:merhaba .. çok teşekkür ederim iş yerimiz antalyada yolunuz düşerse beklerim
serjio' Alıntı:MERHABA eğer anfi sistemi kullanmadan sadece hoparlör değiştirmek istiyorsanız kendinden thiwitirli kalite markalardan alpine marka buna çok uygun takabilirsiniz ..anfi kullanmak istiyorsanız her kapıya mid takımı ,arka koltuğun ortasınada kolçak şeklinde küçük 20 cm lik bir bass yerleştirebilirsiniz . ama benim tavsiyem önce kapı hoparlörlerini değiştirin ve sesi bir dinleyin belki anfiye gerek bile kalmıcak .. yine takıldığınız bir yer olursa sorarsınız .. saygılar...
eğer anfi kullanmıcaksanız alpine 16 cm sxe-1725 iyi bir seçimdir . bundan 2 takım yani 4 adet alın ve monte ettirin. fiatıda uygundur takımın 120 tl civarırauf_468' Alıntı:Anladım,peki hilux'un hoparlör yuvalarına uygun bi alpine twitterlı hoparlör tavsiye edebilirmisiniz bana,çok teşekkürler şimdiden.![]()
serjio' Alıntı:eğer anfi kullanmıcaksanız alpine 16 cm sxe-1725 iyi bir seçimdir . bundan 2 takım yani 4 adet alın ve monte ettirin. fiatıda uygundur takımın 120 tl civarı