Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
bu söylediğiniz yeni nesil enjeksiyonlu olan hemde lpg li araçların hemen hepsinde olur bunu engelleyen tek markanın prince olduğunuda biliyorum lpg ayarları montaj aşamasında yapılırken aracın kendi beynindeki o andaki veriler kopyalanarak yapılır esasen aracın kendi ecusu bu tarz değişiklikleri hesaplar ve ona göre ayarlar lpg ecusu ise ayarın yapıldığı yere göre düzenlendiği için rakım değiştiğinde çekiş düşüklüğü yaşarsınız bu olduğunda tahminim rolantinizde düzensizleşir o anlarda benzine geçesenizde bi süre bu problem geçmez yani kısaca arızanın çözümü daha kaliteli bi lpg markasına geçmek bence ama ben olsam gerek görmem lpg kaliteside etkili olabilirORMANCI ALİ' Alıntı:"5)motor hacmi 2.4 olduğu için üst motor hacimli araçlar gibi yüksek vergi vermezsiniz.( aynı yaş grubunda 4.0 motor bir arazi taşıtının vergisi 1.700 tl iken , bu araca 6 aylık 156 tl ödersiniz).
Bende aynı benzinli aracın 2001 modeli var. Ben 460 lira ödüyorum. Bu fark nereden geliyor?
Bir de sizdeki kullanma kılavuzunu edinebilme imkanım var mı? Zaman zaman çok büyük eksikliğini hissediyorum.
Bir de görüşlerinize ihtiyaç duyduğum bir durum var. Trabzon Taşköprü yaylasında zirvede Çağıl göl isimli bir göl var. Yüksekliğini IPhone'dan 2548 m olarak okuduk. Yol çok kötü ve rampa. Göle çıkışta özellikle 2000 m'nin üstünde araçta inanılmaz bir çekiş kaybı oluştu ve kolay devirlenmedi. Benzine geçtim ama çok değişiklik olmadı. Sebebi hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim