Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,581
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Arkadaşlar,

Kaza yaptığım Terrano II 2.7 TDi için gerektiği parçaları iki yerden fiyat aldım.

Birincisi Mersin den çıkma parçalar, Fethiye'e kargo hariç 4.500 TL çıkardı, şirketin ismi AS Otomotiv. Web sitesi http://www.otocikmayeri.com

Diğeri Nissan servisinden, onun fiyatı da 10,500 TL tutuyor.

Acaba Mersin deki şirketten hiç kimse alışveriş yaptı mı. Bu konuda olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

Alim Sür

Etiketler

Çok geçmiş olsun,

Ankara'da yıldız sanayide çıkma parçalar satan hurdacılar var. Oradan bir kaç parça almıştım. Ama aracımı satarken oradaki firmaların kartlarınıda verdim, keşke bir kopyasını alsaymışım. Ankara da tanıdığınız birileri varsa onlar yardımıylada parçaları bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Kusura bakmayın yardımcı olamadım.

alimsur' Alıntı:
Arkadaşlar, herkese merhaba

Ben Alim, Fethiye'den yazıyorum. Koyu yeşil rengi Nissan Terrano II 2.7 TDi, otomatik vites, 5 kapılı, dizel 2001 modeli araç sahibiyim. Arabamdan çok mennumdum, dağlara çıkıp geziyorduk.

Maalesef dün gece Köyceğiz civarında bir kaza geçirdim. Aracın sağ ön tarafımdan bir ineği çarptım ve aracım ön kaporta kısmıları hasar geldi.

Allah korudu ki ben ve eşime bir yarar almadan kurtulduk.

Bugün arabamı Fethiye'e çektim ve şimdilik ustaların çıkardığı ilk hasar listesi aşağıda, orjinal parçalar çok pahalı olduğundan, mümkün olduğu kadar parçalar temiz çıkma veya uygun fiyatlı yan sanayi ürünlerle aracıma toparlamak istiyorum.

Eğer sizin bildiğiniz parçacılar varsa, lütfen bana bilgilendirir mısınız.

Saygılar,

Alim

Nissan Terrano II 2.7 TDi parça listesi

1. Ön kaput
2. Ön tampon
3. Ön kaporta ayakları (sağ-sol)
4. Ön tampon iç demiri
5. Sağ ön çamurluk metal
6. Sağ ön çamurluk, teker üstü plastik, gümüşi rengi
7. Ön far yıkama fiskiyesi - sağ-sol
8. Sağ dış dikiz aynası elektrikli
9. Elektrikli sağ far komple
10. Ön sinyal sağ-sol
11. Klima fan motoru
12. Ön pancur
13. Motor yedek su deposu
14. Cam silecek giriş ağzı ve deposu
15. Radyatör
16. Radyatör davlumbazı
17. Radyatör üs hortum
18. Direksiyon pompa kasnağı
19. Pervane ve fanı

geçmiş olsun. değişmeden de kaportacı tampon. kaput, çamurluk filan yapamıyor mu

userarda' Alıntı:
Çok geçmiş olsun,

Ankara'da yıldız sanayide çıkma parçalar satan hurdacılar var. Oradan bir kaç parça almıştım. Ama aracımı satarken oradaki firmaların kartlarınıda verdim, keşke bir kopyasını alsaymışım. Ankara da tanıdığınız birileri varsa onlar yardımıylada parçaları bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Kusura bakmayın yardımcı olamadım.

ben o parçacılara baktım ama malesef parça yok ; selçuk ve mesut içinde sinyal bekliyorum aylardır ama terrano parçası malesef yok

istanbul aksarayda japon oto parçalarının distrübütörleri var.perakende satışları da var. netten bi telefon bulup ararsanız iyi olur. hertürlü parçayı onlar getirmiyor mu? yan sanayisini de sorun bence, onlarda yan sanayisi de olabilir diye biliyorum.ucuza bulabilirsiniz.

istanbulda bi ara uğramıştım ama yıllar oldu şimdi adresi hatırlayamıyorum.

lewento1973' Alıntı:
alim bey geçmiş olsun sanırım suratli çarpmışsınız Allah korumuş çok geçmiş olsun

Levent bey, yok öyle süratli değildik. 70-80 km civarındaydık. Emniyet kemeri geri çekmedi bile. Allahtan arkamızdan gelen araçlar bize çarpmadılar. Tesellimiz buydu.

Arda bey, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bakıyorum.

Cem bey, ustalarım eline gelen herşey yapıyorlar.

Erhan bey, çok sağol. Bakalım bende Mersin'den bir yeri bulmuştum ama hala bekliyorum.

Selçuk bey, sağol, umarım kimsenin başına gelmez.

Alim bey aşagıda bilgilerini vereceğim firmadan da fiyat alın derim

can bey

Ege Otomotiv Japon Oto Parça
Bize 8:00 -23:00 Ulaşabilirsiniz.
Gsm : 0 542 433 68 33
Gsm : 0 541 433 68 39
Adres : 3. Sanayi 296/6 Sokak NO: 3/B Bornova / İZMİR

Depo : ROTKAR İş Mrkz. B Blok 2C
BORNOVA / İZMİR

Merhaba aranıza yeni katıldım kullandığım aracın bir forum sitesinde bu kadar detaylı anlatılması çok hoşuma gitti daha önce mazda 323 kullanıcısıydım ancak yeni tayin olduğum yer yayla yerleşkesi olunca arabayı satmak zorunda kaldım şuanda 98 Nissan Terrano 2.7 td sahibiyim bir aracın insana bu kadar zevk ve güven vereceğini tahmin etmezdim bu sene birazda denemek maksatlı 4000 km lik bir tatile çıktım araba tek bir sorun çıkarmadı gökçeada da kumssala girdim sanki düz zemindeymişim gibi hareket kabileyetini hiç kaybetmedi bulunduğum yer yayla demiştim ya girmediğim eski stabilize yol kalmadı gibi yola çıkarken mazot yağ hava filitresini ayrıca yağ değişimini yapmıştım ancak benimde ufak tefek bazı sorunlarım var SİNYALLER aldığımda kırıktı istanbula gittiğimde bakmadığım japoncu kalmaadı ancak getirebileceklerini söylüyorlardı beimde okadar zamanım yoktu malesef yola cıkmam lazımdı elinde olan veya yer gösterecek olan varmı tekrardan herkese merhaba fırsat buldukça gezi resimlerini buraya aktarmaya çalışıcam

truva07' Alıntı:
Merhaba aranıza yeni katıldım kullandığım aracın bir forum sitesinde bu kadar detaylı anlatılması çok hoşuma gitti daha önce mazda 323 kullanıcısıydım ancak yeni tayin olduğum yer yayla yerleşkesi olunca arabayı satmak zorunda kaldım şuanda 98 Nissan Terrano 2.7 td sahibiyim bir aracın insana bu kadar zevk ve güven vereceğini tahmin etmezdim bu sene birazda denemek maksatlı 4000 km lik bir tatile çıktım araba tek bir sorun çıkarmadı gökçeada da kumssala girdim sanki düz zemindeymişim gibi hareket kabileyetini hiç kaybetmedi bulunduğum yer yayla demiştim ya girmediğim eski stabilize yol kalmadı gibi yola çıkarken mazot yağ hava filitresini ayrıca yağ değişimini yapmıştım ancak benimde ufak tefek bazı sorunlarım var SİNYALLER aldığımda kırıktı istanbula gittiğimde bakmadığım japoncu kalmaadı ancak getirebileceklerini söylüyorlardı beimde okadar zamanım yoktu malesef yola cıkmam lazımdı elinde olan veya yer gösterecek olan varmı tekrardan herkese merhaba fırsat buldukça gezi resimlerini buraya aktarmaya çalışıcam

aramıza hoşgeldiniz.. nissan servislerinde mevcut ama tuzlu 120,00 tl civarındaydı ben sordugum da..

arkadaşlar bu sene nissan terrano aracımda bir takım değişiklikler düşünüyorum. yapılacak işler pek görünür modifikasyonlar olmayacak daha çok bazı parçaların daha sağlam ve bozulmayacak şekilde modifikasyonu şeklinde olacak. ancak henüz vaktim yok. önümüzdeki aylarda tekrar birşeyler paylaşacağım.

eğer aracınızda sizin keşfettiğiniz başka araçlar ile aynı parçalar veya yapılması daha ucuz ve kolay yöntemler varsa sizde paylaşın , diğer arkadaşlara yardımcı olalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR