Norveç`te Karavanpark sahiplerinin farklı para toplama yöntemleri var:Sessiz izleyicilerden biride benim çok güzel paylaşimlarda bulunuyorsunuz Allah kazasız belasız daha nice geziler nasip etsin..
Geceleme yeri için günlük ücret olarak 5o (5,5 €) krone isteniyor. Parayı, verdikleri bir banka hesabına havale etmemiz gerekiyor.Bu kısmı pek anlayamadım daha doğrusu pek pratik değil gibi havale??
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-Bir çok karavanparkta bir kutunun içinde zarflar var. Bu zarflardan birinin üzerine karavanın plakası yazılıyor, içerisine karavanparkın ücreti konuluyor ve kumbara gibi bir kutunun içine atılıyor.
-Bazı karavanparklarda, uygun gördüğünüz miktarı kutuya atın diye yazı var.
Norveç’te kaldığımız karavanparklarda gelip para toplayan henüz olmadı. Dün gecelediğimiz yerde ücreti banka hesabına göndermek benim için yeni bir durum. Aynı zamanda zor bir durum. Banka hesabımdan online bu hesaba para havale etmem mümkün değil. Çünkü verilen hesap numarasında, Almanya’daki bir banka hesabından Almanya dışındaki bir hesaba para havale edebilmek için gereken bilgiler tam değil. Karavanparkın saniter tesislerinin temizliğini yapan şahıs parayı almak istemedi. Yarın tekrar oradan geçeceğiz, belki bir çözüm mümkün olur.
Gezi notlarınıza ilginiz ve güzel temennileriniz için teşekkürler.