RIZA06' Alıntı:Merhaba,
bende yeni Terranocuyum.
ankarada parçacı vasıtasıyla tesdüfen tanıştığım mustafa usta var bana çok güven verdi 16 yıl nissan servisi çalıştırmışlar eminim çok faydası olacaktır.
Tel.0532 234 27 87 Şaşmaz ankara
brothers' Alıntı:rıza bey merhaba
ankarada merkezdemi ikamet ediyorsunuz ; sabahları yenimahallede gördüğüm 3.0 siyah terrano var size benzettim ama doğrumudur ?
silifke_mesut' Alıntı:Merhaba arkadaşlar bugün benim terrrano nun sağ dikiz aynasını kırmışlar sevis 600 tl diyor uygun fiyata bulabileceğim yer varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
ZEUSSSS' Alıntı:mesut abi adanadaki çıkmacılara haber bıraktım sonuç alabilirsem bilgilenririm sizi
silifke_mesut' Alıntı:Merhaba arkadaşlar bugün benim terrrano nun sağ dikiz aynasını kırmışlar sevis 600 tl diyor uygun fiyata bulabileceğim yer varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
brothers' Alıntı:mesut hocam ankarada arıyorum
[/quotE
Teşekkür ederim Erhan bey,
teranos' Alıntı:Özgür bey merhaba;
Bende radyatörümü geçen sene değiştirdim.yazın rahat ederim düşüncesiyle.Fakat bu günlerde hava ısınınca eskisi gibi (yokuşta fazla basınca) hararetin yükseldiğini gördüm.Henüz uzun yolda denemedim.fakat İstanbulda 1 km lik yokuşlarda dahi hararet ibresi biraz yükseliyor.Tehlike sınırına gelmesede uzun yolda ve daha sıcak havalarda dahada yükseleceğini tahmin ediyorum.Ben radyatörümü Yetsan firmasının 3 sıralı bakır radyatörü ile değiştirdim.Yetsan firmasıyla yaptığım görüşmede bu radyatörün orijinal aluminyum radyatörden farkı olmadığını (soğutma gücü açısından) öğrendim.Yukarıdaki yazınızı okuduktan sonra Yahyalı servisin ustasıylada şifahen görüştüm.Tatmin edici bir cevap alamadım.Bu durumda 3 sıralı değil 4 sıralı radyatörle değiştirmek gerekiyor.Sizin sorunuzun cevabına gelirsek, eğer radyatör 4 sıralı ise verilen fiyat normal.Daha deyaylı görüşmek isterseniz özelden telefonumu verebilirim.
Selamlar.
brothers' Alıntı:mesut bey malesef ankarada çıkma dikiz aynası bulamadım