Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,444
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

silifke_mesut' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar 1999 model 2.7 TDi terrano larda bilgisayarlı arıza tespiti yapılabiliyormu, yapılabiliyorsa bilgisayar bağlantı soketinin yeri nerede acaba göğüste bulamadım ...yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

selamlar benim aracım 97 model benimkine baglayabildiklerine göre sizinkinede baglayablirler sanırım gögüsün tam altından bagladılar ama nerden çıkardılar soketi bende pek dikkat etmedim ayrıca aracınız çok güzel üst tarafa takmış oldugunuz lambaların resmini ekleyebilirmisiniz ben aracımı yeni aldım bikaç oynama yapmak istiyorum
saygılarımla,
selçuk

Etiketler

benimkide 98 model yani sizinkinde kesin vardır.benimki tam fren pedalının üstünde dikdörtgen bir soket.

orcaa' Alıntı:
benimkide 98 model yani sizinkinde kesin vardır.benimki tam fren pedalının üstünde dikdörtgen bir soket.

evet aynen orada....direksiyonun altında plastık bölümün alt kısmında...muhtemelen soketin kapagı vardır...onun için göremediniz...

MERHABA
Bende 1987 terrano 1 2.7 tdi var .
arabamdan çok memnunum.
arabamı beğenmeyen L.R cıları ve amerikancıları çamurdan yine ben çekiyorum.
11 litre şehir içi tüketimi var. 285*75 16 terrain lastikle hemde.
tek sıkıntım aile geniş ama araba tek kapılı :smiley:
birde hala iyi bir vincim yok....

ZEUSSSS' Alıntı:
selamlar benim aracım 97 model benimkine baglayabildiklerine göre sizinkinede baglayablirler sanırım gögüsün tam altından bagladılar ama nerden çıkardılar soketi bende pek dikkat etmedim ayrıca aracınız çok güzel üst tarafa takmış oldugunuz lambaların resmini ekleyebilirmisiniz ben aracımı yeni aldım bikaç oynama yapmak istiyorum
saygılarımla,
selçuk

konu ile ilgilenen bütün arkadaşlara ilgisinden dolayı teşekkür ederim..

Selçuk bey, öncelik aracınız hayırlı uğurlu olsun güle güle binin. tavan lambaları ben aracı aldığımda üzerindeydi, aksesuarcılarda satılan türden 4 ü aynı gövde içinde ilk fırsatta tavan resmini eklemeye çalışırım.. saygılar

Boğazova Tender yaylası arası Rakım 1600 mt civarı 3 terrano bir arada

166809_10150140430308969_692158968_7914666_6465471_n.jpg

Baskan asagidaki adrese resimleri yuklemeye basladim...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67301.0

Keyifli geziler Selçuk bey, aracınız güzel görünüyor , tavan lambalarının resmini çekebildim bugün.

Fotoğraf-0002.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR