Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 754,520
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Merhaba arkadaşlar bende üç ay önce 2001 model terranoII 2.7 tdi aldım aranıza katılmak istiyorum.Bilgi ve deneyimlerinizden faydalanmaktan keyif alacağıma inanıyorum.

Etiketler

rechargeable' Alıntı:
ben de 2.7 TDİ var ,araçta 4 sıralı petek var. yokuş aşağı inerken hiç gaza basmayınca 1/4 e düştüğü oluyor ama diğer zamanlar ortada kalıyor. termometrenin alt hizasının 1-2 mm yukarısına kadar çıkıyor o seviyede fan hızlanınca ve termostat açınca alt kenarında sabitleniyor

Bu durumdan hoşlanmıyorum.Motorun ısısı sabit kalması gerekirken yolun iniş veya çıkış oluşuna göre sürekli değişiyor.Böylece silindir kapağı ,silindir gövesi vs.sürekli genleşip daralıyor.Sağlıklı bir motor için bu istenmez.buradan anlaşılıyorki bu motorda termostat sistemi sağlıklı çalışmıyor.yapılacak birşey yok.motorun dizaynındaki hatadan kaynaklanan bir durum.
Cevap için teşekkür....

brothers' Alıntı:
merhaba sebo68 öncelikle manifolta kaynak oluyor ( tabi makul bir ölçüde ve iyi bir usta ile ) ankarada bir arkadaşımızın aracına yaptırdık yaklaşık 1,5 senedir sorunsuz biniyor ; jant göbeği arama işinden ben aylar önce vazgeçtim ;D ; tavan lambası derken bütün lambamı yoksa camımı lazım ?
önceliklle teşekkür ederim iç tavan lambasının camı sağlam ama içi artık sıcaktan kavlamaış kırılıyor içi de olsa olur komplede bu arada aracın manifoltunu kaynak yaptırıcam mecburen çıkmasına 500 tl diyorlar birde bu araçlara cam rüzgarlığı bulunurmu benim nissan tek kapı

skystar ve yeni kasa doblo ların cam siperlikleri tam olmasada uyuyor,bendede 2,4 tek kapı 97 modeli var ben skystarınkini taktım...

red crab' Alıntı:
skystar ve yeni kasa doblo ların cam siperlikleri tam olmasada uyuyor,bendede 2,4 tek kapı 97 modeli var ben skystarınkini taktım...
skystar ın rüzgarlıkları alttan kısa kalıyo uymaz dediler hiç denemedim bir resmi varsa ekleyebilirmisiniz nasıl durduğunu teşekkürederim

1,5-2cm arası bir boşluk kaldığı doğrudur birde yeni doblonun kini deneyin şu an foto imkanım yok ama çekince yüklerim.Bu arada birebir uygununu arıyorsanız yetkili servislerde iyi(şu an hatırlamıyorum)bir fiyata getirtileceğini söylerler.

teranos' Alıntı:
Bu durumdan hoşlanmıyorum.Motorun ısısı sabit kalması gerekirken yolun iniş veya çıkış oluşuna göre sürekli değişiyor.Böylece silindir kapağı ,silindir gövesi vs.sürekli genleşip daralıyor.Sağlıklı bir motor için bu istenmez.buradan anlaşılıyorki bu motorda termostat sistemi sağlıklı çalışmıyor.yapılacak birşey yok.motorun dizaynındaki hatadan kaynaklanan bir durum.
Cevap için teşekkür....

rica ederim.
ama zaten yokuş aşağı inerken, hele ki vites boşa alınırsa radyatördeki su derecesi zaten orta seviyeden daha fazla düşmez mi? viteste inerken daha az bi miktar düşüp makul bir derece aralığında kalıyor. eğer termostat sorunlu olsa araçta rölantide ya da düzde giderken de benzer sorun olması gerekirdi, derece sabitlenemezdi diye düşünüyorum.

Merhaba ben cam ruzgarligi buldum.0 (532) 218 37 98 den Ali beyle gorusun nissan yazili ve yapistirma degil

Herkese merhaba,
Terrano 2.7 TD arayışım sürüyor.20 gündür 3-4 araç baktım.Bugün enson baktığım 2000 model 214000 km olan araç ile kısa bir tur attım.Direksyonu tam tur sola ve sağa çevirdiğimde en dipte katır,kutur vuruntu yaptı.Ayrıca sunroof u açmak istedim.Motor sesi geliyor ama hareket etmiyor.Sizce bu iki sorun maliyetli çözümü olan şeyler mi ? Birde aracı göstermek istiyorum.istanbul avr yakasında Nissan Kuzey var yetkili servis expertiz için 250 TL istiyor.Bana biraz fazla geldi.Gösterileceğim yerler konusunda ve belirttiğim sorunlar konusunda fikriyle ve tecrübesiyle yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. ÖZGÜR[SIZE=78%] [/SIZE]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR