rechargeable' Alıntı:ben de 2.7 TDİ var ,araçta 4 sıralı petek var. yokuş aşağı inerken hiç gaza basmayınca 1/4 e düştüğü oluyor ama diğer zamanlar ortada kalıyor. termometrenin alt hizasının 1-2 mm yukarısına kadar çıkıyor o seviyede fan hızlanınca ve termostat açınca alt kenarında sabitleniyor
önceliklle teşekkür ederim iç tavan lambasının camı sağlam ama içi artık sıcaktan kavlamaış kırılıyor içi de olsa olur komplede bu arada aracın manifoltunu kaynak yaptırıcam mecburen çıkmasına 500 tl diyorlar birde bu araçlara cam rüzgarlığı bulunurmu benim nissan tek kapıbrothers' Alıntı:merhaba sebo68 öncelikle manifolta kaynak oluyor ( tabi makul bir ölçüde ve iyi bir usta ile ) ankarada bir arkadaşımızın aracına yaptırdık yaklaşık 1,5 senedir sorunsuz biniyor ; jant göbeği arama işinden ben aylar önce vazgeçtim ;D ; tavan lambası derken bütün lambamı yoksa camımı lazım ?
skystar ın rüzgarlıkları alttan kısa kalıyo uymaz dediler hiç denemedim bir resmi varsa ekleyebilirmisiniz nasıl durduğunu teşekkürederimred crab' Alıntı:skystar ve yeni kasa doblo ların cam siperlikleri tam olmasada uyuyor,bendede 2,4 tek kapı 97 modeli var ben skystarınkini taktım...
teranos' Alıntı:Bu durumdan hoşlanmıyorum.Motorun ısısı sabit kalması gerekirken yolun iniş veya çıkış oluşuna göre sürekli değişiyor.Böylece silindir kapağı ,silindir gövesi vs.sürekli genleşip daralıyor.Sağlıklı bir motor için bu istenmez.buradan anlaşılıyorki bu motorda termostat sistemi sağlıklı çalışmıyor.yapılacak birşey yok.motorun dizaynındaki hatadan kaynaklanan bir durum.
Cevap için teşekkür....