Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 748,608
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

strom' Alıntı:
ben bunları türkiyede bulamadım.....onun için avrupadan getirdim....her iki lup için 2 yay....2 yüzük (çelik) ve 2pirinç parca(en önemli parça bu aslında aşınmış işe yüzük yada yay sağlam olsa bile çalışması mümkün değil...) çelik olan yüzük ile prinç parcalar konik ve iç içe oturunca çalışıyor..... artık ben terranoyu sattım....elimde hem hublar hemde 2.7 için chip var...çip 45 beygır artı güç veriyor... huplar 680 tl chip ıse 900 tl... isteyen olursa...verebilirim... fiyat konusunda ufak ta olsa birşey olabilir...

osman bey sizi görmek güzel.
elinizde hub da mı var , tamir setleri mi? varsa hublar kullanılmış mı. özelden de yazabilirsiniz.
teşekkürler

Etiketler

arkadaşlar bir önceki aracım terrano nun hubsları vardır. yalnız biri çalışmakta diğeri çalışmamaktadır. artık benim işimi görmediğiğ için terranosu olan bir arkadaşa 150 tl ye verebilirim. eğer bir problemle karşılsşırsanız paranızı çok rahst bir şekilde iade alabilirsiniz. ucuz vermemin tek sebebi evde yer kaplıyor olması. en azından başkalrının işi görülsün. 05362246016, içindeki parçalar tam ve eksiksizdir.

merhaba arkadaşlar bende terrano 2.7 TD almayı istiyorum kullanıcı arkadaşlara bir kaç sorum olucak cevaplersanız çok mutlu olurum

1. manuel vites ile otomatik vitesin yakıt farkı nedir

2.manuel veya otomatik vitesin kullanım açısından hangisi daha iyidir çünkü ben daha önce hiç otomatik vites kullanmadım benim için sorun olmasın

3.mesela 2000--2001 model araçların vergisi kaç tl'dir

4.istanbuldayım parça sıkıntısı fazla çekermiyim veya usta sıkıntısı

cevaplarınızı bekliyorum herkeze kolay gelsin keyifli sürüşler

Beyler 3,0 da egr iptali yapcaz ama k lambasi sonmez diyolar. varmi bir caresi?

cevap vericek kimse yok mu acaba

istliali' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bende terrano 2.7 TD almayı istiyorum kullanıcı arkadaşlara bir kaç sorum olucak cevaplersanız çok mutlu olurum

2.manuel veya otomatik vitesin kullanım açısından hangisi daha iyidir çünkü ben daha önce hiç otomatik vites kullanmadım benim için sorun olmasın

Ben bir ay önce 2001 model 2.7 Td otomatik aldım.Kullanımı çok kolay ve zevkli .Yakıt farkları ne kadar dır bilmiyorum ama mantık olarak düz vites daha az yakar diye düşünüyorum.Fakat oda benzinli, tüplü olası lazım.Dizel düz yok.yakıtı pek ölçemedim fakat 50 kr dan aşağı değil anladığım kadarıyla.Parça sıkıntısını da en az çekeceğin şehirde yaşıyorsun bu da bir avantaj bence .Gördüğüm kadarıyla Suzuki parça kolaylığı olmasa da bulunmayacak parçası bence yoktur.Araç çok güzel herşeyiyle...

istliali' Alıntı:

bende otomatiğini bilmem ama benimki 1998 model düz vites şehir içi kullanıma bağlı 40-50 şehirler arası 30-40 aralığında vergide yıllık 1000 tl yi geçmez benimki 700 tl arazide otomatik vites konusunda pek bilgim yok ama şehir içinde eminim çok rahattır parça sıkıntısı çekeceğinide sanmıyorum

cevaplarınız için çok teşekkür ederim inşallah benimde en kısa zamanda bir terranom olur

birde en son cevap yazan arkadaş 1998 buldum bi tane oda güzel acaba senin araçda bir sıkıntı var mı yada 1998 terrano TDlerde kronik bir sıkıntı oluyor mu

Merhaba arkadaşlar bende 1999 model 2,7 tdi otomatik vites kullanıyorum iki yıldır araç 188.000 km ve orjinal hali ile hiç bir problem yaşamadım şuan yakıt en son zamlardan sonra şehir içi 50 krş altına düşmez
otomatik vitesin rahatlığını 1-2 litre mazota da değişmem artık, aracın mekanik akşamında parça sıkıntısı yok arka z rotların çiftini 70 tl aldım Silifke de, hele ki İstanbul da yaşayan arkadaşların parça sıkıntısı olacağını hiç sanmam ...

istliali' Alıntı:
cevaplarınız için çok teşekkür ederim inşallah benimde en kısa zamanda bir terranom olur

birde en son cevap yazan arkadaş 1998 buldum bi tane oda güzel acaba senin araçda bir sıkıntı var mı yada 1998 terrano TDlerde kronik bir sıkıntı oluyor mu
bende hiç bir sıkıntı yok ama sonuçta ikinci el araç alıyosun herşey olur bu mercedese olsa nissanda olsa biraz şans diyebilirim

RedlinE' Alıntı:
Beyler 3,0 da egr iptali yapcaz ama k lambasi sonmez diyolar. varmi bir caresi?
Patrol da da aynı motor Zd30 kullanılıyor ve arıza lambası yanmıyor. Crd versiyonunda durum nedir bilmiyorum.

Az önce Nissan Ankara yetkili servisini aradım, 2001 Terrano 2 için fiyat aldım. Sunroof camının kenarındaki fitil deforme oldu. Su alıyor. Fitil lazım dedim. Fitil yokmuş, camıyla takımmış, öyle satılırmış. Camın fiyatını sordum 2000-2500 lira arası bir fiyat söyledi. Sinirden tam hatırlayamıyorum. Sadece sunroof camı bu. Bu fiyata ben size piyasadan şahin alırım dedim, cevap veremediler. Sonra gösterge camım çatlaktı, bir de onun fiyatını sorayım dedim. 150 lira civarıymış. Bu fiyatları bilsem bir Allah'ın kulu bana bu arabayı aldıramazdı.

Daha önce bu forumda alışveriş edebileceğim parçacı ismi sormuştum. Cevap alamadım. Önceden Land'cıları takip ediyordum. Siz soruyu sorar sormaz yardımcı olmak için seferber olurlardı. Yok mu Allah rızası ile yardım edecek birisi.

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR