İlgi ile takip ettiğim paylaşımlar için teşekkürler.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yücel Bey teşekkürler ve güzel gezilerinizin sağlıklı ve zevkli geçmesini dilerim.
İlgi ile takip ettiğim paylaşımlar için teşekkürler.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim. Gezinizi burada bizimle paylaştığınız için elinize yüreğinize sağlık sizin sayenizde gezmiş kadar oluyoruz.
Selamlar saygılar
Merhaba Hüseyin Bey,
önce müthiş bir gezi olmuş paylaştığınız için ayrıca teşekkürler. ben bir arkadaşım ile 18 Ekim - 21 Ekim arasında Stockholm 'de olacağız siz gerçi karavanda kalmışsınız fakat ben uygun ama hostel olmayan bildiğiniz bir yer varmı ? şehire metro veya kolay ulaşımı olan. ben hotels ve booking 'ten baktığımda min. 1500 TL 3 gece için oda ya hostel yada çok kötü oteller oluyor.
şimdiden çok teşekkürler
selamlar..
hüseyin bey eşinizle huzurlu eğlencili bir seyahat yaşanız dileği ile gezinizi zevk le takip ediyorum.
sivri sinek sıkıntısı yokmuş ama bir yöntem öğrendim ciddi derecede işe yaradı lazım olursa
malzame :1.5 lt lik pet şişe-maya-şeker-su -bant
yapılışı pet şişenin ortasından kesiyorsunuz ,kapak kısmını içeren yarı yı ters çevirip diğer yarısına geçiriliyor yanlardan hava almayacak şekilde bantlıyorsunuz.
üstten bakınca huni yi andırıyor malzameleri (5 tatlı kaşığı +yarım çay kaşığı maya +su ) karıştırıp sıvı kısım kapak kısma yetişmeyecek (1-2 cm kalacak)
not resmim değil pain te çizmeye çalıştım
Ekli dosyayı görüntüle 505751
Ekli dosyayı görüntüle 505752
Hüseyin Bey verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler.