Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 748,608

Etiketler

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

RIZA06' Alıntı:
Merhaba,

bende yeni Terranocuyum.
ankarada parçacı vasıtasıyla tesdüfen tanıştığım mustafa usta var bana çok güven verdi 16 yıl nissan servisi çalıştırmışlar eminim çok faydası olacaktır.
Tel.0532 234 27 87 Şaşmaz ankara

rıza bey merhaba

ankarada merkezdemi ikamet ediyorsunuz ; sabahları yenimahallede gördüğüm 3.0 siyah terrano var size benzettim ama doğrumudur ?

Merhaba arkadaşlar bugün benim terrrano nun sağ dikiz aynasını kırmışlar sevis 600 tl diyor uygun fiyata bulabileceğim yer varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

brothers' Alıntı:
rıza bey merhaba

ankarada merkezdemi ikamet ediyorsunuz ; sabahları yenimahallede gördüğüm 3.0 siyah terrano var size benzettim ama doğrumudur ?

Merhaba .
Çankaya /K. konaklardayım , aracım 1999 /2.7

silifke_mesut' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar bugün benim terrrano nun sağ dikiz aynasını kırmışlar sevis 600 tl diyor uygun fiyata bulabileceğim yer varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

mesut abi adanadaki çıkmacılara haber bıraktım sonuç alabilirsem bilgilenririm sizi

silifke_mesut' Alıntı:

mesut hocam ankarada arıyorum

teranos' Alıntı:
Özgür bey merhaba;
Bende radyatörümü geçen sene değiştirdim.yazın rahat ederim düşüncesiyle.Fakat bu günlerde hava ısınınca eskisi gibi (yokuşta fazla basınca) hararetin yükseldiğini gördüm.Henüz uzun yolda denemedim.fakat İstanbulda 1 km lik yokuşlarda dahi hararet ibresi biraz yükseliyor.Tehlike sınırına gelmesede uzun yolda ve daha sıcak havalarda dahada yükseleceğini tahmin ediyorum.Ben radyatörümü Yetsan firmasının 3 sıralı bakır radyatörü ile değiştirdim.Yetsan firmasıyla yaptığım görüşmede bu radyatörün orijinal aluminyum radyatörden farkı olmadığını (soğutma gücü açısından) öğrendim.Yukarıdaki yazınızı okuduktan sonra Yahyalı servisin ustasıylada şifahen görüştüm.Tatmin edici bir cevap alamadım.Bu durumda 3 sıralı değil 4 sıralı radyatörle değiştirmek gerekiyor.Sizin sorunuzun cevabına gelirsek, eğer radyatör 4 sıralı ise verilen fiyat normal.Daha deyaylı görüşmek isterseniz özelden telefonumu verebilirim.
Selamlar.

ücret bence 4 sıralı için çok makuldür. ben 4 sıra taktırmıştım. hararet sorunu yaşamıyorum

nasıl

NISSANTERRANOJPG1.jpg

silifke_mesut' Alıntı:

mesut bey malesef ankarada çıkma dikiz aynası bulamadım

arkadaşlar aracım için parça siparişleri vermeye başladım. 252.000 km oldu. debriyaj daha gider görünüyor ama ben değiştirmeye karar verdim. artık değişsem iyi olur diye düşündüm. servisten orjinal nissan debriyaj seti sipariş ettim. 550 tl. nissan marka , üzerinde made in japan yazıyor.

piyasa da başka markalar da var ama japon daikın için 500 tl, fransız valeo için 300 tl dediler. ben servisten almaya karar verdim.benim alacağım nissanın kendi markası.

yarın da ön takımlar bakacağım. tüm parçaları topluyorum. elime geçtikçe fiyatlarını yazacağım. 555 marka japon malı parçalar varmış. ama bunların da çakmasını yapmışlar.alırken eğer orjinal japon 555 ise iyi diyorlar.fiyatı da hesaplı görünüyor. fikri olan var mı?

Merhabalar,

Bende birkaç küçük ipucu vermek istiyorum. Benim 2.4 benzinli 2001 model terranomun üst radyatör hortumu yırtılmıştı. Tofaş hortumları ve Hyundai hortumları uydu. Ucuz olduğundan Tofaş hortumu taktık. Kelepçeleriyle 12 TL. 1 ay oldu sorun yok. Ön sağ aks körüğü yırtılmıştı. İstedik, parçacıya orijinal diye gelen körük uymadı. Usta çeşitli markaların körüklerini inceledi. Hyundai bir aracın körüğü tam uydu. 20 TL.

Bu arada hala sunroof camının kenarındaki fitilin yerine kullanacak fitil bulamadım. Büyük camcılardan uydurulabilirmiş. Bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Selamlar

arkadaşlar orjinal nissan ve made in japan yazılı debriyaj seti ısmarlamıştım ancak gelen kutusunu açınca başka bir marka çıktığını gördüm . üzerinde hangi ülke üretimi olduğuna dair de bir yazı göremedim ve taktırmaktan vazgeçtim.bulunduğum yerde orjinal parçaları bulmakta zorluk yaşıyorum.japonyadan ithalat yapan biriyle görüşeceğim.bilgi veririm.
saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR