serhat2007
Kamp I
Bergen
İyi akşamlar , Norveç kararınızı yürekten kutlarım , Norveç karavancılığın zevkli ve huzurlu olduğu yerlerin başında geliyor. Biz 2017 yılı temmuz ayında Norveç'de olduk ama bir yandan da aynı sene Mayıs sonu ve Haziran başlarında Norveç turu yapan bir arkadaşımızın paylaşımlarını takip ettik , onlar yağmur ve soğuktan çok yakınıyorlardı , biz ise iklim bakımından hiç bir sıkıntı yaşamadık, bu yüzden ben düşündüğünüz yolculuk tarihinizin Norveç için biraz erken olduğunu düşünüyorum. Şartlarınız böyle ise diyecek bir şey yok ama değiştirebiliyorsanız değiştirmenizi salık veririm.İyi akşamlar Serhat bey.Ben de İzmirde yaşıyorum ve 2004 model Ducato karavanım var. '2016 da toplam 7000 km Avrupa. ve 2017 de Bulgaristan ve Romanya turu yaptım. Bu yıl kısmet olursa eşimle birlikte norveç gezisi düşünüyoruz. Mayıs ayının ikinci haftası yola çıkmayı düşünüyorum.Yazınızı tamamıyla okudum emeğinize sağlık çok faydalı bilgiler var.Benim merak ettiğim Haziran ayında böyle bir gezi uygunmudur.Ayrıca Norveç içinde yaklaşık sizin rotanızı takip etsek kaç kilometre yol katederiz.Yani norveç gezisi mazot,feribot,otoyol,ve diğer masraflar(yiyecek dolaptan olma kaydiyle)bize kaç euro ya mal olur.yaklaşık olarak bir rakam çıkartabilirseniz çok sevinirim.Saygılar sunarım.
Daha detaylı bilgi için Telefonum 0532 2753502 , ararsanız bilgi paylaşımından kaçınmam , hem bizde Bulgaristan ve Romanya hakkında sizden bilgi alırız.